reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bertha kurcze jak mi strasznie przykro :( A miałaś już te same? Czy to coś innego?
Już takie miałam. Ale chyba były na inny antybiotyk wrażliwe.. nie wiem, muszę sprawdzić..

Kochana ja Ci polecam oprócz antybiotyku provag i invag. Ja z bakteriami walczyłam 8 miesięcy przed laparoskopią. i była antybiotyk za antybiotykiem. Jak zaczęłam brać te provagi i invagi to po tym się uspokoiło i od czasu do czasu robie sobie kurację zapobiegawczo
Biorę invag/lactovaginal. Brałam po poprzednich antybiotykach - czyli 3 tyg temu. W ostatnim tygodniu to już tak raz na jakiś czas sobie brałam. Będę znowu brała. Mam w lodowce invag.

W czwartek mam wizytę to dostanę znowu coś..

Tymczasem popijam sobie piwo żeby się pocieszyć...

reklama
@bertha kochana w takim razie twoje zdrowie[emoji53]niechaj bakterie sie wyprowadza bo czekamy na nowego goscia[emoji5][emoji5][emoji5]caluje

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Bertha u ciebie to jest jakaś masakra !!!! Ciagle coś !!! Beznadzieja !!!kopnięte to wszystko !!

Kochana bądź silna będzie dobrze ! Musi być
Twoje maleństwo czeka gdzieś na ciebie [emoji56][emoji56]
Czy wiadomo skąd biorą się te bakterie !?
Mówił coś lekarz czym je zaatakować !!!

Któraś mi napisała ze ja zsie w żołądku po sterydzie ! - ja mam tak samo !
To jak mnie tak ssie to mam nie jeść nic ?

Funia ja myślałam ze ty tez na sterydzie jedziesz ? !

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

Jak zaobserwowałam po jakim czasie mnie najbardziej ssie, to wtedy jadłam 2 śniadanie, np jogurt z musli. Ale pamiętaj, że małe, bo jak zjesz duże, to za godzinę będzie ssało jeszcze gorzej :D Mnie ten głód najgorzej dokuczał przez pierwszy miesiąc brania sterydu, potem już żołądek się przyzwyczaił i nie domagał się już tak :p

@roxie123, też miałam szklące oczy :p

@bertha, skąd te bakterie się kurde biorą?

Jak zaobserwowałam po jakim czasie mnie najbardziej ssie, to wtedy jadłam 2 śniadanie, np jogurt z musli. Ale pamiętaj, że małe, bo jak zjesz duże, to za godzinę będzie ssało jeszcze gorzej :D Mnie ten głód najgorzej dokuczał przez pierwszy miesiąc brania sterydu, potem już żołądek się przyzwyczaił i nie domagał się już tak :p

@roxie123, też miałam szklące oczy :p

@bertha, skąd te bakterie się kurde biorą?

Dziękuje tak zrobię ;) coś zjem malutkiego ;)

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

Już takie miałam. Ale chyba były na inny antybiotyk wrażliwe.. nie wiem, muszę sprawdzić..

Biorę invag/lactovaginal. Brałam po poprzednich antybiotykach - czyli 3 tyg temu. W ostatnim tygodniu to już tak raz na jakiś czas sobie brałam. Będę znowu brała. Mam w lodowce invag.

W czwartek mam wizytę to dostanę znowu coś..

Tymczasem popijam sobie piwo żeby się pocieszyć...
Ja po lactovaginalu miałam jazdę. Z nczego zrobiły mi się takie kwiaty tam że szok. Nie chcę widzieć na oczy tego dziadostwa. Teraz co robię to mam małe ręczniczki i podcieram się za każdym razem nowym ręczniczkiem po kąpieli. No i waże żeby kuracja była dla Ciebie i partnera a w okresie przyjmowania leków nie wolno współżyć.

Bercioszku co za cholerstwo a kysz z nim. Pij piwo wino i niech spiprza to co przyszło jak to...puk puk spier...aj.

@roxie123 łady wynik tylko to tsh niskie.

@matulkaa szyję sama siostry rękoma i jej maszyną. Moje szycie polega na pokazaniu palcem i narzekaniu.Mam 3 siostry krawcowe ja już sobie z maszynami dałam spokój.

@agatush już finish ale fajowo.

Iwonka.
Mnie po enkortonie chyba ssało też tylko że ja go brałam 15mg i w ciąży i ciagle myślałam jedzeniu i o nim mówiłam mąż miał dosyć.

@marzycielka81 dobrze ,że choć cycki są ok.

@Destino @Funia90 ja mam owulacja 20 dc to raczej nie to.
Ale takie lekkie różowe plamienia na papierze toaletowym a ja dostaje ataku paniki prawie choć nawet się nie staram na razie
Przeżywam etap zniechęcenia jakoś tak brak mi wiary w cokolwiek
Chyba mam depresję
@bertha mam nadzieję że tym razem cholerstwo pójdzie w cholerę
A na jakie bakterie robisz te posiewy? Tak ogólnie? Nigdy nie robiłam a może trzeba?
@agatush cudownie że już tak blisko szczęśliwego rozwiązania
@nafoczka wiem że w ciąży brałaś jakiś żel. To na suchość pochwy był hormonalny? Bo u mnie pustynia...
@roxie123 mam nadzieję że tym razem się udalo

@iveo to moze tak jak dziewcyzny pisza jakas infekcja,moze idz do gina.
Albo jeszcze przychodzi mi na mysl podraznienie podczas sexow.
Uwierz,musisz uwierzyc[emoji4]choc wiem,ze ciezko

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@bertha, a moze wyslij na wymazy m, bo moze cie zarazac. Ja swojego tez wysylam, bo nie minely 2 tyg od antybiotyku a znow stan zapalny. Niech sie przelecza

@iveo, ja tez z regoly mialam 19 dc, a ten zafasolkowany mialam ok 10 dc. Cialo sie zmienia

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Destino @Funia90 ja mam owulacja 20 dc to raczej nie to.
Ale takie lekkie różowe plamienia na papierze toaletowym a ja dostaje ataku paniki prawie choć nawet się nie staram na razie
Przeżywam etap zniechęcenia jakoś tak brak mi wiary w cokolwiek
Chyba mam depresję
@bertha mam nadzieję że tym razem cholerstwo pójdzie w cholerę
A na jakie bakterie robisz te posiewy? Tak ogólnie? Nigdy nie robiłam a może trzeba?
@agatush cudownie że już tak blisko szczęśliwego rozwiązania
@nafoczka wiem że w ciąży brałaś jakiś żel. To na suchość pochwy był hormonalny? Bo u mnie pustynia...
@roxie123 mam nadzieję że tym razem się udalo

Taki zwykły ogólny posiew z kanału szyjki macicy.

Piwo wypite, emocje uspokojone, M przytulił, co ma być to będzie... teraz czekam na głupią @. Dzisiaj lub jutro ma być. Dzisiaj już się kończy, wiec pewnie jutro zapuka dziadówa.
Testy białe.

Kto teraz testuje następny?

Do góry