reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@kwiatuszek23 @anetkruczek Cieszę się ,że wszystko zmierzam w dobrym kierunku.
@bertha Życzę cierpliwości i wytrwałości .
@roxie123 Trzymam kciuki obyś doczekała się dwóch kreseczek.
@marzycielka81 Ja mam siniaki od kiedy biorę acard.
@ovli22 Ja po encortonie mam pryszcze zmiany nastroju i uczucie łaknienia
@Porzeczka1234 Co u was.?
@agatush Kciuki za wizytę.

O nieeeee ja nie chce pryszczy !!! Ja nie chce łkania i zmian nastrojów !!!! ;)
Dziewczyny czego my nie zrobimy dla maleństwa !!! Toż to szok !!

Beatka i myśleć ciagle o jedzeniu też nie chcę !!!

Ha ha ha a teraz poważnie !
Dzisiaj 2 dzień sterydu .

Roxie trzymam kciuki kochana ;)

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

reklama
@roxie123 no powiem Ci kochana, ze coś jest na rzeczy z tymi Twoimi oczami - w sumie z okiem ;) Bo jedno pokazałaś. Ja nigdy nie słyszałam o oczach, ale trzymam kciuki, żeby to nie był zabobon tylko pierwszy najpierwszy sygnał :)
@bertha głowa do góry - patrz na mnie - za chwilkę 40 latkę - ja mam nóż na gardle :(, a Ty możesz jeszcze wziąć 1 oddech i w przyszłym roku zobaczysz, ze będziesz śmigać z wózkiem :)
Mam nadzieje, ze ja tez i umówimy się na jakiś spacer ;)

Dziewczyny czy ktoras z was sie doszczepiala. Ja po serii szczepien mialam allo mlr na poziomie prawie 59 %. Dzis odebralam wyniki i spadlo do prawie 30. Jestem załamana:( najblizszy termin szczepienia to październik wiec pewno jedna dawka nie wystarczy. Jesten zalamana. Myślałam ze w najblizszym cyklu bede miec transfer.

@bertha kiedys juz pisalam, ze przed ciaza stan zapalny za stanem. Nie moglam przez to podejsc do droznosci i iui. A bardzo chcielismy. A mimo to... Wiem ze u was inne sprawy zaklucaja, a jednak wierze w cuda, ze wreszcie i wam sie uda. Mocno Ci kibicuje [emoji8][emoji8][emoji8]

Jak slysze, ze dziewczyny po 20 tc maja zaledwie 6 czy 7 kilo na plusie to wole sie nie odzywac, bo tyle to mialam w 15tc. A gdzie koniec. Musze sie ze wszystkim pilnowac, a sterydu mialam 15 i wciaz pryszcze zostaly. U mnie zadne diety sie nie sprawdzaja. Moge doslownie nic nie jesc a bede tyla. To walka z hormonami. Jak urodze znow bede cwiczyc i biegac za malym. Nasze szczescie jest warte nawet 20 kg na plusie.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@bertha [emoji19][emoji19][emoji19][emoji29]

@ovli22 gruba ,pryszczata ale dzieciata[emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dokładnie tak ;)
Ogarnę się już po tym wszystkim ;)

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@Destino @Funia90 ja mam owulacja 20 dc to raczej nie to.
Ale takie lekkie różowe plamienia na papierze toaletowym a ja dostaje ataku paniki prawie choć nawet się nie staram na razie
Przeżywam etap zniechęcenia jakoś tak brak mi wiary w cokolwiek
Chyba mam depresję
@bertha mam nadzieję że tym razem cholerstwo pójdzie w cholerę
A na jakie bakterie robisz te posiewy? Tak ogólnie? Nigdy nie robiłam a może trzeba?
@agatush cudownie że już tak blisko szczęśliwego rozwiązania
@nafoczka wiem że w ciąży brałaś jakiś żel. To na suchość pochwy był hormonalny? Bo u mnie pustynia...
@roxie123 mam nadzieję że tym razem się udalo
Iveo, nie zel był własnie na infekcje i na to że miałam mokre majty :) a nie suche :)
ale poczytaj sobie o Abiofem
@Destino ja miałam +20kg a zobacz jaka szczęśliwa (i szczupła) teraz jestem hahaha dziś w pepku spódnice kupiłam w rozmiarze XS :D :D :D

@bertha kopnij w dupe bakterie i pod żadnym pozorem nie otwieraj :)

@roxie123 moje oczy tak błyszczą na słowo sex :D

nie doczytałam was wczoraj, nie dało rady. Po pracy jeżdze po Karola bo jest na półkolonii, zeby tatuś ogarniał maleństwo (ktore chyba wogóle sie tym nie przejmuje, ze mnie nie ma ;) Potem musiałam im zrobic obiad na dziś, potem robiłam ogórki (pikle z rodzynkami ponoć pyszne) i ok 20.30 skończyłam a ok 21 spałam :) Teraz kończe 2 śniadanie i tez was nie doczytałam :D za mało jem :D

@nafoczka wezme przyklad z ciebie [emoji3] owszem nie chce za duzo przytyc, ale wiem, ze maluszek wazniejszy. Potem bede nie jesc nie spac i biegac, to waga sama ucieknie, bo kto by chcial sie tak meczyc z nami [emoji23][emoji4][emoji1][emoji3]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@bertha przytulam :** zobaczysz jeszcze zaświeci słońce ...wiem , że to wszystko uciążliwe :< ale wszystko przed Tobą :)
@marshia też oczywiście podchodzę do tego z dystansem , bo ja to w zabobony nie wierzę zbytnio :) ale mam nadzieję ,że się tym razem udało , bo tak bardzo bym już chciała dołączyć do brzuchatek...
@ovli22 dziękuję ;* a jak u Ciebie staranka rozpoczęte ? :)
@marzycielka81 dziękuję :* a jak Ty się masz ?
@Destino jasne ,że kilogramy to sprawa drugorzędna , teraz wcinaj ile masz ochotę :) poza tym na zdjęciu nie widać tych kg u Ciebie szczuplutka jesteś :) i zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam hihi myślałam ,ze masz długie ciemne włosy i ciemną karnację :)
@nafoczka hahaha Ty łobuziaro Ty :D u mnie przerwa w sexach bo było tyle , że musze odespać haha :D o matko Ty to obrotna kobita jesteś :) widzisz tak się martwiła , a chłopaki sobie świetnie radzą :)

A tak swoją drogą , może głupie pytanie , były u Was sexy po bobosexach czy już czekałyście do testowania na odwyku ? :)

reklama
@bertha kochana no k...rwa tak mi przykro cholera u Ciebie ciągle coś. Kochana mam pytanie kiedy robiłaś cytologie nie chce nic sugerować straszyć itd ale ja miałam stany zapalne jak miałam brzydkie cytologie. Jestem z Tobą

@magda1208 zawsze mnie wywołujesz dziękuję kochana. Powiem tak mam podwyzszony stan nerwów bo teraz ten okres w którym nasz pierwszy aniołek odszedł. Mąż robi co może ciaga mnie po sklepach wybiera wózki nawet te drogie mówi jak będziesz chciała to kupimy, jakieś mebelki itd oczywiście oglądamy ale ja wiem ze robi to żeby odwrócić moją uwagę. A ja z tyłu głowy ciągle to mam... może jeszcze tydzień i się uspokoje. Kochana pamiętam o Tobie kiedy test?

@roxie123 trzymam kciuki za te oczy. Jak masz 100 eutyroxu to pokrój ja na pół to 50 na jeszcze pół 25 ?ja bym nie przerywala całkowicie nawet na kilka dni. U mnie były bobosexy po teście gdzieś ok 22 tygodniu później jeszcze raz szyjka ok pani dr mówi ze można ja się boję to tylko taknod święta

@nafoczka ja zrobiłam soki z pomidorów i przeciery i dżem brzoskwiniowy

@ovli22 kochana nie chcę Cię martwić ale ja brałam encorton 15 mg przez 2,5miesiąca od testu pozytywnego i przytyłam wtedy najbardziej byłam głodna dość często dużo robiłam sałatek i koktajle piłam ale nie zmienia to faktu że lubię snikersy ha

@matulkaa @Kwiatuszekk23 @anetkruczek serdecznie wam gratuluję wizyt i serduszek niech rosną zdrowo w siłę

@bea25ta też te pościel z sowkami wyczaiłam i jeszcze podusie ale kolorowe na jakiej stronie to wyszukalaś juz z mężem wybraliśmy nie chcemy samego różu

@Destino ja chyba 5 kilo przytyłam jak brałam encorton jeść mi się ciągle chciało ale na prawdę uważam że nie ma to znaczenia oby dzieci byly całe zdrowe i donoszone abyśmy w końcu mogły być ziemskimi mamusiami

Do góry