Hej laski
Jestem ... nie było mnie chwilke a tu zasypało mnie stronami poczytałam , ale jestem w niemocy żeby nadrobić
Wczoraj trochę porządziłam , wypiłam winko , piwko i drineczka , pofikałam trochę z M i padłam spać
No iiiii @ jak nie było tak nie ma... lekarz każe się jeszcze wstrzymać z progesteronem , żeby się sam cykl wyklarował , ale jak dalej nic nie bedzie , to bede musiec brać . Cycki wystrzelą mi w kosmos chyba ;/ pierwszy raz po poronieniach mam nabrzmiałe . Dzisiaj byłam u fryzjera o tak sobie zabiłam czas...
Zaczęłam zamawiać już ludzi do wykończenia , w sensie garderobe mi mają robić na wymiar i z wszystkimi trzeba się tak umawiać na pomiar projekt itd. Także ten miesiąc będzie grubo ...ale dobrze nie bede sie nudzić
Myslałam że padne w tym zakładzie
najpierw przyszła taka mała z mamą włosy podciąć ...chyba miała wypadek z jakaś lokówką albo czymś takim bo włosy na czubku miała takie sianowate spalone
i w zakładzie już ją znali to pewnie nie pierwszy raz przycinała i czeka aż odrosną ...ale taka mała z 3 latka pewnie no myślałam ,że padne jak ją zobaczyłam ...pomyślałam miej tu dzieci hahaha nie upilnujesz xD
Później jak już szłam zmywac farbę to pisze do M że tak z pół godzinki i bede gotowa , bo miał mnie zabrać po drodze...to ok siadam do tej myjki na szczęście salon wypasiony to ta myjka wygodna no i przyszedł do mnie taki laluś , młody chłopak tylko widać głowy mył ;p wydaje mi się ,że pedałek po jego zachowaniu i wyglądzie ...ale młody szczyl taki chyba praktykant
no i dobra ... i coś do mnie mówi swoim piszczącym głosikiem a ja prawie w śmiech
i myje tą głowe i myyyje i myyyyyyyyyyyyyyyyje i myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyje Jezu sobie myśle ileż można
i tak mizia i tak i inaczej...nie powiem bo tam nie drapał mnie ani nic , ale ja nie cierpie jak mi ktoś myje głowe
może niektóre Panie lubię "masaż " głowy ale ja nie...myślałam ,że mnie trafi na tym fotelu ja sie go w końcu pytam grzecznie ... to już kończymy tak ? a on tak tak tylko jeszcze odżywka
i daaalej myje i płucze i w końcu wyciera te włosy patrze na zegarek 35 minut hahaha sobie pomyślałam tylko koszmar...chyba strasznie brudną głowe musiałam mieć
no a M czekał i czekał bo to jeszcze podciąć wysuszyć wyprostowac haha
jak podszedł do mojego M się zapytac czy pan do strzyżenia i tym swoim piskliwym głosem ę ą ...to nawet nie musiałam M tłumaczyć czemu tak długo
w zasadzie od 13 wyszlam dopiero o 17 30
lol
Pomijając to ,że głowe musze dalej umyć i sobie zrobić jutro po swojemu hahahhaahhaah
Co do heparyny ja też dostałam 0,4 waze tak 50/51
@dżoł powodzenia z testowaniem za 12 dni
3mam kciuki na razie ściskaj M mocno
a co do acardu ja biore i zstrzyk i acard tylko w odstepach 12h
@pixi.nova bete możesz zrobić ale tak jak dziewczyny piszą z przyrostem bo tak nic Ci to nie pokaże
@Porzeczka1234 dziękuję ,że pytasz :* no jeszcze żyję , ale już mam nerwy i niemoc na ten cykl chce nowy !
@bertha ja to Ci w niczym nie pomogę bo jestem ciemnota w tych sprawach o których piszesz
wg nie wiem o co kaman... ale za to wiem w razie W do kogo pisac jakby mi trzeba było
także nie pomogę ale bardzo kobicuję i wspieram :* oby było wszystko tak jak trzeba