reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bertha kurcze jak mi strasznie przykro :( A miałaś już te same? Czy to coś innego?
Już takie miałam. Ale chyba były na inny antybiotyk wrażliwe.. nie wiem, muszę sprawdzić..

Kochana ja Ci polecam oprócz antybiotyku provag i invag. Ja z bakteriami walczyłam 8 miesięcy przed laparoskopią. i była antybiotyk za antybiotykiem. Jak zaczęłam brać te provagi i invagi to po tym się uspokoiło i od czasu do czasu robie sobie kurację zapobiegawczo
Biorę invag/lactovaginal. Brałam po poprzednich antybiotykach - czyli 3 tyg temu. W ostatnim tygodniu to już tak raz na jakiś czas sobie brałam. Będę znowu brała. Mam w lodowce invag.

W czwartek mam wizytę to dostanę znowu coś..

Tymczasem popijam sobie piwo żeby się pocieszyć...

reklama
@bertha kochana w takim razie twoje zdrowie[emoji53]niechaj bakterie sie wyprowadza bo czekamy na nowego goscia[emoji5][emoji5][emoji5]caluje

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Bertha u ciebie to jest jakaś masakra !!!! Ciagle coś !!! Beznadzieja !!!kopnięte to wszystko !!

Kochana bądź silna będzie dobrze ! Musi być
Twoje maleństwo czeka gdzieś na ciebie [emoji56][emoji56]
Czy wiadomo skąd biorą się te bakterie !?
Mówił coś lekarz czym je zaatakować !!!

Któraś mi napisała ze ja zsie w żołądku po sterydzie ! - ja mam tak samo !
To jak mnie tak ssie to mam nie jeść nic ?

Funia ja myślałam ze ty tez na sterydzie jedziesz ? !

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

Jak zaobserwowałam po jakim czasie mnie najbardziej ssie, to wtedy jadłam 2 śniadanie, np jogurt z musli. Ale pamiętaj, że małe, bo jak zjesz duże, to za godzinę będzie ssało jeszcze gorzej :D Mnie ten głód najgorzej dokuczał przez pierwszy miesiąc brania sterydu, potem już żołądek się przyzwyczaił i nie domagał się już tak :p

@roxie123, też miałam szklące oczy :p

@bertha, skąd te bakterie się kurde biorą?

Jak zaobserwowałam po jakim czasie mnie najbardziej ssie, to wtedy jadłam 2 śniadanie, np jogurt z musli. Ale pamiętaj, że małe, bo jak zjesz duże, to za godzinę będzie ssało jeszcze gorzej :D Mnie ten głód najgorzej dokuczał przez pierwszy miesiąc brania sterydu, potem już żołądek się przyzwyczaił i nie domagał się już tak :p

@roxie123, też miałam szklące oczy :p

@bertha, skąd te bakterie się kurde biorą?

Dziękuje tak zrobię ;) coś zjem malutkiego ;)

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

Już takie miałam. Ale chyba były na inny antybiotyk wrażliwe.. nie wiem, muszę sprawdzić..

Biorę invag/lactovaginal. Brałam po poprzednich antybiotykach - czyli 3 tyg temu. W ostatnim tygodniu to już tak raz na jakiś czas sobie brałam. Będę znowu brała. Mam w lodowce invag.

W czwartek mam wizytę to dostanę znowu coś..

Tymczasem popijam sobie piwo żeby się pocieszyć...
Ja po lactovaginalu miałam jazdę. Z nczego zrobiły mi się takie kwiaty tam że szok. Nie chcę widzieć na oczy tego dziadostwa. Teraz co robię to mam małe ręczniczki i podcieram się za każdym razem nowym ręczniczkiem po kąpieli. No i waże żeby kuracja była dla Ciebie i partnera a w okresie przyjmowania leków nie wolno współżyć.

Bercioszku co za cholerstwo a kysz z nim. Pij piwo wino i niech spiprza to co przyszło jak to...puk puk spier...aj.

@roxie123 łady wynik tylko to tsh niskie.

@matulkaa szyję sama siostry rękoma i jej maszyną. Moje szycie polega na pokazaniu palcem i narzekaniu.Mam 3 siostry krawcowe ja już sobie z maszynami dałam spokój.

@agatush już finish ale fajowo.

Iwonka.
Mnie po enkortonie chyba ssało też tylko że ja go brałam 15mg i w ciąży i ciagle myślałam jedzeniu i o nim mówiłam mąż miał dosyć.

@marzycielka81 dobrze ,że choć cycki są ok.

@Destino @Funia90 ja mam owulacja 20 dc to raczej nie to.
Ale takie lekkie różowe plamienia na papierze toaletowym a ja dostaje ataku paniki prawie choć nawet się nie staram na razie
Przeżywam etap zniechęcenia jakoś tak brak mi wiary w cokolwiek
Chyba mam depresję
@bertha mam nadzieję że tym razem cholerstwo pójdzie w cholerę
A na jakie bakterie robisz te posiewy? Tak ogólnie? Nigdy nie robiłam a może trzeba?
@agatush cudownie że już tak blisko szczęśliwego rozwiązania
@nafoczka wiem że w ciąży brałaś jakiś żel. To na suchość pochwy był hormonalny? Bo u mnie pustynia...
@roxie123 mam nadzieję że tym razem się udalo

@iveo to moze tak jak dziewcyzny pisza jakas infekcja,moze idz do gina.
Albo jeszcze przychodzi mi na mysl podraznienie podczas sexow.
Uwierz,musisz uwierzyc[emoji4]choc wiem,ze ciezko

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@bertha, a moze wyslij na wymazy m, bo moze cie zarazac. Ja swojego tez wysylam, bo nie minely 2 tyg od antybiotyku a znow stan zapalny. Niech sie przelecza

@iveo, ja tez z regoly mialam 19 dc, a ten zafasolkowany mialam ok 10 dc. Cialo sie zmienia

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Destino @Funia90 ja mam owulacja 20 dc to raczej nie to.
Ale takie lekkie różowe plamienia na papierze toaletowym a ja dostaje ataku paniki prawie choć nawet się nie staram na razie
Przeżywam etap zniechęcenia jakoś tak brak mi wiary w cokolwiek
Chyba mam depresję
@bertha mam nadzieję że tym razem cholerstwo pójdzie w cholerę
A na jakie bakterie robisz te posiewy? Tak ogólnie? Nigdy nie robiłam a może trzeba?
@agatush cudownie że już tak blisko szczęśliwego rozwiązania
@nafoczka wiem że w ciąży brałaś jakiś żel. To na suchość pochwy był hormonalny? Bo u mnie pustynia...
@roxie123 mam nadzieję że tym razem się udalo

Taki zwykły ogólny posiew z kanału szyjki macicy.

Piwo wypite, emocje uspokojone, M przytulił, co ma być to będzie... teraz czekam na głupią @. Dzisiaj lub jutro ma być. Dzisiaj już się kończy, wiec pewnie jutro zapuka dziadówa.
Testy białe.

Kto teraz testuje następny?

Do góry