reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Destino - ja to miałam robione właśnie w czerwcu i wtedy rozmawiając z gin mówiłam, że może w sierpniu zaczniemy starania a ona powiedziała, że ok daje zielone światło i w razie jak się uda to zapisywać się do niej na wizytę mamy.

@Funia90 - Ty zaszłaś już ponownie w ciąże po 2 cyklach od poronienia? :O Szybciutko się zdecydowaliście, ale jak widać na dobre Wam to wyszło! ;*

KUZWAAAAAAAAAAAAAAAAAA JA SIĘ TAK BOJE :(((( Strach mnie paraliżuje, mam stale przed oczami to, że moj ostatni synek byl chory i mial te trisomie... tak bardzo boje sie powtórki... co z tego, że mamy kariotypy zdrowe jak widać coś i tak nie zgrało :( może w 1 ciąży dzidzia też była chora? Tego nie wiem do teraz :((

@pixi.nova - ja Cię doskonale rozumiem i podzielam Twoje zdanie. Pewnie sama bym się bała tej euforii, a potem rozczarowania gdyby było coś nie tak... Gratulacje nakręcają, ale potem w mojej opinii ewentualne kondolencje i wyrazy współczucia cholernie utrudniają. Ja właśnie przez to bardzo cierpiałam później...
Ehh, ciężkie te nasze życie :(

@roxie123 - to fajnie, że czysto! ;)

@czarna_mala - a co daje ta codziennie lampka wina czerwonego wytrawnego? :)
i o co kaman z tą VIAGRĄ?! :O :O :O
Marthi nie bój się, robisz wszystko co możesz a reszta juz nie w twoich rękach a im dłużej czekasz tym strach jest większy.
Inofem piłam 2x.

@Destino ♡ za twoje kopniaka ależ to musi być dla ciebie cudowne! :) mądra ty :*
@Kwiatuszekk23 tobie też gratuluję wizyty, a @pixi.nova bety (w koncu!)
@matulkaa odpoczywajcie i oddychaj pełna piersią.
@roxie bo przyjadę!
Destino jeszcze troche i Twoj Skarb bedzie kopal z drugiej strony brzuszka
emoji3.png

Pixi.nova strach jest i bedzie juz do konca. A i pozniej on nie zniknie. Wiem ze w glebi serca bedziesz sie bala i czekala od wizyty do wizyty.
Ja wierze ze kazda tutaj doczeka sie swojego cudu.

Czarna_mala jesli istnialby choc cien szansy tez robilabym wszystko.
Podoba mi sie Twoj plana,wiec do dziela i walcz Kochana o najwspanialsza nagrode
emoji8.png
emoji8.png

Kwiatuszek
emoji18.png

Matulka pieknie
emoji3.png

A to moj najwspanialszy CUD
emoji7.png

1503342483-aaaaaa.jpeg
Liluli ale Asiek piękny ♡ :D
@susana my tu video konferencie poprosimy :D

Teraz słówko o mnie choć nie za dużo.
Tak już wróciliśmy bo i tak więcej urlopu niż 2 dni bym nie dostała. W Nigerhazie było bardzo ciepło a dla dzieci raj. Raj który skończył się bolacym uchem u starszego syna i dopiero przytulony do mnie zasnął :/ cóż takie życie. .. ode mnie to nie było aż tak daleko bo 5 godzin, koszt wszystkiego niecałe 2tys za nas 4os woec tez jeszcze znośny i 60% turystów to Polacy. Mąż bardzo mi pomagał wiec nikt się za bardzo nie zmeczyl a Wikus 50% czasu przespal, resztę przepluskal. Reszta pozdrowien na zamknietym watku a teraz idę spać bo o 5 pobudka :*

Hej u mnie biel wizira jak to mowicie nie wiem co dalej robic owulacja potwierdzona przez monitoring w 14 dc czy warto robic badac hormony jesli owulacja jest czy po 5 cyklach od poronienia powinnam isc na droznosc jajowodow?

@Liluli, przecudny synuś! Mam pytanko bo ty miałaś cc, to prawda że trudniej po cc o karmienie piersią?

@nafoczka, pokaż jakieś foto z wodnego raju :D

@bea25ta, my w Olkuszu mamy super jeden ciuch. Jakbym nie miała tyle rzeczy w spadku to tam bym się pewnie obkupiła :D

@susana, na pewno wszystko będzie dobrze, potem pokaż nam księżniczkę!

Pozdrawiam wszystkie na skrobałyście co nie miara.
Staraczką nieustannie kibicuję . Ciężarówką życzę spokoju i zdrówka oraz wytrwałości. Mamusią sił i pogody ducha.
@bobasek1990 Ja będę miała sprawdzaną drożność jestem po 7 cyklu.
@pixi.nova Gratuluję bądź dobrej myśli .
@czarna_mala Trzymam kciuki aby plan się powiódł.
@burczuś ??.
@susana Będzie dobrze już nie długo będziesz tulić swoje maleństwo.

Staram się odpocząć i zrelaksować choć myśli tysiące krąży w głowie . Wyjeżdżam do rodzinki w świętokrzyskie w niedzielę idziemy poszaleć na zakończenie wakacji z Polsatem i RMF FM kupiłam bilety będę machać do was he he .

Ostatnia edycja:
@Liluli słodki bobasek!!!! cudo!
@susana trzymam mocno kciuki za cc!

Hej u mnie biel wizira jak to mowicie nie wiem co dalej robic owulacja potwierdzona przez monitoring w 14 dc czy warto robic badac hormony jesli owulacja jest czy po 5 cyklach od poronienia powinnam isc na droznosc jajowodow?
Pewnie ze tak. sprawdz co mozesz. ja bym tak zrobila - zeby sie nie okazało, ze to jakis maly problem, prosty do naprawienia, a o tym nie wiedząc tylko tracisz czas i nerwy.
zbadaj droznosc, prolaktyne w 11dc, progesteron 7dpo, lh i fsh w 3dc i wymaz z szyjki.

@susana wszystko będzie dobrze :) czekamy na Twój cud
@Liluli słodziak ten Twój maluszek [emoji4]
@nafoczka witaj z powrotem [emoji8]
@bobasek1990 a ile dpo zrobiłaś test ?

Kochane porady potrzebuje...dalej @ nie ma , piersi nabrzmialy brzuch nie boli :( brać tego dupka na wywołanie? Lekarz kazał mi brać przez 7 dni ...to co jak go będę brać to dopiero za tydzień dostanę po odstawieniu ? Czy mogę dostać też jak go będę brać...nawet nie wiecie jaka jestem zła : (

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 ja zawsze brałam luteinę i zawsze dostawałam @ w trakcie brania. Na pewno nie jesteś w ciąży? Który dziś dzień może poczekaj ze 2 dni aby sobie nie namieszać jeszcze bardziej

@bobasek1990 ja bym nie czekała z badaniami czy drożnością szkoda czasu ale mi lekarz mówił ze 6 cykli stymulowanych i jak się nie uda to drożność ale po cholerę się faszerować hormoniami jak nie drożne jajowody i zrobiłam na odwrót były nie drożne

Do góry