reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Ilis91 bromergonu nie bierze sie w ciazy. Ja instynktownie odstawilam i w nastepnym cyklu dostalam owulacji z ktorej bedzie Nataniel, jesli bedzie synek.

@Kwiatuszekk23 pamietam. A przyrost ponad 80% jest bardzo dobry. Czekamy co ci czas przyniesie. Oby same najlepsiejsze wiesci [emoji7]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na początku ciąży brałam bromergon, stopniowo mi lekarka kazała odstawiać

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

reklama
Cześć!!!
Juuupi jest @ !!!! Przyszła sobie właśnie jak wstałam [emoji6] już dawno się tak z niej nie cieszyłam 37dc matko moja...mam nadzieję ze to tylko jednorazowo [emoji4] wiem czemu dostałam bo sobie kremową sukienkę przyszykowalam [emoji23]
Dzisiaj idziemy na roczek do chrzesnicy mojego M muszę prezent spakować jeszcze [emoji4]
No i mój tato dzisiaj przylatuje na 2 tyg czasami jest strasznie denerwujący ale mimo wszystko stęskniłam się...teraz 4 mies nie był w domu a zazwyczaj jest co 2. No i nie mogłam już zasnąć z wrażenia ze @ przyszła [emoji23] ulżyło mi jest nowy cykl !!! Oby miał owulacje...3 macie juz kciuki będą mi bardzo potrzebne [emoji6]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kamień z serca mówię Wam dobrze ze obeszło się bez dupka i wywoływania ... w tym mies pójdę pooglądać czy wg ow jest i czy pęknie bo chce mieć rozeznanie czy faktycznie jest tak późno 20dc ale wygląda na to że tak . Postanowiłam odpuścić w tym miesiącu bo potem wszystko do tyłu... sexy cały cykl co 2 dzień i już . 16go mamy wyjazd to się zrelaksuje 15go nasza rocznica [emoji4] no i miesiąc zleci bo trzeba zamawiać do domu wszystko itd więc nie będzie kiedy się zastanawiać [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 zazdro! Ja wina czerwonego wytrawnego nie lubię, ewentualnie białe półwytrawne. Ale dziś dwie lampki czerwonego zrobione, z zaciśniętymi zębami, popijane wodą ale zrobione [emoji1430][emoji485]

@Bertka a Ty tez heparynę masz na ryczałt?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja na razie nie dostałam recepty. Tobie kazał w trakcie starań brać a mi jak będzie ciąża. Ale on teraz wie ze ja do ivf podchodzę to i tak by pewnie nie przepisał. Zreszta mam wrażenie ze on się w dany przypadek nie angażuje i nie wychodzi z inicjatywa żeby dopytać czy mam leki.. chyba ze trzeba regularniej chodzić..

O Martynka to testujemy razem [emoji6]
Tez od wczoraj zaczelam pic czerwone polwytrawne [emoji5]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry