reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Marzycielka mi tez gin przepisal neoparin, powiedzial ze to polski zamiennik clexane, ten sam sklad i zebym nie przeplacala. Nie wypisal refundacji , z czasem moze zagadam o to...

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@marzycielka81 dobre jest ta godzina a ja leżę i się śmieje z Twojego małża powiem tak słodziak paniczny haha. No pewnie jest jakiś tam procent , że była by trójka ale to chyba znikomy życzę Ci w każdym razie zeby się udało :) i żebyś na PiS nie musiała głosować :p

Myślę sobie co zjeść i mam biały ser zjadłabym na słodko albo ze szczypiorkiem albo jedno i drugie a jeszcze do 7 muszę czekać. Oj dziewczyny moc jest z tym jedzeniem :D

Nie mogę spać przez te upały chyba :-( i czytam Was a moja Królewna na szczęście śpi:-)
@czarna_mala strach będzie zawsze!!! Po urodzeniu dziecka u mnie nic się nie zmieniło, jak za długo śpi martwię się bo może jest słaba za krótko też źle a w nocy patrzę czy oddycha!
A śpimy w trójkę: ja i moje dzieci a maż poniewiera się po kanapach-tak jest mi dobrze chociaż cho....ie niewygodnie-taki ze mnie świrek!!!łóżeczko póki co zajmuje tylko miejsce;-)
@bertha często o Tobie myślę, jesteś dziewczyno prawdziwą heroską, walcz ile sił!!!
@bea25ta, @susana buziaczki dla Was, dałyście mi kiedyś wiele wsparcia!!zresztą jak całe to forum!!
@nafoczka pracować niestety trzeba, już się boję mojego powrotu!
@Destino, @marzycielka81, @mickey* @Porzeczka1234 :-) pozdrwionka i trzymam kciuki za Was!
Ciekawa jestem co u @motylek1234 termin miała chyba na lipiec albo sierpień!?
Jest tyle nowych dziewczyn że nie sposób wszystkich wymienić, wszystkim Wam kibicuję w staranich i życzę aby każda w końcu przytuliła swoje maleństwo!

Ostatnia edycja:
@Avita chyba musisz częściej mieć problemy ze spaniem to będziesz do nas zaglądać. Wiem co znaczy strach i już przy synku pchałam rękę do łóżeczka żeby sprawdzić czy oddycha. Nie popieram spania dziecka takiego małego w łóżku bo do 18- nastki go nie przegonisz. Zreszta ludzie nie popierają ,żeby noworodek spał na brzuchu ,ale mój wiecznie w dzień tak spał , w nocy się bałam.

@marzycielka81 mężuś no cóż... ma cykora ,szanse na trojaczki jakieś są ,ale z naszymi problemami to moim zdaniem zwiększyłas szanse i wśio. Co do leku to ja również stosuję neoparin za duża różnica ,żebym się miała zastanawiac czy nie polecają lekarze bo mają kase z clexanu czy z innych powódek.
Auto jak urodzisz trojaczki też możesz zmienić na chińskią tojotkę :p
:p. Kciuki za testowanie.

Ja wczoraj juz miałam cykora bo malutka nie chciała się ruszać, nic nie działało . Strasznie sie bałam ,że coś nie tak. Nie wiem co pomogło - to że wydarłam się na małża czy to ,że weszłam do basenu i się wychłodziłam.

@bea25ta dzis juz mi na nerwy maz dzialal. On jest pewny i takie tam. W koncu mu powiedzialam, zeby przestal bo rownie dobrze nic z tego moze nie wyjsc. Co do clexane to zamierzam wykupic tez neoparin wyczytalam wczoraj, ze farmaceuta musi zaproponowac tanszy zamiennik. Swoja droga wole koreanska kia ;-)
Dobrze, ze z malutka wszystko w porzadku

Avita strach jest niestety zawsze o dziecko. Mamy tak maja. Buziaki dla Twoixh szkrabow.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
U

Dziewczynki, chyba kończy się powoli moja nadzieja na ten cykl. 11dpo, biało. Słabo to widzę.. chyba standardowy cykl jednak, czyli bez sukcesu.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Porzeczka1234 - ja też kupiłam wszystko i zrobię ten makaron, ale bezglutenowy :D
Mniaaaaaaaam!

@pixi.nova - jesteś szaloooooooooooooona, mówię Ci! :D :D :D

@Funia90 - wooooow, jak super!!! :D 10 cm to juz duza dzidzia! <3 mega, mega się cieszę!
a jak Twoje samopoczucie? :) z tym accardem, ktoś Ci tak kazał? A Ty bierzesz clexane?

@marzycielka81 - o tym neoparinie mówiła Ci Kubiaczyk?ahahahha ale mąż gigant :d niech nie jęczy tylko robi :D :D :D

@bertha - nie ten to następny! ;* najwyżej będziemy starać się wspólnie! :))

Do góry