reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Cd.
@iveo ja też brałam colostrum (z iherb) bo dok P polecal
@marzycielka81 dużo zdrówka dla małego :*
@roxie123 kciuki za testowanie trzymam bardzo mocno! Dużo białego śluzu to pozytywny objaw :*
@anetkruczek 8 tydzień wow jak to zlecialo :) wierzę że wszystko jest w porządku
@podbijam: @nevergiveup odezwij się !
@bea25ta zawsze wiedziałam że potrafisz walczyć o swoje ;) ale swoją uważam ze dobrze tak czasem komuś powiedzieć ze nie jest w tym wszystkim sam
@Funia90 wypoczywaj i ciesz chwila, niedługo wszystko się zmieni. My za kilka dni jedziemy na Węgry ale dla nas to już jest nie wycieczka a wyzwanie :)
@kas90 @agatush @susana

Ps dobrze ze dziś nie piszecie tyle co wczoraj to już przeczytałam
A wszystkim nowym koleżankom polecam temat z naszym leczeniem (szkoda tylko że nie ma teraz chętnych do uzupełniania tego tematu lub tego o staraczkach bo wielu dziewczynom pomógł! :( może jednak któraś się skusi i tematy nie umrą śmiercią przez zapomnienie!
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg
Link do: "Staraczki" lista oraz historiahistori
A z ciekawości wam napiszdd

Hej dziewczyny urodziłam córeczkę
Lena 1.08.2017 3600g 58cm poród wywoływany bardzo ciężki przetoczenie krwi po porodzie..

Załączniki

• received_1520479444640718.jpeg
    received_1520479444640718.jpeg
    98,7 KB · Wyświetleń: 129
Marzycielka - ja lubię płytkowe DOZ, są identyczne jak Nordtest, ale łatwiej dostępne (nordtest zamawiam online na aptekagemini).
Potem bobo test żółty. Ale na bobo zawsze u mnie zostają kreski cienkie po czasie. A ja zostawiam sobie te testy i zaglądam do nich wiec mnie wkurzają ze tak się zmieniają po czasie. Jak się uda to chce mieć zestaw testów jak ciemnialy i przy bobo będzie to mylne bo pojawiają się cienie po czasie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@motylek1234 właśnie intensywnie i Tobie myślałam ostatnio dziękuję że napisałaś po takich przejściach związanych z porodem. Córeczkę masz piękną <3 gratuluję że jesteście już razem po tak ciężkiej drodze :*

@motylek1234
GRATULACJE !!![emoji7][emoji7][emoji7]
Mam nadzieje że wszystko już dobrze , piękny mały cud . Zdrówka dla mamy i dzidziusia [emoji9]

@marzycielka81 kiedy testujesz ?

Dziewczyny przy cyklach 29-30 w którym dc wychodził Wam bobo test ?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry