Porzeczka1234
Fanka BB :)
@Beciiia-87 smutne to wszystko co napisałaś poniekąd zgadzam sie z @mickey* i @Destino że mąż czuje się mało męski i sfrustrowany ale... czy to oznacza , że ma się na tobie, że tak powiem "wyżywać" nie !!!!! uważa, że to z jego strony po prostu nie w porządku przecież my kobiety też cierpimy kochamy tych mężów/partnerów ale dzieci też chciałbyśmy mieć. Wiesz myślę , że powinnaś z nim porozmawiać jeśli nie potrafisz od tak po prostu podjąć tematu to przy nadarzającej się okazji jak będzie Ci zwracał uwagę, że czytasz forum i powie lekarz Ci powie to może podejmij temat i powiedz co ci na sercu leży bo wypieranie tematu problemu myślę, że może Was oddalać od siebie każdy czuje się pokrzywdzony. Wiesz my na prawdę przeszliśmy trochę też problem meski później mój i nigdy nie nazywaliśmy tego "twoja" "moja" "wina" tylko nasza sprawa, nasz problem nasza walka. Mój mąż też był załamany jak miał problem z nasienie a mnie było go bardzo szkoda bo on bardzo wrażliwy i wolałam wtedy, żeby problem był po mojej stronie ale było inaczej. Ale nas ta walka bardzo zblizyła do siebie razem płakaliśmy i razem cieszyliśmy z drobnych wygranych prowadzacych do sukcesu i on wiedział, że ja zawsze doczytam przegrzebię cały internet i będę się starała coś poszukać na własną rękę chociaż by samą wiedzę na jakiś temat.
Wspieram Cię i życzę dużo siły.
@Funia90 wiem co czujesz mój mąż wraca dość szybko z pracy a jak ty siedzisz sama w domu i hormonki to czujesz się samotna. Zaproponuj mężowi żeby chociaż jeden, dwa dni wracał wcześniej i z Tobą spedzał więcej czasu tzn z "Tobą i księżniczką budyniową"
@agatush jeszcze trochę a moze ten ból spojenia to jakiś znak czekamy
@susana ależ masz córkę piekna nie mogę się napatrzeć. Wracaj do zdrowia opisz jak będziesz miała siłę czas jak jest po cc. Całuję Was obie
Wspieram Cię i życzę dużo siły.
@Funia90 wiem co czujesz mój mąż wraca dość szybko z pracy a jak ty siedzisz sama w domu i hormonki to czujesz się samotna. Zaproponuj mężowi żeby chociaż jeden, dwa dni wracał wcześniej i z Tobą spedzał więcej czasu tzn z "Tobą i księżniczką budyniową"
@agatush jeszcze trochę a moze ten ból spojenia to jakiś znak czekamy
@susana ależ masz córkę piekna nie mogę się napatrzeć. Wracaj do zdrowia opisz jak będziesz miała siłę czas jak jest po cc. Całuję Was obie