reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@matulkaa ja tez mam na przedniej scianie[emoji4]w jakiej miescowosci jestescie?

@marshia ale numer,dobrze,ze kurtke mialas[emoji15]

@pixi.nova skoro nie chcesz grtaulacji to napisze tylko ,ze przesylam usciski i musi byc dobrze[emoji5]badz dobrej mysli[emoji5]
A ta baba jakas nienormlana ,moze pms miala[emoji23]

@roxie123 cudownie ,zycze Ci tego samego[emoji8][emoji8][emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@matulkaa ja tez mam na przedniej scianie[emoji4]w jakiej miescowosci jesteście

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

10 km od Łeby, koło latarnii Stilo na totalnym zadupiu [emoji4] czyli tak jak lubię, zero ludzi na plaży

1503340891-aaaaaa.jpeg

1503340907-aaaaaa.jpeg

@pixi.nova ściskam mocno [emoji8]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Destino jeszcze troche i Twoj Skarb bedzie kopal z drugiej strony brzuszka [emoji3]

Pixi.nova strach jest i bedzie juz do konca. A i pozniej on nie zniknie. Wiem ze w glebi serca bedziesz sie bala i czekala od wizyty do wizyty.
Ja wierze ze kazda tutaj doczeka sie swojego cudu.

Czarna_mala jesli istnialby choc cien szansy tez robilabym wszystko.
Podoba mi sie Twoj plana,wiec do dziela i walcz Kochana o najwspanialsza nagrode [emoji8][emoji8]

Kwiatuszek [emoji18]

Matulka pieknie [emoji3]

A to moj najwspanialszy CUD

Ostatnia edycja:
@Liluli piekny cudzik. Ty o cudzach duzo mozesz mowic. Sliczny dzidziol. Nawet moj m sie zachwyca.

@pixi.nova to teraz czekamy na przyrost bety

@bea25ta zdobywca. Podziel sie choc 2 fotami. Sama wybralabym sie na polowanie, ale w krakowie nawet nie wiem gdzie takich rzeczy szukac. Moze jak pojade do mamy to tam poszaleje bo wiem gdzie. Tylko jeszcze chcialabym wiedziec dla kogo.

@matulkaa wypoczywaj

Bylam dzis w kinie na filmie obdarowani. Goraco polecam. Chcialabym byc tak madrym rodzicem jak ten gosc z filmu. Naprawde polecam

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Liluli
Cudowny Przystojniak

@pixi.nova
Jeszcze nie gratuluje jak prosiłaś, ale trzymam kciuki za was .
Może właśnie otworzyłaś Puszke Pandory i posypią się ciąże .

Dziewczynki
Czytam Was codziennie
Mało piszę bo strasznie się martwię żeby wszystko było ok przy cc.
Jakos ciężko sklecić parę mądrych słów
Tym bardziej dziękuję za wywołanie
W czwartek mam być o 7 rano na Madalińskiego w Warszawie .
Zobaczymy ile mnie potrzymają do cc .Ostateczny termin cc mam na 31 sierpień chyba że będzie wcześniej
Trzymam mocno kciuki za wszystkie ciężarówki , staraczki i mamusie które mają już swoje skarby przy sobie .
A wy trzymajcie mocno za mnie
Całuski

reklama
Do góry