Porzeczka1234
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marthi nie bój się, robisz wszystko co możesz a reszta juz nie w twoich rękach a im dłużej czekasz tym strach jest większy.@Destino - ja to miałam robione właśnie w czerwcu i wtedy rozmawiając z gin mówiłam, że może w sierpniu zaczniemy starania a ona powiedziała, że ok daje zielone światło i w razie jak się uda to zapisywać się do niej na wizytę mamy.
@Funia90 - Ty zaszłaś już ponownie w ciąże po 2 cyklach od poronienia? :O Szybciutko się zdecydowaliście, ale jak widać na dobre Wam to wyszło! ;*
KUZWAAAAAAAAAAAAAAAAAA JA SIĘ TAK BOJE ((( Strach mnie paraliżuje, mam stale przed oczami to, że moj ostatni synek byl chory i mial te trisomie... tak bardzo boje sie powtórki... co z tego, że mamy kariotypy zdrowe jak widać coś i tak nie zgrało może w 1 ciąży dzidzia też była chora? Tego nie wiem do teraz (
@pixi.nova - ja Cię doskonale rozumiem i podzielam Twoje zdanie. Pewnie sama bym się bała tej euforii, a potem rozczarowania gdyby było coś nie tak... Gratulacje nakręcają, ale potem w mojej opinii ewentualne kondolencje i wyrazy współczucia cholernie utrudniają. Ja właśnie przez to bardzo cierpiałam później...
Ehh, ciężkie te nasze życie
@roxie123 - to fajnie, że czysto!
@czarna_mala - a co daje ta codziennie lampka wina czerwonego wytrawnego?
i o co kaman z tą VIAGRĄ?! :O :O :O
Liluli ale Asiek piękny ♡Destino jeszcze troche i Twoj Skarb bedzie kopal z drugiej strony brzuszka
Pixi.nova strach jest i bedzie juz do konca. A i pozniej on nie zniknie. Wiem ze w glebi serca bedziesz sie bala i czekala od wizyty do wizyty.
Ja wierze ze kazda tutaj doczeka sie swojego cudu.
Czarna_mala jesli istnialby choc cien szansy tez robilabym wszystko.
Podoba mi sie Twoj plana,wiec do dziela i walcz Kochana o najwspanialsza nagrode
Kwiatuszek
Matulka pieknie
A to moj najwspanialszy CUD
Pewnie ze tak. sprawdz co mozesz. ja bym tak zrobila - zeby sie nie okazało, ze to jakis maly problem, prosty do naprawienia, a o tym nie wiedząc tylko tracisz czas i nerwy.Hej u mnie biel wizira jak to mowicie nie wiem co dalej robic owulacja potwierdzona przez monitoring w 14 dc czy warto robic badac hormony jesli owulacja jest czy po 5 cyklach od poronienia powinnam isc na droznosc jajowodow?