reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia ja zauwazyłam że lekarze różnie podchodzą do brania acardu w czasie @, mi ostatnio dr janosz zaleciła aby nie brać w czasie@ choć do tej pory brałam non stop bo lepiej się czuje po nim, ale fakt jak są obfite miesiączki to lepiej odstawić acard,
@czarna_mala plan pico bello qrde takiego zestawu tu nie było :pale przyjemna perspektywa z viagrą swoją drogą tez czytałam ten artykuł p jerzakowej
@Kwiatuszekk23 super, cudnie że maluch się zadomowił
@nafoczka :-*
@susana co u Was?
@pixi.nova nie mogło być inaczej, :p

reklama
@pixi.nova w końcu!! dobrze ,że mam cały dzień zalatany ,to nie czekałam na szpilkach z Tobą.

@roxie123 mówisz ,że bez kija nie podchodź to chyba nie napięcie tylko taki dzień do bani . Też dziś taki mam to unikam teściowej żeby się biednej nie oberwało za free a mąż doinformowany i zszedł mi z oczu.

P,S przyszła ulubiona sąsiadka to mogłabym iść jej szpilki powbijać ,ale ciul po co psuć nerwy ;p.

@Porzeczka1234 polowanie zaliczam do udanych Jak poprosisz Foczkę to może Ci zmniejszy i prześle fotki ale ostrzegam na przegądanie trzeba czasu hihii.

reklama
@pixi.nova jestes obstawiona lekami - będzie git tym razem :) Nie ma innej opcji :) :) :)
Zrób w środę powtórkę i czekamy na pozytywny rozwój wydarzeń i małe pixie.dixie :)
Super z tym pixie.dixie heheh oby tak było! Może na drugie tak damy haha :D:p
Dziękuję wszystkim za dobre słowa. Nie będzie to łatwy czas ale będziemy walczyć! Z własną glową też ;)

Do góry