reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Funia90 ja czasami mam takie kłucia kołatania od zawsze w sumie bo mam za niskie ciśnienie też :) jutro bede u doktorka to zapytam bo on tez kardiolog :)

Dziewczyny zastrzyk dałam tak jak zawsze normalnie mi się since nie robią w tamtym miesiącu też taki miałam podobny i wiem ,że przebiłam zrosta tego pod skórą bo bolało ;/ może naczyńko jakies pękło . Nie robi się siniak od razu tylko rano się pojawia . Ale raz jest większy raz mniejszy , problem tylko , że brzucha nie pokaże na basenie ani nidzie xD

@asia669 słodziak :D

reklama
@Porzeczka1234 ja miałam kołderkę ta większą 135x100 do łóżeczka o romiarach , które piszesz i słuzyła nam dluugo.., jeżeli chodzi o wózki polecam polskiej firmy ADAMEX na pompowanych kołach nie do zdaracia a my z małą robiliśmy setki kilometrów tym wózkiem:happy2:
@magda1208 ty mnie zawsze wywołujesz i pamiętasz. Kochana trzymam kciuki za grube II w tym cyklu.
U mnie plan jest taki teraz przez miesiąc biorę encorton, po miesiącu odstawiam steryd i zapisuje się na szczepienie pullowane i zaczynam starania (nic juz nie sprawdzam, bo to wszytsko trwa wieczność a ja nie mam już tyle czasu.............)
dziewczyny ja biorę encorton u mnie żadnych skutków ubocznych typu tycie, pryszcze, ssanie ... jedyne jak ty @roxie123 serdyucho czasem boli nieznośnie i z tym to wiążę
trzymam kciuki za tetsujące w tym miesiącu @Roxii @burczuś @magda1208 @ovli22 @czarna_mala i inne, których nie wymieniłam.
@anetkruczek @Kwiatuszekk23 super że z waszymi fasolkami wszytsko dobrze.
@susana @agatus coraz bliżej finału i będziecie tulić wasze maleństwa
@bertha kurka wodna u ciebie ciagle coś pod górkę to trochę jak u mnie, ale co nas nie zabije to nas wzmocni, spokojnie doczekasz się .... i wierzę w to ściskam
witam nowe koleżanki

Hej dziewczynki,
@mała79 u mnie lipa jak nie wiem :( endo w 10dc ma 2mm, chyba będę wyć do księżyca :( nie mam powoli już siły :(

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@susana czekamy na ksiezniczke razem z toba.
A my wybieramy na milosc te dni kiedy jest spokoj i najdzie mnie ogromna ochotka [emoji38] Ogolnie nie mam zakazu bo gin twierdzi ze medycznie jest w porzadku. A ostatnio coraz mniej skurczy. Tylko za kazdym razem jak pisze ze czuje sie swietnie to za chwile cos sie dzieje. Moze dzis bedzie inaczej?

@Ovli 22 napisz cos wiecej o tych wozkach. Ciekawe czy w polsce sa takie. Jeszcze o tym nie mysle, ale wiem ze wozek musi byc lekki, zwrotny i stabilny. A wiekszosc to ciezkie kolubryny. Ja duzo sie przemieszczam wiec potrzebuje podrozny

@Agathus piekne foty. Kto wie, moze wyprzedzisz Suzane [emoji4]

@asia669 cudo, mam nadzieje ze nasz bedzie podobny. W koncu to wasz brzuszek [emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki,
@mała79 u mnie lipa jak nie wiem :( endo w 10dc ma 2mm, chyba będę wyć do księżyca :( nie mam powoli już siły :(

no to nie za grube, chyba winko czerwone powinnaś zacząc popijac ..."przyjemne z pozytecznym":) nie załamuj się kochana wiem ,że jak już masz "zielone światło" to wszytsko jest "pod górkę " ale trzeba myślec pozytywnie. trzymam kciukasy

@mała79 u mnie też nie wiem czy to po encortonie czy od ciśnienia niskiego bo ja od czasu do czasu miałam takie ukłucia , także nie przejmuję się aż tak
@czarna_mala dokładnie tak jak pisze @mała79 , kiedy już można się starać wtedy wiecznie pod górkę ;/
ale trzeba walczyć nic nam innego nie zostało...

U mnie o dziwo ... ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu... patrze w lusterko , a tam hm cera jasna i prawie bez krostków łoo ciekawe jak długo :p nawet czoło ładne prawie :) No i piersi nabrzmiały od niepamiętnych czasów pewnie przed @

@roxi allo mlr to ochrona jaka cialo matki zapewnia dziecku. Jak jest mala to cialo moze potraktowac ciaze jako cialo obce i ja zabija. To tak przyziemnie. Nie ma okreslonego dnia na zrobienie badania. Tylko telefonicznie musisz sie umowic bo sa kolejki. My robilismy w prokocimiu. To badanie z krwi tylko trzeba byc z partnerem razem.

@zaba38 a mutacja mhtfr? To czesto idzie w parze z podwyzszona homocysteina

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Na allo mlr-y nie trzeba sie umawiać tylko trzeba byc bodajże do 8.30. Na Nk sie zapisuje

no to nie za grube, chyba winko czerwone powinnaś zacząc popijac ..."przyjemne z pozytecznym":) nie załamuj się kochana wiem ,że jak już masz "zielone światło" to wszytsko jest "pod górkę " ale trzeba myślec pozytywnie. trzymam kciukasy
@mała79 u mnie też nie wiem czy to po encortonie czy od ciśnienia niskiego bo ja od czasu do czasu miałam takie ukłucia , także nie przejmuję się aż tak
@czarna_mala dokładnie tak jak pisze @mała79 , kiedy już można się starać wtedy wiecznie pod górkę ;/
ale trzeba walczyć nic nam innego nie zostało...

U mnie o dziwo ... ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu... patrze w lusterko , a tam hm cera jasna i prawie bez krostków łoo ciekawe jak długo [emoji14] nawet czoło ładne prawie :) No i piersi nabrzmiały od niepamiętnych czasów pewnie przed @
No to wczoraj popiłam wina na smutki ;)

reklama
Do góry