reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bertha to byl cykl na czysto bez zadnych lekow. Bralam tylko wit d3 1000, wit c, femibion natal. Encorton od pozytywnego testu.

Endomenda dziala tak ze plemniki maja klopot ze znalezieniem jajeczka i nie bardzo wiedza dokad plynac, zwlaszcza jak wpadaja w plyn endometrialny. A jednak sobie poradzily [emoji3]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Porzeczka1234 mysle,ze teraz jak bede to sie zapytam,ale jestem tak wystraszona ,ze chyba nawet jak mi lekarz pozwoli to sie nie skusze i nie przyznam M.
Boje sie ,ze mi sie cos z szyjka wlansie stanie[emoji15]
Moze gdzies kolo 30 tyg przelamie sie na sexy[emoji3]
M wytrzyma[emoji5]

@pixi.nova trzmam kciuki[emoji5]

@bea25ta udawalam ,ze nie wiem jak to sie stalo ,ze zaszlam[emoji23]

@agatush moze mu liscik wysle hehe[emoji12]trzymam kciuki za beznolesny porod o czasie[emoji5]
A Ty bralas w ogole encorton?bo kojarze,ze nie [emoji4]

@Destino na pewno jest w porzasiu[emoji5]
Mowi Ci to pierwsza panikara ,ktora ciagle sie boi[emoji16]

@roxie123 kochana a Ty badalas prolaktyne ?moze masz podwyzszona ,ze nie mozesz zajsc???[emoji58]tak mi sie nasunelo teraz

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 mysle,ze teraz jak bede to sie zapytam,ale jestem tak wystraszona ,ze chyba nawet jak mi lekarz pozwoli to sie nie skusze i nie przyznam M.
Boje sie ,ze mi sie cos z szyjka wlansie stanie[emoji15]
Moze gdzies kolo 30 tyg przelamie sie na sexy[emoji3]
M wytrzyma[emoji5]

@pixi.nova trzmam kciuki[emoji5]

@bea25ta udawalam ,ze nie wiem jak to sie stalo ,ze zaszlam[emoji23]

@agatush moze mu liscik wysle hehe[emoji12]trzymam kciuki za beznolesny porod o czasie[emoji5]
A Ty bralas w ogole encorton?bo kojarze,ze nie [emoji4]

@Destino na pewno jest w porzasiu[emoji5]
Mowi Ci to pierwsza panikara ,ktora ciagle sie boi[emoji16]

@roxie123 kochana a Ty badalas prolaktyne ?moze masz podwyzszona ,ze nie mozesz zajsc???[emoji58]tak mi sie nasunelo teraz

Nie ja bez encortonu. Nie brałam go wcale ;-)

Nie bój się o szyjke. Jeśli lekarz stwierdzi że jest ok to naprawdę nic się nie stanie. Tylko bez szaleństw :-D darzę możesz do gin napisać smsa [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Że zapomniałas zapytać na wizycie [emoji23]

Dziewczyny pochwale się :D udało mi się załatwić w okazyjnej cenie weekend dla dwojga w SPA 2 września :) idę wyluzować za Waszą namową :) oferta super ! i tanio :) jakby któraś była z okolic to polecam . Pakiecik obejmuje :
  1. Pobyt 2-dniowy (1 nocleg) w komfortowo urządzonym pokoju z łazienką, telewizją i internetem.
  2. Śniadanie w formie stołu szwedzkiego (następnego dnia)
  3. Wyśmienitą kolację w Restauracji (w dniu przyjazdu)
  4. Nielimitowany wstęp do Centrum SPA (w dniu przyjazdu)
  5. Relaksacyjny masaż pleców (w dniu przyjazdu)
Jestem podekscytowana i nie mogę się doczekać :) hotel w Boguchwale koło Rzeszowa więc jeszcze się do kina wybierzemy i na spacer po rynku :) zaplanowałam wszystko :) akurat taki będzie wypad w ramach 5 rocznicy ślubu :)

@agatush no wlanie tak pamietalam[emoji5]

Moze sie przelamie z tymi sexami ale poki co nawet starczaja mi nocne sny erotyczne,nawet nie wiecie jakie mam urozmaicone zycie seksualne hahah[emoji16]

@roxie123 wracac macie juz w 3[emoji4]zakupuj zolty bobotest bo kurcze dziewczyny tak go reklamuja ,ze sama nabralam ochoty zeby go kupic[emoji23]

@agatush no wlanie tak pamietalam[emoji5]

Moze sie przelamie z tymi sexami ale poki co nawet starczaja mi nocne sny erotyczne,nawet nie wiecie jakie mam urozmaicone zycie seksualne hahah[emoji16]

@roxie123 wracac macie juz w 3[emoji4]zakupuj zolty bobotest bo kurcze dziewczyny tak go reklamuja ,ze sama nabralam ochoty zeby go kupic[emoji23]

Hahahha, padłam. To ja bym chciała być już w ciąży żeby zaznać tego urozmaiconego życia erotycznego!! [emoji23]

Funia, napisz smsa do gina: "Panie Doktorze, a co z seksem...?" Żona by przeczytała to padnie i wyrzuci go z domu [emoji1]

A z tym bobo, to mi nie podpasował akurat, bo ja się wgapiam na testy po czasie i je kolekcjonuje w razie gdyby się cień zaczął pojawiać żeby porównać jak ciemnieje, a wszystkie bobo mi zostawiają cień po kilku godzinach, wiec mnie wkurzają.
Doz czy nordtest (wyglądają identycznie) tez czasem pokazują cienie po czasie ale sporadycznie. Wiec je wole.
Właśnie przyszła przesyłka 15szt nordtestow ;)

Roxie, super weekendzik zaplanowałaś!

Wczoraj wieczorem rozmyślałam czy brać ten steryd czy nie brać. Z 10 razy miałam ostateczna decyzje w głowie, za każdym razem inna [emoji1] zasnęłam z decyzja ze nie biorę. A rano wstałam i wzięłam! Ostatni mam nadzieje cykl przed ivf, wiec próbuje wszystkiego.
Także Magda, próbuje w tym cyklu tak jak ty maszyny Maliny zalecone - steryd w okolicach owu. Będę brała tydzień. Mam metypred 16mg, ale po połowie biorę - to będzie chyba jak encorton 10mg. Magda, jak ty bierzesz?

Heheh przypomniał mi się mem apropos seksu po porodzie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
d342d65f62c7b3bb085cdb2f33aadc61.jpg

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
@bertha z tego co piszesz w swojej historii przyczyna czemu nie jesteś w ciąży nie została znaleziona
Czemu masz wskazanie do in vitro?
Dobrze że robisz limfocyty bo faktycznie może wyjść coś w immunologii a wtedy trzeba na pewno to in vitro połączyć z odpowiednim leczeniem
Tylko musisz znaleźć kogoś co Ci te limfocyty interpretuje bo ja zrobiłam u Maliny badania ale nie słyszałam zebynon kogoś nie szczepil a chciałabym mieć taką pewność że wyszło źle to co jest naprawdę wskazaniem do szczepień
@Porzeczka1234 masz rację że Malina wcale nie taki drogi tylko sprawdza wszystko naraz i dlatego kwota kolo 5 tyś a inny pisze po 1 tyś na miesiąc i też w końcu na jedno wyjdzie
Ja się to pytałam czy na moje wyniki nie ma innego leczenia jak szczepienia to oczywiście nie istnieje inne jest tylko na to nastawiony to po co pytać
Napisze Wam jak wrócę z wakacji co mi tam wyszło nie tak może komuś się przyda

Do góry