reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Funia90 ja czasami mam takie kłucia kołatania od zawsze w sumie bo mam za niskie ciśnienie też :) jutro bede u doktorka to zapytam bo on tez kardiolog :)

Dziewczyny zastrzyk dałam tak jak zawsze normalnie mi się since nie robią w tamtym miesiącu też taki miałam podobny i wiem ,że przebiłam zrosta tego pod skórą bo bolało ;/ może naczyńko jakies pękło . Nie robi się siniak od razu tylko rano się pojawia . Ale raz jest większy raz mniejszy , problem tylko , że brzucha nie pokaże na basenie ani nidzie xD

@asia669 słodziak :D

reklama
@Porzeczka1234 ja miałam kołderkę ta większą 135x100 do łóżeczka o romiarach , które piszesz i słuzyła nam dluugo.., jeżeli chodzi o wózki polecam polskiej firmy ADAMEX na pompowanych kołach nie do zdaracia a my z małą robiliśmy setki kilometrów tym wózkiem:happy2:
@magda1208 ty mnie zawsze wywołujesz i pamiętasz. Kochana trzymam kciuki za grube II w tym cyklu.
U mnie plan jest taki teraz przez miesiąc biorę encorton, po miesiącu odstawiam steryd i zapisuje się na szczepienie pullowane i zaczynam starania (nic juz nie sprawdzam, bo to wszytsko trwa wieczność a ja nie mam już tyle czasu.............)
dziewczyny ja biorę encorton u mnie żadnych skutków ubocznych typu tycie, pryszcze, ssanie ... jedyne jak ty @roxie123 serdyucho czasem boli nieznośnie i z tym to wiążę
trzymam kciuki za tetsujące w tym miesiącu @Roxii @burczuś @magda1208 @ovli22 @czarna_mala i inne, których nie wymieniłam.
@anetkruczek @Kwiatuszekk23 super że z waszymi fasolkami wszytsko dobrze.
@susana @agatus coraz bliżej finału i będziecie tulić wasze maleństwa
@bertha kurka wodna u ciebie ciagle coś pod górkę to trochę jak u mnie, ale co nas nie zabije to nas wzmocni, spokojnie doczekasz się .... i wierzę w to ściskam
witam nowe koleżanki

Hej dziewczynki,
@mała79 u mnie lipa jak nie wiem :( endo w 10dc ma 2mm, chyba będę wyć do księżyca :( nie mam powoli już siły :(

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@susana czekamy na ksiezniczke razem z toba.
A my wybieramy na milosc te dni kiedy jest spokoj i najdzie mnie ogromna ochotka [emoji38] Ogolnie nie mam zakazu bo gin twierdzi ze medycznie jest w porzadku. A ostatnio coraz mniej skurczy. Tylko za kazdym razem jak pisze ze czuje sie swietnie to za chwile cos sie dzieje. Moze dzis bedzie inaczej?

@Ovli 22 napisz cos wiecej o tych wozkach. Ciekawe czy w polsce sa takie. Jeszcze o tym nie mysle, ale wiem ze wozek musi byc lekki, zwrotny i stabilny. A wiekszosc to ciezkie kolubryny. Ja duzo sie przemieszczam wiec potrzebuje podrozny

@Agathus piekne foty. Kto wie, moze wyprzedzisz Suzane [emoji4]

@asia669 cudo, mam nadzieje ze nasz bedzie podobny. W koncu to wasz brzuszek [emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki,
@mała79 u mnie lipa jak nie wiem :( endo w 10dc ma 2mm, chyba będę wyć do księżyca :( nie mam powoli już siły :(

no to nie za grube, chyba winko czerwone powinnaś zacząc popijac ..."przyjemne z pozytecznym":) nie załamuj się kochana wiem ,że jak już masz "zielone światło" to wszytsko jest "pod górkę " ale trzeba myślec pozytywnie. trzymam kciukasy

@mała79 u mnie też nie wiem czy to po encortonie czy od ciśnienia niskiego bo ja od czasu do czasu miałam takie ukłucia , także nie przejmuję się aż tak
@czarna_mala dokładnie tak jak pisze @mała79 , kiedy już można się starać wtedy wiecznie pod górkę ;/
ale trzeba walczyć nic nam innego nie zostało...

U mnie o dziwo ... ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu... patrze w lusterko , a tam hm cera jasna i prawie bez krostków łoo ciekawe jak długo :p nawet czoło ładne prawie :) No i piersi nabrzmiały od niepamiętnych czasów pewnie przed @

@roxi allo mlr to ochrona jaka cialo matki zapewnia dziecku. Jak jest mala to cialo moze potraktowac ciaze jako cialo obce i ja zabija. To tak przyziemnie. Nie ma okreslonego dnia na zrobienie badania. Tylko telefonicznie musisz sie umowic bo sa kolejki. My robilismy w prokocimiu. To badanie z krwi tylko trzeba byc z partnerem razem.

@zaba38 a mutacja mhtfr? To czesto idzie w parze z podwyzszona homocysteina

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Na allo mlr-y nie trzeba sie umawiać tylko trzeba byc bodajże do 8.30. Na Nk sie zapisuje

no to nie za grube, chyba winko czerwone powinnaś zacząc popijac ..."przyjemne z pozytecznym":) nie załamuj się kochana wiem ,że jak już masz "zielone światło" to wszytsko jest "pod górkę " ale trzeba myślec pozytywnie. trzymam kciukasy
@mała79 u mnie też nie wiem czy to po encortonie czy od ciśnienia niskiego bo ja od czasu do czasu miałam takie ukłucia , także nie przejmuję się aż tak
@czarna_mala dokładnie tak jak pisze @mała79 , kiedy już można się starać wtedy wiecznie pod górkę ;/
ale trzeba walczyć nic nam innego nie zostało...

U mnie o dziwo ... ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu... patrze w lusterko , a tam hm cera jasna i prawie bez krostków łoo ciekawe jak długo [emoji14] nawet czoło ładne prawie :) No i piersi nabrzmiały od niepamiętnych czasów pewnie przed @
No to wczoraj popiłam wina na smutki ;)

reklama
Do góry