reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Destino - ja to miałam robione właśnie w czerwcu i wtedy rozmawiając z gin mówiłam, że może w sierpniu zaczniemy starania a ona powiedziała, że ok daje zielone światło i w razie jak się uda to zapisywać się do niej na wizytę mamy.

@Funia90 - Ty zaszłaś już ponownie w ciąże po 2 cyklach od poronienia? :O Szybciutko się zdecydowaliście, ale jak widać na dobre Wam to wyszło! ;*

KUZWAAAAAAAAAAAAAAAAAA JA SIĘ TAK BOJE :(((( Strach mnie paraliżuje, mam stale przed oczami to, że moj ostatni synek byl chory i mial te trisomie... tak bardzo boje sie powtórki... co z tego, że mamy kariotypy zdrowe jak widać coś i tak nie zgrało :( może w 1 ciąży dzidzia też była chora? Tego nie wiem do teraz :((

@pixi.nova - ja Cię doskonale rozumiem i podzielam Twoje zdanie. Pewnie sama bym się bała tej euforii, a potem rozczarowania gdyby było coś nie tak... Gratulacje nakręcają, ale potem w mojej opinii ewentualne kondolencje i wyrazy współczucia cholernie utrudniają. Ja właśnie przez to bardzo cierpiałam później...
Ehh, ciężkie te nasze życie :(

@roxie123 - to fajnie, że czysto! ;)

@czarna_mala - a co daje ta codziennie lampka wina czerwonego wytrawnego? :)
i o co kaman z tą VIAGRĄ?! :O :O :O
Marthi nie bój się, robisz wszystko co możesz a reszta juz nie w twoich rękach a im dłużej czekasz tym strach jest większy.
Inofem piłam 2x.

@Destino ♡ za twoje kopniaka ależ to musi być dla ciebie cudowne! :) mądra ty :*
@Kwiatuszekk23 tobie też gratuluję wizyty, a @pixi.nova bety (w koncu!)
@matulkaa odpoczywajcie i oddychaj pełna piersią.
@roxie bo przyjadę!
Destino jeszcze troche i Twoj Skarb bedzie kopal z drugiej strony brzuszka
emoji3.png

Pixi.nova strach jest i bedzie juz do konca. A i pozniej on nie zniknie. Wiem ze w glebi serca bedziesz sie bala i czekala od wizyty do wizyty.
Ja wierze ze kazda tutaj doczeka sie swojego cudu.

Czarna_mala jesli istnialby choc cien szansy tez robilabym wszystko.
Podoba mi sie Twoj plana,wiec do dziela i walcz Kochana o najwspanialsza nagrode
emoji8.png
emoji8.png

Kwiatuszek
emoji18.png

Matulka pieknie
emoji3.png

A to moj najwspanialszy CUD
emoji7.png

1503342483-aaaaaa.jpeg
Liluli ale Asiek piękny ♡ :D
@susana my tu video konferencie poprosimy :D

Teraz słówko o mnie choć nie za dużo.
Tak już wróciliśmy bo i tak więcej urlopu niż 2 dni bym nie dostała. W Nigerhazie było bardzo ciepło a dla dzieci raj. Raj który skończył się bolacym uchem u starszego syna i dopiero przytulony do mnie zasnął :/ cóż takie życie. .. ode mnie to nie było aż tak daleko bo 5 godzin, koszt wszystkiego niecałe 2tys za nas 4os woec tez jeszcze znośny i 60% turystów to Polacy. Mąż bardzo mi pomagał wiec nikt się za bardzo nie zmeczyl a Wikus 50% czasu przespal, resztę przepluskal. Reszta pozdrowien na zamknietym watku a teraz idę spać bo o 5 pobudka :*

Hej u mnie biel wizira jak to mowicie nie wiem co dalej robic owulacja potwierdzona przez monitoring w 14 dc czy warto robic badac hormony jesli owulacja jest czy po 5 cyklach od poronienia powinnam isc na droznosc jajowodow?

@Liluli, przecudny synuś! Mam pytanko bo ty miałaś cc, to prawda że trudniej po cc o karmienie piersią?

@nafoczka, pokaż jakieś foto z wodnego raju :D

@bea25ta, my w Olkuszu mamy super jeden ciuch. Jakbym nie miała tyle rzeczy w spadku to tam bym się pewnie obkupiła :D

@susana, na pewno wszystko będzie dobrze, potem pokaż nam księżniczkę!

Pozdrawiam wszystkie na skrobałyście co nie miara.
Staraczką nieustannie kibicuję . Ciężarówką życzę spokoju i zdrówka oraz wytrwałości. Mamusią sił i pogody ducha.
@bobasek1990 Ja będę miała sprawdzaną drożność jestem po 7 cyklu.
@pixi.nova Gratuluję bądź dobrej myśli .
@czarna_mala Trzymam kciuki aby plan się powiódł.
@burczuś ??.
@susana Będzie dobrze już nie długo będziesz tulić swoje maleństwo.

Staram się odpocząć i zrelaksować choć myśli tysiące krąży w głowie . Wyjeżdżam do rodzinki w świętokrzyskie w niedzielę idziemy poszaleć na zakończenie wakacji z Polsatem i RMF FM kupiłam bilety będę machać do was he he .

Ostatnia edycja:
@Liluli słodki bobasek!!!! cudo!
@susana trzymam mocno kciuki za cc!

Hej u mnie biel wizira jak to mowicie nie wiem co dalej robic owulacja potwierdzona przez monitoring w 14 dc czy warto robic badac hormony jesli owulacja jest czy po 5 cyklach od poronienia powinnam isc na droznosc jajowodow?
Pewnie ze tak. sprawdz co mozesz. ja bym tak zrobila - zeby sie nie okazało, ze to jakis maly problem, prosty do naprawienia, a o tym nie wiedząc tylko tracisz czas i nerwy.
zbadaj droznosc, prolaktyne w 11dc, progesteron 7dpo, lh i fsh w 3dc i wymaz z szyjki.

@susana wszystko będzie dobrze :) czekamy na Twój cud
@Liluli słodziak ten Twój maluszek [emoji4]
@nafoczka witaj z powrotem [emoji8]
@bobasek1990 a ile dpo zrobiłaś test ?

Kochane porady potrzebuje...dalej @ nie ma , piersi nabrzmialy brzuch nie boli :( brać tego dupka na wywołanie? Lekarz kazał mi brać przez 7 dni ...to co jak go będę brać to dopiero za tydzień dostanę po odstawieniu ? Czy mogę dostać też jak go będę brać...nawet nie wiecie jaka jestem zła : (

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 ja zawsze brałam luteinę i zawsze dostawałam @ w trakcie brania. Na pewno nie jesteś w ciąży? Który dziś dzień może poczekaj ze 2 dni aby sobie nie namieszać jeszcze bardziej

@bobasek1990 ja bym nie czekała z badaniami czy drożnością szkoda czasu ale mi lekarz mówił ze 6 cykli stymulowanych i jak się nie uda to drożność ale po cholerę się faszerować hormoniami jak nie drożne jajowody i zrobiłam na odwrót były nie drożne

Do góry