reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino Dziękuję Kochana za to co napisałaś, dodałaś mi nadziei i wsparcia!
Chyba faktycznie panikuję, tak bardzo się boję, że mi odbija.. Jak tak myślę to każde poronienie poprzedzał zupełnie inny cykl raz 28 dni raz 26 dni więc chyba nie ma reguły..
Jednak poprzedzający cykl chyba ma jakieś znaczenie skoro owulacja przyszła u Ciebie aż tydzień wcześniej?
Twoja ciąża @Destino dla nas wszystkich jest tutaj ogromną nadzieją i cudem :* Często myślę o Tobie, jesteś bardzo dzielna!
@kas90 Dziękuję za Twoje słowa :* To genialnie, że są przykłady pozytywne z takich krótkich cykli!
W którym jesteś już tygodniu Kochana? Trzymaj się dzielnie w te upały :) Jeżeli mogę podpytać od kiedy brałaś clexane? Już w momencie starań czy od pozytywnego testu? Widzę, na forum, że różne macie dziewczyny zalecenia?
@Marthi Ja to jestem najgorsza panikara na świecie :D:p:p Ty masz jeszcze zdrowy rozum! haha Ja to zmieniam zdanie co minutę ;)

reklama
Jestem po wizycie[emoji5]
Dzidzi zyje!!!![emoji173]️
Z om mam 14t3d ,z usg prenatlanegi mialo byc 15t0d a wyszlo z pomiaru 15t4d ale wiadomo,zawsze moze sie wkrasc jakis blad[emoji5]
Mamy 10cm od glowy do pupci,plus nozki[emoji16]
Dr bardziej sklania sie ku dziewczynce(tak jak inna Pani dr na prenatlnych) ,mowi ,ze wielkich watpliwosci nie ma ale wiadomo,te narzady sa jeszcze malutkie[emoji5]lozysko na przedniej scianie,wysoko.
Jupiii,chyba w koncu powinnam zaczac sie cieszyc[emoji5]

@Marthi ja biore acard co trzeci dzien[emoji4]

@pixi.nova mi po poronieniach zrobily sie cykle 25-26 dni a wczesniej 28-29 dni,skrocila mi sie faza lutealna.

@Destino lez w cienu i mocz nogi ,na pewno lepiej niz u mnie w mieszkaniu ,gdzie mam 28-29 stopni[emoji19]

@kas90 @Porzeczka1234 makarony[emoji7]uwielbiam ,ale moj M nie toleruje,wtedy musze robic dwa obiady,grrr

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jestem po wizycie[emoji5]
Dzidzi zyje!!!![emoji173]️
Z om mam 14t3d ,z usg prenatlanegi mialo byc 15t0d a wyszlo z pomiaru 15t4d ale wiadomo,zawsze moze sie wkrasc jakis blad[emoji5]
Mamy 10cm od glowy do pupci,plus nozki[emoji16]
Dr bardziej sklania sie ku dziewczynce(tak jak inna Pani dr na prenatlnych) ,mowi ,ze wielkich watpliwosci nie ma ale wiadomo,te narzady sa jeszcze malutkie[emoji5]lozysko na przedniej scianie,wysoko.
Jupiii,chyba w koncu powinnam zaczac sie cieszyc[emoji5]

@Marthi ja biore acard co trzeci dzien[emoji4]

@pixi.nova mi po poronieniach zrobily sie cykle 25-26 dni a wczesniej 28-29 dni,skrocila mi sie faza lutealna.

@Destino lez w cienu i mocz nogi ,na pewno lepiej niz u mnie w mieszkaniu ,gdzie mam 28-29 stopni[emoji19]

@kas90 @Porzeczka1234 makarony[emoji7]uwielbiam ,ale moj M nie toleruje,wtedy musze robic dwa obiady,grrr

Gratulacje Kochana!!!!

I żeby była jasność - nie chyba powinnaś się zacząć cieszyć, tylko najwyższy czas i jak najbardziej trzeba zacząć się cieszyć - planować, kupować, chwalić i radować :)

@Funia90 jupi duza dziewczyna ja myślę że to córeczka fajnie cieszę się bardzo

Ps z makaronami i mężem mam to samo ale czasem zje a teraz w ciąży nie odmawia jak na szybko obiad to sam mówi zrób makaron. Ja trafiłam w gust i lubi makaron z serem skwarkami albo boczkiem i cebulka i pesto i z cukinią w sosie śmietanowym i kurkowym. Pierwszy to taki przepis ze wschodu mój tata się tam urodził

Ostatnia edycja:
@agatush obiecuje zaczac sie cieszyc[emoji5]w sklepach bede wypinac brzuch albo napisze na czole lub lepiej na cyckach hehe ,ze jestem w ciazy[emoji5]
Ps tez przytulam wiatrak[emoji57]

@Porzeczka1234 w szoku bylam ,ze taka duza [emoji5]niech rosnie,dobrze karmie to wiesz hihi
No musze tez kiedys zrobic bo mam smaka,powiem ,ze dzidzi chcialo i tyle[emoji12]

@Destino Dziękuję Kochana za to co napisałaś, dodałaś mi nadziei i wsparcia!
Chyba faktycznie panikuję, tak bardzo się boję, że mi odbija.. Jak tak myślę to każde poronienie poprzedzał zupełnie inny cykl raz 28 dni raz 26 dni więc chyba nie ma reguły..
Jednak poprzedzający cykl chyba ma jakieś znaczenie skoro owulacja przyszła u Ciebie aż tydzień wcześniej?
Twoja ciąża @Destino dla nas wszystkich jest tutaj ogromną nadzieją i cudem :* Często myślę o Tobie, jesteś bardzo dzielna!
@kas90 Dziękuję za Twoje słowa :* To genialnie, że są przykłady pozytywne z takich krótkich cykli!
W którym jesteś już tygodniu Kochana? Trzymaj się dzielnie w te upały :) Jeżeli mogę podpytać od kiedy brałaś clexane? Już w momencie starań czy od pozytywnego testu? Widzę, na forum, że różne macie dziewczyny zalecenia?
@Marthi Ja to jestem najgorsza panikara na świecie :D:p:p Ty masz jeszcze zdrowy rozum! haha Ja to zmieniam zdanie co minutę ;)
KOchana, juz zaczynam 27 tydzien :)
Zerknij na drugi wątek, tam bardzo dokladnie opisałam co i jak brałam.
@Funia90, cudownie!!!!! Teraz tylko czekać na ruchy <3 może moja będzie miala imienniczke!
MOj M. na szczęscie uwielbia makarony i się często domaga :)
@Porzeczka1234, proszę bardzo :D
Ups. Za duzy plik, to z laptopa w domu wysle

@Funia90 Gratuluję!!! Super sprawa z małą Asią? :) Dobrze zapamiętałam? :p:D:D
Bardzo się cieszę! Będzie wymarzona księżniczka.

Ja znam Twój ból odnośnie gorąca w domu, też nie mam balkonu o ile pamiętasz :o:o
Gorąc w chacie, na szczęście mam taki klimatyzator, nie klimę w ogóle ale takie urządzenie stojące. Nieźle daje radę. Tylko z tym mogę dychać ;)
@kas90 Dzięki! Zerknę Buźka! :) U Ciebie to już końcóweczka aaa super!

reklama
Do góry