Porzeczka1234
Fanka BB :)
@czarna_mala dostałaś cos na wzmocnienie endo?
Żółty bobo test na prawdę najlepszy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, umówiłam się do kliniki i niech se robią co chcą, ale mają mi pomóc, o! [emoji23]@czarna_mala dostałaś cos na wzmocnienie endo?
Tamten niedowiarek już uwierzył jak mały mówił jej o imionach jakie wybrał dla dzidzi. Wczoraj był czas drugiej siostry ,która też nic nie wiedziała - tej co ma mi pościel szyć. Wychodzę a jestem już prawie w 24 tyg a ona do mnie oo ty to już mnie gonisz z brzuchem. Jej mąż a chyba że jesteś w ciąży a ja na to a co Twoja też jest? 2 lata temu po poronieniu w grudniu od razu widziała brzuszek i mówiła w ciąży jesteś?Kiedy rodzisz. już w niej nie byłam ale smutek zajadałam. Pytała kiedy rodzisz a ja mówię że jestem w ciąży słoniowej i urodzę za 2 lata. Uwierzysz że faktycznie po 2 latach urodzę w grudniu@bea25ta, juz uwierzyla, ze jestes w ciazy??
Dziewczyny błagam doradzcie co mam robić aż sie boję tydzień temu prawdopodobnie miałam owulacje wtorek lub środa, dziś mam 21 dc i na papierze w ubikacji pojawiła się krew i nie wiem co robić czy iść na betę czy to może okres ale az tak szybko
@bertha to w sumie jak sobie tak równam to wszystko to malina wcale taki drogi nie jest tylko w pakiecie + mąż badanie nasienia i ewentualnie na dawkę limfocytów bo ty też słono zaplaciłaś. Teraz pewnie w stresie będziesz trzymam kciuki żeby wyniki były dobre . Dobrze zrobiłaś lepiej wiedzieć
@iveo Dlaczego go nie pytasz ja zawsze tyle pytań zadaję ze jest nerwowy albo mąż mnie kopie po butach
Fajosko [emoji8] my się tu trzymamy, a Ty się też tam nie puszczaj [emoji23]A wiecie co ja wam napisze? O, że jestem mimo wszystko z wami ♡ z wami wszystkimi ♡
Ps jest cudownie