reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@bea25ta, juz uwierzyla, ze jestes w ciazy?? :D
Tamten niedowiarek już uwierzył jak mały mówił jej o imionach jakie wybrał dla dzidzi. Wczoraj był czas drugiej siostry ,która też nic nie wiedziała - tej co ma mi pościel szyć. Wychodzę a jestem już prawie w 24 tyg a ona do mnie oo ty to już mnie gonisz z brzuchem. Jej mąż a chyba że jesteś w ciąży a ja na to a co Twoja też jest? 2 lata temu po poronieniu w grudniu od razu widziała brzuszek i mówiła w ciąży jesteś?Kiedy rodzisz. już w niej nie byłam ale smutek zajadałam. Pytała kiedy rodzisz a ja mówię że jestem w ciąży słoniowej i urodzę za 2 lata. Uwierzysz że faktycznie po 2 latach urodzę w grudniu :D

Dziewczyny błagam doradzcie co mam robić aż sie boję tydzień temu prawdopodobnie miałam owulacje wtorek lub środa, dziś mam 21 dc i na papierze w ubikacji pojawiła się krew i nie wiem co robić czy iść na betę czy to może okres ale az tak szybko

Też mi to wygląda na implatacyjne plamienie. Tak za 4-5 dni możesz testować.
@bertha to w sumie jak sobie tak równam to wszystko to malina wcale taki drogi nie jest tylko w pakiecie + mąż badanie nasienia i ewentualnie na dawkę limfocytów bo ty też słono zaplaciłaś. Teraz pewnie w stresie będziesz trzymam kciuki żeby wyniki były dobre . Dobrze zrobiłaś lepiej wiedzieć

@iveo Dlaczego go nie pytasz ja zawsze tyle pytań zadaję ze jest nerwowy albo mąż mnie kopie po butach

Hahaha serio dostajesz po kostkach?? Ja cenię sobie ludzi pytających i wiedzących co im jest lepiej niż przytakiwanie i wychodzić z gabinetu z masą niewiadomych.

@ovli22 też będę spała z zaciśniętymi kciukami.

Witam się dziś i ja [emoji4] w 12t4d ciąży po badaniach prenatalnych. Przepraszam, że nie odniosę się do wszystkich waszych postów, ale ciężko mi ogarnąć forum na urlopie [emoji4] kilka dni byliśmy w Pieninach, dziś badanie i pędzimy nad morze. Przyznaję, że po raz kolejny spadł mi kamień z serca. Wszystko na Usg jest Ok. Kość nosowa obecna, niska przezierność karkowa 1.4, serducho 165, wiek ciąży pokrywa się z terminem ostatniej miesiączki. Wyniki badań z krwi za tydzień. Badanie na Kopernika bardzo dokładne, przeprowadzone przez doktor Pośpiech. Mam tylko mały niedostyt. Prawie nic nie widziałam podczas badania, w przeciwieństwie do mojego partnera [emoji4]. Jest tylko jeden monitor, ustawiony w sposób uniemożliwiający podejrzenie czegokolwiek [emoji21] i dostałam tylko dwa zdjęcia maluszka. Ale nieważne, najważniejsze i tak usłyszałam.

1502994687-aaaaaa.jpeg

Niestety ale P. pożegnał się że mną w zeszłym tygodniu [emoji26] zostaję już tylko przy jednym lekarzu, przecież doktorek "robi dzieci a nie prowadzi je za rączkę" taki żart w jego stylu [emoji4] takie zimne nóżki dostałam na odchodne [emoji4]

1502993790-aaaaaa.jpeg

@nevergiveup dobrze, że się odezwałaś. ja już odstawiłam accofil dokładnie w 12t0d. Schodzę powoli z dawki Duphastonu, zostaniemy tylko przy Luteinie. Ja sterydu nie brałam.
@roxie123, @burczuś i reszta staraczek przykro mi, że ten cykl nie okazał się tym szczęśliwym.
@bertha, wiemy ile to wszystko kosztuje [emoji26] ale dobrze, że zrobiłaś te badania. Zawsze lepiej znać dobrze swego wroga [emoji4]
@mickey* Sydor przyjmuje też na Skawińskiej na nfz, ale terminy są z kosmosu.
@Destino przykro mi z powodu choroby męża. kruche to nasze zdrowie i życie. Tsh, zdecydowanie za wysokie. Mnie wzrosło do 2,5 i od razu miałam podniesioną dawkę Euthyroxu. Ale nie ma sensu wykonywania badania co tydzień, organizm po prostu nie zdąży jeszcze odpowiednio zareagować na zwiększoną dawkę. Moja endo każe badać tarczycę po 4 tygodniach od zmiany dawkowania.
@Porzeczka1234 Co to wagi, u mnie na razie bez zmian, ale ja staruję w innej kategorii wagowej [emoji13]
@kas90 ale wyprawka [emoji4] zazdroszczę, ja nie mam NIC [emoji14]
@bea25ta pokaż co uszyłyście z siostrą [emoji4]
@czarna_mala ratuj się na razie winkiem (ja też bym skosztowala [emoji4] ale porozmawiaj z lekarzem, też o lekach, na podrasowanie endo
@anetkruczek, nie masz za co przepraszać. Forum to nie tylko same dobre wiadomości. W tych ciężkich chwilach, kto cię lepiej zrozumie jak nie my. Nie byłoby nas tu gdyby nie każda smutna historia. Mam nadzieję, że znajdziesz w sobie siłę do walki. Nie wiem czy zdecydowałaś się na badanie kosmówki. Ale może warto się nad tym zastanowić. Mogłabyś skorzystać wtedy ze skróconego urlopu macierzyńskiego. Mi ten czas był bardzo potrzebny.
@ovil22 kciuki zaciśnięte [emoji4]

Co do forum, to było najlepsze źródło informacji jakie znalazłam [emoji4] przez pół roku czerpałam z niego całymi garściami [emoji4] nie do końca rozumiem, żale odnośnie jego formuły. Nie udzielam się zbyt dużo, ale gdy tylko potrzebowałam waszej rady, czy słowa otuchy, mogłam na nie liczyć. Mam nadzieję, że nie tylko biorę, ale mogę dać coś i wam od siebie [emoji4]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dziękuje :)
Nie nastawiam się ani na tak ani na nie !
Po prostu będzie co ma być ! Gdyby nie to , że mam szybko reagować bo muszę wdrożyć tą heparynę to poczekałbym z tym testem .

Destino życzę zdrówka dla męża .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Matulkaa super wiadomosc.

Ovli22 trzymam kciuki.

Roxie123 silna babka jestes. Ciezkie mialas dziecinstwo.

Monia trzymam za Ciebie kciuki. Na bete za wczesnie.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 na pewno bedzie jeszcze okazja[emoji4]no i musze w koncu zakupic te lody bo ostatnio zal kasy mi bylo[emoji4]

@czarna_mala moze byc heheh[emoji5]takze Ty swoja teraz dopajaj hehe[emoji8]

@bea25ta serio niedowiarki hihi[emoji4]

@matulkaa bardzo sie ciesze a foteczki piekne[emoji5][emoji5][emoji5]oby wiecej takich na forum

@ovli22 ale my juz trzymamy kciuki[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry