reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@ovli22 popieram @bertha testuj jutro ! 3 mam kciuki i czekam :D
@bertha fajnie napisałaś o tym endo ... jak o jakimś zwierzątku trzeba dokarmiać :rolleyes:
@monia0208 a to taka żywa krew ? może to implantacyjne ? czy nie wygląda...trudno mi ocenic i doradzić ... może poczekaj do jutra zobaczysz co będzie i wtedy zdecydujesz

Wyżaliłam się jeszcze do M i powiedziałam mu ,ze lekarz daje nam 3 cykle a potem nie wiem...i ,że chce zajść naturalnie i boję się co będzie . Wygarnęłam ,że musze się odblokowac psychicznie wyrwac gdzieś na chwile zapomnieć . No i powiedział ,że pojedziemy gdzieś tak na 3 dni tylko nie ma czasu nic zorganizować i kazał samej załatwić . Wiadomo nie chce nic za miliony ale chce spędzić z nim czas nie w domu... tak jak doradzałyście . Mieszkam na podkarpaciu i raczej znam okolice ...a na daleki wyjazd się nie szarpniemy bo nie mamy czym ;/ zmieniamy samochód za miesiąc dopiero a tym strach się pchać gdzieś daleko ;/ znacie jakieś fajne miejscówki albo macie jakieś pomysły co tu ogarnąć ?

reklama
@mickey* tak jest immunilogiem ale troche sie chwalil, ze potrafi uzyskiwac dobre wyniki kom. Nk wlewami. I tylko dlatego namawiam. Nie wiem czy to tylko chwalenie sie, ale moze cos by zaradzil na ten trudny temat. Zawsze to by byl jeden klopot mniej. No nic zrobisz jak uznasz za stosowne. Mam nadzieje ze w koncu wam tez sie uda nie tylk zobaczyc 2 kreseczki, ale tez uslyszec, ze maluszek zdrowy

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
dzięki pomyślę,

reklama
@nevergiveup cieszę się, że u Was wszystko dobrze trzymam kciuki za prenatalne.

@ovli22 zrób test myślę, że coś jest na rzeczy ale miałabyś niespodziankę.

@kas90 to ja 7,5 a jutro 27 +0 tydzień myślę że nie jest źle. Ciekawe ile mała waży wizytę mam dopiero 30 sierpnia Łódź 5 września lokalna gin.

@Destino ja też nic jeszcze nie kupiłam ale z pierwszej ciąży mam trochę tego w kartonie w szafie ale też go jeszcze nie ściągłam i moja siostra ma trochę rzeczy. W każdym razie w połowie września muszę zacząć coś myśleć zamówić meble i wózek czeka się 6 tygodni można odebrałam kiedy się chce ciuchy wanienki itd dużo tego i zaczyna mnie panika brać ale spokój wdech wydech.

@bertha ile zapłaciłaś za te badania??? Jeśli można zapytać? Pewnie koło 1 tysiaca, ocena cytokin tam będziesz

@mickey* kochana @iveo też robiła u maliny badania nie wiem gdzie jest aktywność nk nie mogę tego znaleźć wy macie jakoś inaczej na wyniku
Pewnie, przecież to ogólnodostępne laboratorium :)
Synevo we Wrocławiu:

Subpopulacje limfocytów t regulatorowych 180
Subpopulacje panel 380
Aktywność nk 450
CBA 375 - to wysyłają do APC do Łodzi
Kariotyp 460

Do góry