reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam się porządnie :* ostatnio tak mi dni uciekają ...a pisać z telefonu nie cierpie ;/
@Kwiatuszekk23 @matulkaa @anetkruczek super wiadomości gratuluję Wam raz jeszcze :**
@marshia zbijesz szybko metylami :) i buraczkiw cinaj czy pij sok z nich :)
@marzycielka81 mi ciągle wychodza siniaki ale już przywykłam :)
@ovli22 powodzenia :) ja to jem jak głupia ostatnio...
@bertha no takie są jakbym miała nie wiem coś na nie nałożone jakby żel haha i błyszczą haha nie umiem wytłumaczyć zdjęcie chyba tego nie pokaże ale zaraz wrzucę zrobie telem xD
właśnie doczytałam : ja prdl ... co za cholerstwo się uczepiło no :/ trzeba szybko wygonić ! to jest domek dla dzidzi a nie jakichś intruzów ...eh przykro mi ,że ciągle coś wychodzi :< ale w końcu będzie tak jak trzeba :* tulę Cie mocno :***
@agatush dotrwasz :* a jak nie to napewno wszystko będzie dobrze :*
@bea25ta wiem , ale nie wezmę kilka dni tabletki i będzie ok... moja pierwsza ciąża poleciała min. przez nie badaną tarczycę byłam w Uk i jak mnie w Pl zbadali to tarczyca była prawie 10 ! więc łatwiej mi ja podnieść niż zbić , w czwartek ide do endo to mi doradzi :) nie przejmuję się aż tak :)
@iveo zobaczysz jak rozwinie się sytuacja :* będzie dobrze nie martw się ... ale w razie W poszlabym do gina jednak :)

No a teraz troszkę o mnie , szybko mi lecą ostatnio dni...
Dziś 18dc :) więc za 1,5tyg testuje :) Cały czas teraz chodze i oglądam te oczy jak głupia hahaha no faktycznie takie jakieś zaszklone ale czy to by tak było widać już to nie wiem :D chce wierzyć ,ze się udało ale co będzie to będzie :) Jestem happy ,że wyniki są super :) tą tarczycę to unormuję, ale przy mojej niedoczynności podobno spoko podniesie się, nie panikuję w czwartek do endo pójdę to mi coś doradzi dobrze ,że jest w dolnych granicach a nie w górnych :) zawsze jak zachodziłam w ciążę to mi windowało tsh do góry , zaczynając od takiego poziomu nic się nie porobi złego :) Taki mam apetyt ,że masakra ... gardło mnie dalej kłuje i drażni ale już jest lepiej :) Byłam dzisiaj z M u laryngologa w zasadzie go zaciągnęłam tam hahha bo głuchy na jedno ucho , to mu musiała przepłukać i zadowolony że słyszy :D co to jest za uparciuch to szok do lekarza po co na co a potem zadowolony xD

A to moje oczko hahaha błyszczy sie ? < nie mam makijazu tusz tylko trochę wiec i moje pieguski świecą > :D zgłupieje do testowania , żal mi będzie chyba jak się nie udało bo tak pozytywnie nastawiona jestem xD 20707492_1935721006702859_1583327374_n.jpg
oczywiście o tych oczkach to takie żarty :) bo jakoś nie wierze w takie rzeczy do końca xD

Załączniki

• 20707492_1935721006702859_1583327374_n.jpg
    20707492_1935721006702859_1583327374_n.jpg
    66,5 KB · Wyświetleń: 108
reklama
Ostatnia edycja:
Witam się porządnie :* ostatnio tak mi dni uciekają ...a pisać z telefonu nie cierpie ;/
@Kwiatuszekk23 @matulkaa @anetkruczek super wiadomości gratuluję Wam raz jeszcze :**
@marshia zbijesz szybko metylami :) i buraczkiw cinaj czy pij sok z nich :)
@marzycielka81 mi ciągle wychodza siniaki ale już przywykłam :)
@ovli22 powodzenia :) ja to jem jak głupia ostatnio...
@bertha no takie są jakbym miała nie wiem coś na nie nałożone jakby żel haha i błyszczą haha nie umiem wytłumaczyć zdjęcie chyba tego nie pokaże ale zaraz wrzucę zrobie telem xD
właśnie doczytałam : ja prdl ... co za cholerstwo się uczepiło no :/ trzeba szybko wygonić ! to jest domek dla dzidzi a nie jakichś intruzów ...eh przykro mi ,że ciągle coś wychodzi :< ale w końcu będzie tak jak trzeba :* tulę Cie mocno :***
@agatush dotrwasz :* a jak nie to napewno wszystko będzie dobrze :*
@bea25ta wiem , ale nie wezmę kilka dni tabletki i będzie ok... moja pierwsza ciąża poleciała min. przez nie badaną tarczycę byłam w Uk i jak mnie w Pl zbadali to tarczyca była prawie 10 ! więc łatwiej mi ja podnieść niż zbić , w czwartek ide do endo to mi doradzi :) nie przejmuję się aż tak :)
@iveo zobaczysz jak rozwinie się sytuacja :* będzie dobrze nie martw się ... ale w razie W poszlabym do gina jednak :)

No a teraz troszkę o mnie , szybko mi lecą ostatnio dni...
Dziś 18dc :) więc za 1,5tyg testuje :) Cały czas teraz chodze i oglądam te oczy jak głupia hahaha no faktycznie takie jakieś zaszklone ale czy to by tak było widać już to nie wiem :D chce wierzyć ,ze się udało ale co będzie to będzie :) Jestem happy ,że wyniki są super :) tą tarczycę to unormuję, ale przy mojej niedoczynności podobno spoko podniesie się, nie panikuję w czwartek do endo pójdę to mi coś doradzi dobrze ,że jest w dolnych granicach a nie w górnych :) zawsze jak zachodziłam w ciążę to mi windowało tsh do góry , zaczynając od takiego poziomu nic się nie porobi złego :) Taki mam apetyt ,że masakra ... gardło mnie dalej kłuje i drażni ale już jest lepiej :) Byłam dzisiaj z M u laryngologa w zasadzie go zaciągnęłam tam hahha bo głuchy na jedno ucho , to mu musiała przepłukać i zadowolony że słyszy :D co to jest za uparciuch to szok do lekarza po co na co a potem zadowolony xD

A to moje oczko hahaha błyszczy sie ? < nie mam makijazu tusz tylko trochę wiec i moje pieguski świecą > :D zgłupieje do testowania , żal mi będzie chyba jak się nie udało bo tak pozytywnie nastawiona jestem xD Zobacz załącznik 817975
oczywiście o tych oczkach to takie żarty :) bo jakoś nie wierze w takie rzeczy do końca xD

Z tymi oczami to już wiele razy słyszałam!! Także coś w tym musi być :) rzeczywiście jakoś ci się szkli oko!
Ja dziś płakałam i tez mi się potem błyszczały. Czyli tez jest szansa?? [emoji1]

@bertha kochanie szansa jest cały czas [emoji8] musimy wierzyć że zdarzy się cud i u nas ...

Dziękuję Wam za wsparcie [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123, tsh lepsze za niskie niż podwyższone w ciąży, poza tym jak sobie przeczytasz to w ciąży są inne normy (więc byś się spokojnie łapała, bo 1 trymestr ma normę wg labo 0,01-2,32). Mozesz sobie sprawdzić na wydruku jesli w diagnostyce robiłas. Ja bym chyba calkiem leku nie odstawila zeby organizm nie oszalal, tylko chociaż jakąś małą dawkę co drugi dzień.
@nafoczka, przepraszam, zaciąl mi się net i poszło 2 razy. Usuń proszę:*

@roxie123, tsh lepsze za niskie niż podwyższone w ciąży, poza tym jak sobie przeczytasz to w ciąży są inne normy (więc byś się spokojnie łapała, bo 1 trymestr ma normę wg labo 0,01-2,32). Mozesz sobie sprawdzić na wydruku jesli w diagnostyce robiłas. Ja bym chyba calkiem leku nie odstawila zeby organizm nie oszalal, tylko chociaż jakąś małą dawkę co drugi dzień.
Też myślę że lepszy niski wynik jak wysoki [emoji4]Dzięki kochana za info [emoji4] robiłam w labmedzie norma jest niby od 0.27 w czwartek bede u lekarza więc dopytam .

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się z @. Nowy cykl walki z bakteria i marzeniami o cudzie który nie chce nadejść.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry