reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja ćwiczyłam z Ewka , mel B i primavela ( bardzo lubię z nim ćwiczyć ) efekty były super i są nadal tylko jak wróciłam z wakcjie z Polski do Londynu to + 2 kg bo nie da się ukryć że dużo jadłam , grillowałam i drinkowałam ha ha .
Siła wyższa nie do opanowania ( kaszanka z grilla z ketchupem UWIELBIAM !!!! Nigdy nie odmawiam !!!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@ovli22 oj tam 2 kg w ta czy w tą :D przyjemności tez się należą , a nie tylko scisła dieta :D

Ja zawał prawie miałam xD robiłam zastrzyk i pierwszy raz , przy wyciąganiu igły wsysło mi krew do strzykawki ja tak patrze iii nie zdecydowanie nie lubię patrzeć na krew :D

@Porzeczka1234 Na pewno nie czuję się ciążowo piersi bolą, ale to równie dobrze objawy zbliżającej się miesiączki . Martwią mnie raczej objawy lekkiego pieczenia w pochwie bolało mnie w pachwinie i kręgosłup. Odczuwam raczej walkę mojego organizmu . Mdłości brak i objawów ciążowych również . W moim przypadku ciąże ,które straciłam zawsze zaczynały się mdłościami i tkliwością piersi.

@ovli22 oj tam 2 kg w ta czy w tą :D przyjemności tez się należą , a nie tylko scisła dieta :D

Ja zawał prawie miałam xD robiłam zastrzyk i pierwszy raz , przy wyciąganiu igły wsysło mi krew do strzykawki ja tak patrze iii nie zdecydowanie nie lubię patrzeć na krew :D

No to ty chyba mnie nie widziałaś w akcji ; ja i krew !!!

Nawet sobie nie wyobrażasz co ja odwalałam przy pobieraniu krwi .[emoji86][emoji86][emoji86][emoji86][emoji85][emoji85][emoji85]

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@Porzeczka1234 daj spokój z wózkiem heh taka drożyzna. I tak wydaje mi się że takiej dużej spacerówki długo używac nie będziesz. Ja mam wypatrzony jole literax spacerówkę bo mega się składa i do małego bagażnika będzie bomba. Co do kołderki ja miałam 120x90 a jak dziecko wyrosło czyli na 4 urodziny kupilam zwykłe duże łóżeczko 90x200 i kołderkę 140x200 nie wiem czy o tych wymiarach co pisałaś kołderki czy problemów z poszewkami nie będzie . Po prostu ja nie spotkałam się z takim wymiarem.

@zaba38 nie wiem czy nie doczytałam czy nie napisałas czy byłas w ciąży? Może jak robisz badania warto sprawdzić też posiewy ,u mnie przez lekarza to pierwsze kroki po poronieniach. Miałam zbadane mutacje mthfr, vleiden potem kazał na kir i allo ale wiedziałam że na szczepienia nie pójde więc to badanie odpuściłam i 3 skierowanie miałam na chalmydie ,uroplasme , mycoplasme itp potem drożności.

@magda1208 kazda ciaza moze byc inna. Pierwsza donoszona nie mialam zadnych objawow, zaczelam biegac czesciej do toalety i dopiero zauwazylam, ze okres mi sie spoznia. 2 ciaza rzuty goraca, 3 zrobilam test bo nie mialam okresu i objawow zero.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@bea25ta nigdy nie byłam w ciąży, posiewy robiłam już ze 3 razy, drożność miałam robioną 2 razy laparoskopowo- wszystko ok, teraz mam mieć robioną 3 raz bo zmieniłam lekarza, tym razem metoda hycosy z pianką..

@ovli22 haha to Ty tak jak moja siostra :D a ja już przywykłam do pobierania na tyle badań co do tej pory miałam i szpitali
tylko tak się zdziwiłam bo pierwszy raz i pierwsza myśl przebiłam sie na wylot ? :D

@roxie123 myślę że to dobra decyzja

@magda1208 a jak się czujesz? Kochana jesteś dla mnie wielkim wsparciem ściskam Cię

Ps do mam ziemskich pytanie?czy do łóżeczka 140x70 kołdra ma być 90x120 czy 100x135 zgłupiałam trochę może doświadczone coś pomogą @nafoczka
Hej dziewczynki
Porzeczka
Większość pościeli jest wymiaru
100× 135 .To raczej standart .
Ja kupiłam taką. posciel-gwiazdkowa-podroz-H207-600x600.jpg
Powoli mi płyną dni ostatnio
W niedzielę z rana wystraszyłam sie że poród się zaczął bo przez dwie godziny miałam rególarne bardzo bolesne ,skurcze co 5 minut
Naszykowałam sie ...psioche ogoliłam a potem wszystko przeszło ...
Wczoraj na ktg skórcze jak góry sie pisały ale takie to mam non stop
Szyjka zamknięta ..ma 5 cm !!!
Zaczynam 36 tydzień ciąży .Jupi !!!!
Jestem spakowana i grzecznie czekam
Cesarka 31 sierpień chuba że wcześniej rozp.sie akcja to bede jechać do szpitala

Załączniki

• posciel-gwiazdkowa-podroz-H207-600x600.jpg
    posciel-gwiazdkowa-podroz-H207-600x600.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 90
Ostatnia edycja:
reklama
Matulka, Kwiatuszek, Anetkruczek gratuluje udanych wizyt [emoji4]

@Porzeczka1234 ja do lozeczka 120x60 mam koldre 100x135. Narazie jej nie uzywamy ale na zime sie przyda.
Kochana wiem ze sie zamartwiasz ale wszystko bedzie dobrze [emoji8]

@bea25ta ja wlasnie jestem na etapie poszukiwania spacerowki i nie moge sie zdecydowac.

Agatush rowniez gratuluje wizyty [emoji18]
Ty juz tak blisko spotkania z Michalinka [emoji7]

Do góry