reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nafoczka [emoji8][emoji8]

Czarna mala Kochana teraz jest Twoj czas. Wierze ze tym razem sie uda [emoji110][emoji110][emoji110]

Bertha podziwiam Cie za Twoje pozytywne nastawienie. I Ty niebawem bedziesz cieszyla sie swoim cudem [emoji18]

Roxie kciuki za staranka [emoji6][emoji110][emoji110]

Funia gratuluje [emoji3]
Czas zaczac sie cieszyc ciaza,chociaz wiem ze latwo nie jest.
Mam to samo z makaronami ja uwielbiam a moj T.zje ale zawsze narzeka ze znowu makaron [emoji3]

Bea25ta beda chlopaki mialy do wyboru [emoji23]

Anetkruczek strach bedzie juz do konca. Moze troszke mniejszy ale bedzie.

Matulka kciuki za wizyte [emoji110][emoji110]

reklama
Teraz wróciłam z podwórka. Chociaż i tak najchłodniej w domku :)

Załączniki

• 20170803_132231.jpg
    20170803_132231.jpg
    596,5 KB · Wyświetleń: 94
Staram się odpychać takie myśli, ale one same przychodzą
emoji6.png

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Czarna bo przyjadę po tę naleśniki i ci walne jednego na łeb! Zadnych złych myśli!
U mnie biel 10dpo. Ciekawe czy jest jeszcze szansa.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Bertha jesteś wielka ♡
Dziewczyny jesteście super! Tu jest tyle wsparcia - cieszę się, że trafiłam na forum!
Potraficie się niesamowicie wspierać a to jest na prawdę bardzo pomocne
emoji169.png
emoji173.png

Witam i ja :) jestem taka formułowa kwoką -foką :D
Dzis umieram, wlasnie wrocilam z zakupow autem bez klimy :D Ale ogolnie nie mam na co narzekać @Destino, brzuszek bez skurczy, zadnych bóli. A te ciązowe dolegliwosci, no coż, czekałam na nie <3

Zrobię makaron z truskawkami, jogurtem i bialym serem z cukrem na zimno. Nakupilam pięknych brzoskwin w biedronce (kto zainteresowany po 2,49!! Kg). Zrobię dzem, ale nie dzis :D

@Porzeczka1234, zaraz jadę po siostrzenicę i będziemy się moczyć, jak nie zapomnę to cyknę ci foto w czym :p
NAjlepiej to mi i tak w domu. Jest w miarę chlodno, bo mamy zewnętrzne rolety.
@Porzeczka1234 wiem... ale chyba tak musi być :)

U mnie mimo przeziębienia dobrze ... jajniki bolą , wiesiołek spełnił swoją rolę , test ow prawie pozytywny < kreseczka coraz ciemniejsza > a ja mam bzika na bzykanie :D także mam nadzieje ,że tym razem zmajstrujemy ...jak nie to trzeba bdzie działac dalej ale nastawienie jest bardzo dobre :)
Roxie wczoraj pisałam ci żebyś majtki ściągała hahaha zapomnialam sprostować ze sama to zrobiłam :D
@Destino Dziękuję Kochana za to co napisałaś, dodałaś mi nadziei i wsparcia!
Chyba faktycznie panikuję, tak bardzo się boję, że mi odbija.. Jak tak myślę to każde poronienie poprzedzał zupełnie inny cykl raz 28 dni raz 26 dni więc chyba nie ma reguły..
Jednak poprzedzający cykl chyba ma jakieś znaczenie skoro owulacja przyszła u Ciebie aż tydzień wcześniej?
Twoja ciąża @Destino dla nas wszystkich jest tutaj ogromną nadzieją i cudem :* Często myślę o Tobie, jesteś bardzo dzielna!
@kas90 Dziękuję za Twoje słowa :* To genialnie, że są przykłady pozytywne z takich krótkich cykli!
W którym jesteś już tygodniu Kochana? Trzymaj się dzielnie w te upały :) Jeżeli mogę podpytać od kiedy brałaś clexane? Już w momencie starań czy od pozytywnego testu? Widzę, na forum, że różne macie dziewczyny zalecenia?
@Marthi Ja to jestem najgorsza panikara na świecie :D:p:p Ty masz jeszcze zdrowy rozum! haha Ja to zmieniam zdanie co minutę ;)
Pixi krótszy cykl to więcej szans, tak mi gin mówił. Ty w ciągu roku możesz mieć jeden sieci niż inne :)

Jestem po wizycie[emoji5]
Dzidzi zyje!!!![emoji173]️
Z om mam 14t3d ,z usg prenatlanegi mialo byc 15t0d a wyszlo z pomiaru 15t4d ale wiadomo,zawsze moze sie wkrasc jakis blad[emoji5]
Mamy 10cm od glowy do pupci,plus nozki[emoji16]
Dr bardziej sklania sie ku dziewczynce(tak jak inna Pani dr na prenatlnych) ,mowi ,ze wielkich watpliwosci nie ma ale wiadomo,te narzady sa jeszcze malutkie[emoji5]lozysko na przedniej scianie,wysoko.
Jupiii,chyba w koncu powinnam zaczac sie cieszyc[emoji5]

@Marthi ja biore acard co trzeci dzien[emoji4]

@pixi.nova mi po poronieniach zrobily sie cykle 25-26 dni a wczesniej 28-29 dni,skrocila mi sie faza lutealna.

@Destino lez w cienu i mocz nogi ,na pewno lepiej niz u mnie w mieszkaniu ,gdzie mam 28-29 stopni[emoji19]

@kas90 @Porzeczka1234 makarony[emoji7]uwielbiam ,ale moj M nie toleruje,wtedy musze robic dwa obiady,grrr

Wow kolejna Asia Asiunia Foczunia :D ♡♡♡
Funia my mamy z rura i wpietą w ścianę od komina z wentylacji. Ustawiam tak 24 stopnie żeby chłopaków nie przeziębic. Ale za tamten rok za miesiąc przyszła 100 więcej za prad
@Liluli myślałam o tobie :)

Uwaga:
1. Któraś z was chciałaby uzupełnić?
Link do: Ciaza po poronieniu- lista oczekujących mam
2. Moj ostatni pomysl polecam dla brzuchatek i nie tylko:
Link do: Babyboomowe porady
3. Dostałyscie maila o konkursach?

@kas90 ale fajna miska ,u mojej Babci taka byla i jak bylam mala to robilismy w niej pranie[emoji4]

@nafoczka 100 to nie tak zle,myslalam ,ze wiecej,my nie mamy gdzie wpiac ale mozna dziure w scianie zrobic i wywalic to na zewnatrz[emoji4]
Mnie dopisz,pisalam juz na drugim watku[emoji5]
Moze i u Ciebie beda dwie kreseczki hehe i znow wolne od pracy[emoji12]

@kas90 skąd ja to wiedziałam że to balia bo ja też się w niej kiedyś kąpałam :p

@nafoczka dostaliśmy :D

@bea25ta nie zazdroszczę uwagi ZUS myślę, że będą żądać zwrotu pieniędzy niestety

Moje kochane ja wam powiem , że u mnie pada jaka ulga odsłoniłam rolety siadłam na tarasie i wcinam arbuza a , że nie chciało mi się kroić to wygrzebuje widelcem jest wspaniale pachnie ozonem

reklama
Do góry