reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Funia super bardzo się cieszę , że wszystko jest dobrze [emoji8][emoji8][emoji8]

Ja zawsze chciałam mieć dziewczynkę ;)
Wiem , że liczy się aby dziecko było zdrowe i to jest najważniejsze ale w głębi duszy marzy mi się dziewczynka ;)
Ale oczyścicie będę dumna z każdej małej istostki ;) [emoji1407][emoji1405]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Kas:-)

Jestem po wizycie. Pekly wszystkie 3. Dostalam leki na grzybice. Maz tez. Od dzis clexane i dupastron i es cos tam. 17.08 mam zrobic test ciazowy. Maz chodzi przerazony po chacie i jeczy, ze trojka nam do samochodu nie wejdzie... Zapisalam sie na usg piersi bo czasami pobolewa mnie kewa piers i wydaje mi sie, ze cos tam jest. Boje sie, ze cos wyjdzie.
Neoparin jest ponoc produkowany w Chinach. Co o tym sadzicie? Moja gib uwaza ze sa niegodni zaufania.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Funia super bardzo się cieszę , że wszystko jest dobrze [emoji8][emoji8][emoji8]

Ja zawsze chciałam mieć dziewczynkę ;)
Wiem , że liczy się aby dziecko było zdrowe i to jest najważniejsze ale w głębi duszy marzy mi się dziewczynka ;)
Ale oczyścicie będę dumna z każdej małej istostki ;) [emoji1407][emoji1405]

Mam dokładnie tak samo :)

Funia, super wieści [emoji7]

Jestem po wizycie. Pekly wszystkie 3. Dostalam leki na grzybice. Maz tez. Od dzis clexane i dupastron i es cos tam. 17.08 mam zrobic test ciazowy. Maz chodzi przerazony po chacie i jeczy, ze trojka nam do samochodu nie wejdzie... Zapisalam sie na usg piersi bo czasami pobolewa mnie kewa piers i wydaje mi sie, ze cos tam jest. Boje sie, ze cos wyjdzie.
Neoparin jest ponoc produkowany w Chinach. Co o tym sadzicie? Moja gib uwaza ze sa niegodni zaufania.

@marzycielka81 ja stosuję neoparin od tygodnia. Lekarz i Pani w aptece powiedzieli, że to polski lek, o identycznym składzie co Clexane, kosztuje ok 3,4 zł po refundacji, natomiast Clexane ok 34,00 zł też po refundacji - spora różnica [emoji6] z dostępnością Clexane jest też straszny problem.

Wlasciwie to precyzujac polski dystrybutor a produkcja w Chinach. Sama mie wiec co myslec. Z drugiej strony neoparin tanszy. Podejrzewam, ze moja dr bedzie tylko clexane pisac

Początkowo też mi przepisał Clexane, szukałam w kilku aptekach i babeczka powiedziała, że jest zamiennik i na receptę z Clexane sprzedała Neoparin. Skonsultowałam to oczywiście z lekarzem i kolejne recepty mam już na Neoparin.
Zaufałam lekarzowi [emoji6]

reklama

@marzycielka81 ja od samego początku biorę Neoparin. Jest to ta sama substancja co clexane. Nie dajmy się zwariować, jeśli lek jest dopuszczony do sprzedaży musiał być przebadany. Ja nie zapominałabym również o bardzo silnym lobby, przez wiele lat nie było wyboru. Nie dziwią mnie wcale negatywne uwagi dot. zamiennika biorąc pod uwagę różnice w cenie.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry