reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Porzeczka1234
Na pewno bedzie wszystko dobrze a lekarz wzial Was profilaktycznie na oddzial[emoji4]
Trzymam kciuki za blad w pomiarze i wspolczuje odleglosci,nie dosc ,ze szpital to tak daleko od domu:/
@pixi.nova super ,ze wszystko w porzasiu[emoji5]a usg juz mialas czy nie?
Mielismy jechac ok 15 wrzesnia,zamowilam juz hotel ale odwolalm,bo kolezanka zaszla w ciaze i niewiadomo czy pojada a nam z budowa sie opznilo ,a musimy wylac stropy,bo to miesiac schnie.
Takze moze pojedziemy pierwszy tydzien pazdziernika,o ile pogoda sie tam nie popsuje,wszystko stoi pod znakiem zapytania.
Ale spoko jak nie pojedziemy to nic sie nie dzieje i tak juz bylismy na urlopie w tym roku,wiec najwyzej zostanie wiecej kasiorki na budowe[emoji4]

@marshia ja po dwoch to zawsze wstawiona[emoji23]tylko ja mam ogromne kieliszki i zawsze kulturka,tak do polowy nalane[emoji4]

@Kwiatuszekk23 musi byc dobrze[emoji5]ktory macie juz tydzien?

@bea25ta swietne wiadomosci[emoji5]
Moja siostra ma na imie Jagoda i mi sie nigdy nie widzialo ale moze dlatego ,ze sie lalysmy ciagle[emoji12]

@pixi.nova ja sie nie wykruszylam praca mnie porwala[emoji23]
U mnie serduszko bylo 5t5d jak pojechalam z zywa krwia na ip[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 szybciutko miałaś serduszko. A Ty clexane od kiedy brałaś? Bo teraz się zastanawiam czy brac juz od owulacji jak pisze @iveo czy czekać na test. Bo o czekaniu na zarodek to nawet nie myśle - najpierw myślałam, ze jeśli test miałby być pozytywny to wtedy zaczynam.
Sterydu na tez na razie nie mam i na bank nie da mi go wczesnej niż zobaczy ewentualny zarodek.
A ja chce się zabezpieczyć, żeby w ogole był. Wiec może chciciaz ta heparyna???
Co radzicie?

Ostatnia edycja:
@marshia, jesli tak jak ja przy poronieniach nie mialas nigdy etapu serduszka, to bym wdrozyla leki od okolic owu. Mnie wczesniej nie wychodzily testy z moczu w dniu spodziewanej @, a beta slabo rosla, wiec ewidentnie bylo cos nie tak od początku. Encorton i acard bralam od 12 dc do@, dupka od 20 do 25dc (na zagniezdzanie, choc w szczesliwym cyklu zagniezdzanie miałam sporo wczesniej), clexane od testu.
Nie wiem czy to leki pomogly, czy co. Moze wczesniejsze zarodki miały wady? Ale najdziwniejsze jest to, że oba poronienia były dokładnie w tym samym dniu cyklu, tak jakby organizm potrzebował dokładnie ileś dni na zwalczenie zarodka...

@kas90 ja niestety nie mam sterydu :(. Wczoraj powiedział, ze go wdrożymy...... po zarodku.... ewentualnie po teście pozytywnym pogadamy... jak widać on chyba jednak w dużej mierze wierzy w naturę. A natura nie chce żebym ja miAla dziecko :(

@marshia szybko,az bylam w szoku,bo 3 dni wczesniej byl sam pecherzyk ,pusty.
Potem dzidzi nadrobila.i jestesmy 4 dni do przodu,moze stad tak wczesnie.
Ja clexane bralam od testu ,czyli w 26 dc robilam ,beta wyszla ledwie 47[emoji4]
Dziewczyny biora steryd od testu,jak sie na niego decydujesz to ja bym brala odrazu.
Albo tak jak jeszcze inne od owu.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziękuję dziewczyny <3 :*
Funia u nas 10tc 2 dni. Przez dzien mialam spokoj z plamieniami. A teraz znowu sie pojawily. :( boje się :( z Adamem plamilam, ale jakos ze spokojem do tego podchodzilam. Teraz jest inaczej. Niby to braz a braz nie jest zły. Wizyta w środę. Mam nadzije ze szybko mi to minie. I ze bedzie wszystko dobrze.
Ja Was bardzo przepraszam, ze tylko o sobie ale nie mam czasu ogarniac forum, a tylko Wam moge sie wygadac bo M sie nie przejmuje. Albo udaje, ze sie nie przejmuje. Siostry nie rozumieja bo zadna nie miala takich akcji jak ja. Nic pozostaje mi tylko czekac.

Do góry