reklama
bertha
Fanka BB :)
A czy Barwinski dal ci heparyne na ryczalt moze?@dżoł ja acard biorę też rano a wieczorem Clexane (w zasadzie to Neoparin) ps. Mam nadzieje, że ja też będę testować w podobnym czasie, owu była jakoś chyba wczoraj [emoji848]
@bertha być może, zobaczymy za dwa tyg co z tego wyszło.
niestety też nie pomogę, bo zielona w tych sprawach jestem.
Miłego wieczorku dziewczyny
Ja tymczasem leżakuje i chyba zaraz odpalam winko [emoji485][emoji485][emoji485]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja lampke wina na endometrium juz koncze
7Martynka88
A czy Barwinski dal ci heparyne na ryczalt moze?
Ja lampke wina na endometrium juz koncze
Tak na ryczałt
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
bertha
o, to czadTak na ryczałt
roxie123
@7Martynka88 dobrze ,że ja za często do fryzjera nie chodzę
@marshia mi się zawsze starsi faceci podobali miałam 14/15 lat to zadawałam się z takimi co mieli 21 nie widziałam nigdy przeszkód hahaha ale zostało na tym ,że mój mąż jest 3 lata starszy ten co miał wtedy 21 do dzisiaj kawaler i dalej tak samo przystojny xD bo mama mi nie kazała się z nim spotykać bo miał auto i wg ahaha a wtedy były inne czasy no nie i jak mnie widzi dzisiaj to mówi widzisz a mogłas być moją żoną , tak dalej jestem sam no cóż... fakt mojego męża poznałam też zaraz po gimnazjum i też miał auto i wg ale wymykałam się z domu a później rodzice się przyzwyczaili bo nie było mocy na mnie , taka miłość od pierwszego wejrzenia była 10 lat to jest ok norma 20 lat to tak na początku może spoko ale później jednak chciałoby się młodszego tak mi się wydaje ,że te różnice wychodzą
@bertha wczoraj wypiłam na siłe lampke wina bleeh ja nie umiem pić wina no tyle już próbowałam różnych i nie lubie ...coś jest ze mną nie tak hehe
@marshia mi się zawsze starsi faceci podobali miałam 14/15 lat to zadawałam się z takimi co mieli 21 nie widziałam nigdy przeszkód hahaha ale zostało na tym ,że mój mąż jest 3 lata starszy ten co miał wtedy 21 do dzisiaj kawaler i dalej tak samo przystojny xD bo mama mi nie kazała się z nim spotykać bo miał auto i wg ahaha a wtedy były inne czasy no nie i jak mnie widzi dzisiaj to mówi widzisz a mogłas być moją żoną , tak dalej jestem sam no cóż... fakt mojego męża poznałam też zaraz po gimnazjum i też miał auto i wg ale wymykałam się z domu a później rodzice się przyzwyczaili bo nie było mocy na mnie , taka miłość od pierwszego wejrzenia była 10 lat to jest ok norma 20 lat to tak na początku może spoko ale później jednak chciałoby się młodszego tak mi się wydaje ,że te różnice wychodzą
@bertha wczoraj wypiłam na siłe lampke wina bleeh ja nie umiem pić wina no tyle już próbowałam różnych i nie lubie ...coś jest ze mną nie tak hehe
7Martynka88
o, to czad
Chociaż tyle, bo jakbym miała płacić normalnie to niezła sumka by była [emoji51]
Funia90
@marshia ahh kojarze,ale zapodaj cos nowego jak bedziesz miala chwilke[emoji4]
@bertha mi dokladnie tak samo powiedzieli a mowie Ci szybko oddzwonili,takze czekaj i najlpeij zadzwon tam jeszcze za tydzien i powiedz ,ze zalezy Ci mocno i zeby w pierwszej kolejnosci do Ciebie dzwonili[emoji4]
@7Martynka88 smacznego winka[emoji5]ps uwielbiam wino ,czerwone wytrawne[emoji7]
Moj Dr tez przystojny i niewiele starszy ode mnie ,to dopiero dziwnie[emoji12]
@roxie123 moj P jest starszy o 2 lata i tez poznalam go jak mialam 16 lat[emoji4]
Jestesmy razem juz 11 lat czujecie[emoji5]taka first love[emoji173]️
@kas90 wino i deska serow no nie??? Jak Asienki podrosna to sie zgadamy[emoji3]
@bertha mi dokladnie tak samo powiedzieli a mowie Ci szybko oddzwonili,takze czekaj i najlpeij zadzwon tam jeszcze za tydzien i powiedz ,ze zalezy Ci mocno i zeby w pierwszej kolejnosci do Ciebie dzwonili[emoji4]
@7Martynka88 smacznego winka[emoji5]ps uwielbiam wino ,czerwone wytrawne[emoji7]
Moj Dr tez przystojny i niewiele starszy ode mnie ,to dopiero dziwnie[emoji12]
@roxie123 moj P jest starszy o 2 lata i tez poznalam go jak mialam 16 lat[emoji4]
Jestesmy razem juz 11 lat czujecie[emoji5]taka first love[emoji173]️
@kas90 wino i deska serow no nie??? Jak Asienki podrosna to sie zgadamy[emoji3]
agatush
Moderatorka
Norma do 400 ja mieszkam prawie 800 :-* no ale u mnie tez pewnie kg robiły swoje ;-)Popieram Was wszystkie[emoji4]
Czasem trzeba brac sprawy w swoje rece,lekarz tez czlowiek,pacjentek ma duzo do tego dyzury,a poza tym jestesmy kolejnym przypadkiem w razie czego.
Dlatego ja tez po drugim poronieniu wzielam sprawy w swoje i Wasze i rece i sie przebadalam choc lekarze mowili ,ze nie ma to JESZCZE sensu.
Dzis wiem ,ze sens byl[emoji5]i rosnie[emoji173]️
@agatush a do ilu wzrosl Ci fibrynogen? Ja mam ok 4 przy normie do 3,5
Jeszcze apropo clexane to mi gin mowil ,ze od ok 80 kg daja dawke 0,6 ale wiadomo kazdy lekarz inaczej.
Bede badac krzepliwosc i wierze ,ze bedzie dobrze[emoji5]
reklama
7Martynka88
Podziel się: