reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam się porządnie :* ostatnio tak mi dni uciekają ...a pisać z telefonu nie cierpie ;/
@Kwiatuszekk23 @matulkaa @anetkruczek super wiadomości gratuluję Wam raz jeszcze :**
@marshia zbijesz szybko metylami :) i buraczkiw cinaj czy pij sok z nich :)
@marzycielka81 mi ciągle wychodza siniaki ale już przywykłam :)
@ovli22 powodzenia :) ja to jem jak głupia ostatnio...
@bertha no takie są jakbym miała nie wiem coś na nie nałożone jakby żel haha i błyszczą haha nie umiem wytłumaczyć zdjęcie chyba tego nie pokaże ale zaraz wrzucę zrobie telem xD
właśnie doczytałam : ja prdl ... co za cholerstwo się uczepiło no :/ trzeba szybko wygonić ! to jest domek dla dzidzi a nie jakichś intruzów ...eh przykro mi ,że ciągle coś wychodzi :< ale w końcu będzie tak jak trzeba :* tulę Cie mocno :***
@agatush dotrwasz :* a jak nie to napewno wszystko będzie dobrze :*
@bea25ta wiem , ale nie wezmę kilka dni tabletki i będzie ok... moja pierwsza ciąża poleciała min. przez nie badaną tarczycę byłam w Uk i jak mnie w Pl zbadali to tarczyca była prawie 10 ! więc łatwiej mi ja podnieść niż zbić , w czwartek ide do endo to mi doradzi :) nie przejmuję się aż tak :)
@iveo zobaczysz jak rozwinie się sytuacja :* będzie dobrze nie martw się ... ale w razie W poszlabym do gina jednak :)

No a teraz troszkę o mnie , szybko mi lecą ostatnio dni...
Dziś 18dc :) więc za 1,5tyg testuje :) Cały czas teraz chodze i oglądam te oczy jak głupia hahaha no faktycznie takie jakieś zaszklone ale czy to by tak było widać już to nie wiem :D chce wierzyć ,ze się udało ale co będzie to będzie :) Jestem happy ,że wyniki są super :) tą tarczycę to unormuję, ale przy mojej niedoczynności podobno spoko podniesie się, nie panikuję w czwartek do endo pójdę to mi coś doradzi dobrze ,że jest w dolnych granicach a nie w górnych :) zawsze jak zachodziłam w ciążę to mi windowało tsh do góry , zaczynając od takiego poziomu nic się nie porobi złego :) Taki mam apetyt ,że masakra ... gardło mnie dalej kłuje i drażni ale już jest lepiej :) Byłam dzisiaj z M u laryngologa w zasadzie go zaciągnęłam tam hahha bo głuchy na jedno ucho , to mu musiała przepłukać i zadowolony że słyszy :D co to jest za uparciuch to szok do lekarza po co na co a potem zadowolony xD

A to moje oczko hahaha błyszczy sie ? < nie mam makijazu tusz tylko trochę wiec i moje pieguski świecą > :D zgłupieje do testowania , żal mi będzie chyba jak się nie udało bo tak pozytywnie nastawiona jestem xD 20707492_1935721006702859_1583327374_n.jpg
oczywiście o tych oczkach to takie żarty :) bo jakoś nie wierze w takie rzeczy do końca xD

Załączniki

• 20707492_1935721006702859_1583327374_n.jpg
    20707492_1935721006702859_1583327374_n.jpg
    66,5 KB · Wyświetleń: 111
reklama
Ostatnia edycja:
Witam się porządnie :* ostatnio tak mi dni uciekają ...a pisać z telefonu nie cierpie ;/
@Kwiatuszekk23 @matulkaa @anetkruczek super wiadomości gratuluję Wam raz jeszcze :**
@marshia zbijesz szybko metylami :) i buraczkiw cinaj czy pij sok z nich :)
@marzycielka81 mi ciągle wychodza siniaki ale już przywykłam :)
@ovli22 powodzenia :) ja to jem jak głupia ostatnio...
@bertha no takie są jakbym miała nie wiem coś na nie nałożone jakby żel haha i błyszczą haha nie umiem wytłumaczyć zdjęcie chyba tego nie pokaże ale zaraz wrzucę zrobie telem xD
właśnie doczytałam : ja prdl ... co za cholerstwo się uczepiło no :/ trzeba szybko wygonić ! to jest domek dla dzidzi a nie jakichś intruzów ...eh przykro mi ,że ciągle coś wychodzi :< ale w końcu będzie tak jak trzeba :* tulę Cie mocno :***
@agatush dotrwasz :* a jak nie to napewno wszystko będzie dobrze :*
@bea25ta wiem , ale nie wezmę kilka dni tabletki i będzie ok... moja pierwsza ciąża poleciała min. przez nie badaną tarczycę byłam w Uk i jak mnie w Pl zbadali to tarczyca była prawie 10 ! więc łatwiej mi ja podnieść niż zbić , w czwartek ide do endo to mi doradzi :) nie przejmuję się aż tak :)
@iveo zobaczysz jak rozwinie się sytuacja :* będzie dobrze nie martw się ... ale w razie W poszlabym do gina jednak :)

No a teraz troszkę o mnie , szybko mi lecą ostatnio dni...
Dziś 18dc :) więc za 1,5tyg testuje :) Cały czas teraz chodze i oglądam te oczy jak głupia hahaha no faktycznie takie jakieś zaszklone ale czy to by tak było widać już to nie wiem :D chce wierzyć ,ze się udało ale co będzie to będzie :) Jestem happy ,że wyniki są super :) tą tarczycę to unormuję, ale przy mojej niedoczynności podobno spoko podniesie się, nie panikuję w czwartek do endo pójdę to mi coś doradzi dobrze ,że jest w dolnych granicach a nie w górnych :) zawsze jak zachodziłam w ciążę to mi windowało tsh do góry , zaczynając od takiego poziomu nic się nie porobi złego :) Taki mam apetyt ,że masakra ... gardło mnie dalej kłuje i drażni ale już jest lepiej :) Byłam dzisiaj z M u laryngologa w zasadzie go zaciągnęłam tam hahha bo głuchy na jedno ucho , to mu musiała przepłukać i zadowolony że słyszy :D co to jest za uparciuch to szok do lekarza po co na co a potem zadowolony xD

A to moje oczko hahaha błyszczy sie ? < nie mam makijazu tusz tylko trochę wiec i moje pieguski świecą > :D zgłupieje do testowania , żal mi będzie chyba jak się nie udało bo tak pozytywnie nastawiona jestem xD Zobacz załącznik 817975
oczywiście o tych oczkach to takie żarty :) bo jakoś nie wierze w takie rzeczy do końca xD

Z tymi oczami to już wiele razy słyszałam!! Także coś w tym musi być :) rzeczywiście jakoś ci się szkli oko!
Ja dziś płakałam i tez mi się potem błyszczały. Czyli tez jest szansa?? [emoji1]

@bertha kochanie szansa jest cały czas [emoji8] musimy wierzyć że zdarzy się cud i u nas ...

Dziękuję Wam za wsparcie [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123, tsh lepsze za niskie niż podwyższone w ciąży, poza tym jak sobie przeczytasz to w ciąży są inne normy (więc byś się spokojnie łapała, bo 1 trymestr ma normę wg labo 0,01-2,32). Mozesz sobie sprawdzić na wydruku jesli w diagnostyce robiłas. Ja bym chyba calkiem leku nie odstawila zeby organizm nie oszalal, tylko chociaż jakąś małą dawkę co drugi dzień.
@nafoczka, przepraszam, zaciąl mi się net i poszło 2 razy. Usuń proszę:*

@roxie123, tsh lepsze za niskie niż podwyższone w ciąży, poza tym jak sobie przeczytasz to w ciąży są inne normy (więc byś się spokojnie łapała, bo 1 trymestr ma normę wg labo 0,01-2,32). Mozesz sobie sprawdzić na wydruku jesli w diagnostyce robiłas. Ja bym chyba calkiem leku nie odstawila zeby organizm nie oszalal, tylko chociaż jakąś małą dawkę co drugi dzień.
Też myślę że lepszy niski wynik jak wysoki [emoji4]Dzięki kochana za info [emoji4] robiłam w labmedzie norma jest niby od 0.27 w czwartek bede u lekarza więc dopytam .

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się z @. Nowy cykl walki z bakteria i marzeniami o cudzie który nie chce nadejść.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry