reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hello :) dziekuje kazdej z osobna za trzymanie kciuków. Niestety nie dam rady ogarnąć forum...
Dalej zyje w strachu. Bo przede mną najgorsze tygodnie.... chociaż dzieciaki nie daja mi za duzo myśleć :p spróbuję dodac zdjęcie Adama. A jak soe nie uda Beatke poprosze :)
Destino wybacz ale serio uprawiacie sex przy takich problemach jak skurcze i krwawienia??? Podziwiam za odwagę. Ja to bojaca Kaśka (wybaczcie Kasie :p) jestem.

reklama
Kochane wydaje mi się ,że odkąd biorę 2tabletki encortonu po 5 mg czuję ukłucia w sercu ... hm i nie wiem teraz czy dalej tak brać czy wrócić do 5 ? ma któras tak ? chyba ,że to nie po tym

@marshia to czekamy i idz do doktorka niech zajrzy[emoji4]

@ovli22 to bedziesz musiala sie przelamac[emoji4]dasz rade

@roxie123 ojej ja nigdy nie mialam az takiego siniora[emoji15]
Nie wiem ale moze cos zle robisz,za wolno,za szybko,albo za mocno wbijasz,za slaobo lapiesz skore.
Przeraza mnie twoj "sinaczek"
Mi wczoraj bardzo kolotalo serce ,dwa razy.
Nie wiem czy u Ciebie moze to byc od encortonu,moze dziewczyny doradza.
A we wczesniejszych cyklach bralas 10mg?

@kwaituszekk23 strach bedzie do konca[emoji4]ciaza przy dwojce w domu szybko Ci zleci

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@roxie123 ja mam dwa takie, jak nie większe :( nie wydaje mi się, że były źle podane, robi mi mąż i zawsze tak samo, myślę, że trafił w naczynko..jakieś..
Plan testowania mam na niedziele/poniedziałek - choć powiem wam szczerze, że chyba nie czuję się na ciążę

Tymoteusz pozdrawia e-ciocie [emoji12]
IMG_20170804_163134.jpg

mhsv3e5ez4n46979.png

Załączniki

• IMG_20170804_163134.jpg
    IMG_20170804_163134.jpg
    73,8 KB · Wyświetleń: 369
Wydaje mi się, że ten siniaki to zależnie od miejsca podania. Musiało być jakieś naczynko i się rozlało. Ja na brzuchu to siniaki rzadko miałam, a na udach, to nie ma zastrzyku, żeby się duży nie zrobił. Po prostu inaczej tkanka zbudowana.
@agatush, ty dalej w uda robisz kochana? Ja juz mam takie zrosty na udach, że trudno o wolne miejsce i wczoraj już na chama wbiłam. U ciebie tez tak? Mogę w te zrosty dawac jak nie ma miejsca?
@asia669, jaki Tymcio duzy chłopak:*

P.S. BB podpowiada, że powinnam liczyc ruchy dziecka. Muszę to robić, jak mała rusza się sporo?

Wydaje mi się, że ten siniaki to zależnie od miejsca podania. Musiało być jakieś naczynko i się rozlało. Ja na brzuchu to siniaki rzadko miałam, a na udach, to nie ma zastrzyku, żeby się duży nie zrobił. Po prostu inaczej tkanka zbudowana.
@agatush, ty dalej w uda robisz kochana? Ja juz mam takie zrosty na udach, że trudno o wolne miejsce i wczoraj już na chama wbiłam. U ciebie tez tak? Mogę w te zrosty dawac jak nie ma miejsca?
@asia669, jaki Tymcio duzy chłopak:*

P.S. BB podpowiada, że powinnam liczyc ruchy dziecka. Muszę to robić, jak mała rusza się sporo?
Kasiu cały czas jestem na udach i też nam zrosty i siniaki. Mój M Stara się znaleźć miejsce bez zrostu ale jest to teraz cięższe i niestety czasem i w zrost się wbija i podaje. Niestety taki urok robienia w uda.

reklama
@roxie123 takie siniaki przy kłuciu się kilka miesięcy to niestety normalne. Tez kilka mam ale w różnych miejscach kup sibie maść arcalen i smaruj kilka razy dziennie szybciej zejdzie

Kochane moje takie siniaki zdarzają się i wam pewnie w czasie też najgorszy ból i przez kilka dni boli to jak zrobi się zrost i nie ma gdzie sie wkłuć a trzeba mąż tylko z litościa patrzy na mnie a ja że nie boli a boli jak cholera.

@Kwiatuszekk23 walczę ze sobą ale wierzę

@bea25ta okazuje się że moja teściowa płaci za wózek jak dowiedziala się ze moi rodzice kupują mebelki także zadzwoniła że mam brać jaki mi się podoba więc mogę wybrzydzać ja popieram trochę @ovli22 żeby wózek był dostosowany do nas my dużo jeździmy potrzebuje sprytny zwinny wózek z kołami trekingowymi nie znam się na tym kompletnie na razie oglądam i wyrabiam zdanie

@kas90 zrosty nie rób jak się wbilam to zrost twardy ból kilka dni nie polecam płakać mi się chciało. Ja liczę to chodzi o to że jak zaczyna się ruszać to.czy rusza sie co najmniej 10 razy po 4 sekundach wiem ze rusza się dużo więcej raxy

@asia669 slodziak przecudny

Do góry