reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@bertha to cudowne ze potrafisz z taka nadzieja podchodzic do kazdego cyklu [emoji8] ktoregos dnia Cie zaskoczy [emoji1] A Twoj slub... piekny, choc ciezar historii... Nie zazdroszcze. Powiem Ci tylko, ze my tez wszystko szykowalismy sami. I powiem wiecej w 1,5 miesiaca, bo tyle mielismy czasu. U wszystko sie udalo. Tak...takie chwile nadaja zyciu sens dodaja sil [emoji8]
Szansa jest. U mnie beta 10 do nie drgnela, a 12 test juz byl [emoji4]

@bea25ta jak mlody?

@Czajak czerp sile od M. U nas tez M byl optymista. Gdyby mu sie nie chcialo to mozliwe ze bym odpuscila. On nie dal za wygrana. Dobrze ze dalam sie mu prowadzic bo mamy maluszka. Tobie tez sie uda. Goraco wierzymy [emoji7]

@Marthi acard mozesz brac nawet co 3, 4 dzien, bo jedna tabletka dziala cale 7 dni. Jak wezmiesz acard to on uposledza krwinki tak ze nie krzepna. Co prawda kazdego dnia rodza sie nowe i to one beda dzialac, a wszystkie, ktore byly w dzien wziecia acardu juz nie. Tak tlumaczyl to Sydor.

@nafoczka powrot do pracy sam w sobie jest trudny po takim dlugim czasie, a jeszcze w takie okolicznosci... a jednak poradzisz. Tam potrzebny jest szeryf i dobre sumienie, zeby co niektorzy nie mysleli ze wszystko im wolno. Trzymam kciuki za dzielna mamusie [emoji110][emoji110][emoji110]

@marzycielka taka pogoda to raj dla candida. Sprubuj probiotyku, diety, a ja polecam nasiadowki z vagosanu. A od czasu do czasu przemywam sie sokiem z zurawiny. Candida nie lubi takiego smaku. To zawsze przynosi ulge na chwile. Mnie to narazie ratuje

@Burczus starania na "sucho" moga byc calkiem niezle, bo cialo samo sie reguluje bez lekow. A moze Cie milo zaskoczy i leki wdrozysz od testu [emoji4]

@roxi123 czasem lepiej na staraniach bez oczekiwan. Nie wazne jaki jest powod. Zycze tlustych ll kreseczek [emoji110][emoji110][emoji110]

@7Martynka88 niezwykle milo poznawac nowe osoby, jednak zawsze przykro ze w takich okolicznosciach, bo czlowiek chce myslec ze juz nikt wiecej nie doswiadcza strat. Szukaj dobrego lekarza, bo moze byc wiecej problemow, ktore Wam przeszkadzaja jak mutacje, czy komorki nk

@pixi.nova krotszy cykl nie jest przeciwskazaniem do ciazy. Moze byc nawet "lepszy" jesli mozna je porownywac. Nasza ciaza jest wlasnie z takiego cyklu. Zwykle owulka ok 19 dc, a w tym wymarzonym pojawila sie ok tygodnia wczesniej. Natomiast strach... on bedzie z Toba cala ciaze. Trzeba sie nauczyc sobie z nim radzic. Nie boj nic i nie trac cyklu. Takie anomalie to moga byc szanse jedna na milion [emoji3]

@magda1208 wirusowka jelitowka czy inne dziadostwo dla nas bywa ratunkiem. Oby tak bylo u Ciebie [emoji1]

@funia 90 wiem, ze strach, ale to juz dobry czas na radosc. Poza tym twoj maluch powoli czuje to co ty. Placze jak jestes smutna i pociesza sie ssac kciuk. Wiec glowa do gory, cyc i brzuch do przodu, CZAS NA RADOSC [emoji4][emoji1][emoji3]

@Agathus rozumiem ze przy takim brzuszku jak Twoj to upal daje w kosc. U mnie raczej cisnienie. Mam niedomykalnosc zasrawki mitralnej wiec jak spada cisnienie, no i teraz wiecej krwi to sie po prostu troche meczy serducho

@monia0208 moj M mial na slabe zolniezyki salfazin, capivit a+e, wit.c 1000. I tak w kolko po jednej tabletce, potem profertil i vit d3 2000.

@gabis piekne Szczescie [emoji7][emoji8]

@anetkruczek zachacz o gina niech cie sprawdzi. Moze byc ze to jakas infekcyja, ale tez mozesz miec polipa jak ja. My ze plamieniami od 4tc i krwia zywo czerwona do 14 tc. A nawet teraz ciagle cos straszy. Nawet czasem wkladki zamienialam na podpaski. Tylko mi gin juz na poczatku zerknela do srodka skad krew i znalazla winowajce. Sama heparyna nic nie robi. Musi byc przyczyna, cos co krwawi i tym trzeba sie zajac. Nie wiem jaka dawke bierzesz, ale ja ciagle oscylowalam miedzy 0,6 a 0,4. Ja odstawic nie moge. Moge zmniejszyc dawke, ale nie odstawic. A ostatnio Milewicz to juz 0,8 chcial dac, wiec mozliwe ze zwieksze.

@matulkaa az jestem ciekawa co dalej wyjdzie z tej poradnii. Daj znac jak kolejna wizyta wypadnie. Rejestr czy nie wypadaloby sie lekarzowi zaglebic w przypadek skoro sie juz u nich pojawilas. Nie lubie takiego olewania. Powinni sie toba dobrze zajac, wszystko sprawdzic. Przeciez tu chodzi o zycie. Ah...szkoda slow

@mickey* pamietamy... po cichutku, ale pamietamy. Czy staracie sie juz czy jeszcze czekacie na nieszczesne Nk az spadna? Napisz cos wiecej o sobie. Tak rzadko Cie slychac ostatnio [emoji4]

@Porzeczka1234 nas zawsze beda meczyc wyniki, zwlaszcza kiedy maluchy rosna. Serce bije, to najwazniejsze [emoji7] i rosnie. A jak znosisz upaly. Ja powoli zaczynam puchnac w kostkach.

@czarna_mala czas start na starania [emoji8] Uda sie uda tak trzeba myslec. Pamietaj ze koniec pojawia sie wtedy kiedy Ty sie poddajesz. Wierzysz w cuda, tyle ich tu jest. Dlaczego mialabys nie byc jednym z nich? Do dziela [emoji1]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@mickey* trzymam kciuki za dobre nk[emoji5]

@anetkruczek ja tez Pani doktor sama dla siebie hehe,jeszcze musze recepty skombinowac i bede sobie wypisywac[emoji3]

@Porzeczka1234 dziekuje za informacje[emoji8] nie wiem co to sa cytokiny,ale skoro fraxi to chyba tez krzepliwosc,wazne zeby reagowac w pore[emoji4]

@czarna_mala teraz musi byc Twoj czas,choc wiem,ciezko uwierzyc[emoji53]ale musi byc dobrze[emoji8]
Rob ogory bo za chwile innym ogorem bedziesz sie zajmowala[emoji3]

@bertha oczywiscie ,ze jest[emoji5]dopki nie ma wredoty to zawsze jest[emoji5]ja Ci juz myslami robie ten cien[emoji8]

@Destino musze sie wziac w garsc,ja poprostu ciagle boje sie cieszyc,ale dzis zaczynam,mam nadzieje,ze jest w porzadku z dzidzi[emoji4]
Czytalam wlasnie o tym ssaniu i denerowoaniu sie przez dzidzi juz wczesniej,jakiez to rozczulajace [emoji7]
Jezdzicie na dzialke odpoczywac w tych upalach?[emoji4]

@kas90 co robisz na obiad w taka pogode ?Zeby jak najmniej gotowac?[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam to teraz ja :D

@nafoczka dzielna dziewczynka

@Destino ja szczerze już mam dość tych upałów. Mnie nawet kostki nie puchną ale ręce to i owszem (dłonie). U nas to upał jest okropny na Śląsku nawet chmurki od rana tylko słońce można paść. Musze jechać odebrać dziś obraczki daliśmy do polerowania ja powiekszyłam bo zawsze wchodziła ciężko bo są dość grube. Mam na tyle dobrze ze rodzice już rano wychlodzili wodę w basenie i juz dzwonił tata ze wszystko przygotowane i jak chcę to zapraszają także tyle dobrze.
Ps nasza 6 rocznica ślubu to 13 sierpnia

@Funia90 ja przyznam że dość opalona jestem ale ja mam taką karnacje ze 20 mini murzyn. Myślałam że malina coś powie ale on powiedział ze jak nie leżę plackiem i nie nagrzewam się tylko basen później schnę i do cienia to jest spoko i leżeć w zimnej wodzie bo krążenie podreca, trzymam kciuki za wizytę
Ps ja robię np.makaron z pesto, kaparami pomidorkami koktajlowymi ,suszonymi pomidorami tarty parmeza do tego i tadam obiad zrobiony haha

@bertha ja cień miałam w 11 dniu sprawdziłam nadzieja jest

@czarna_mala ja też się boję ale....kazdy dzień to walka sama ze sobą i z głową. Ale warto uwierz nie ma nic piekniejszego niz obudzić się o 5:20 poczuć kopniaki i pomyśleć ale jestem głodna haha

@roxie123 @burczus trzymam kciuki za Was i za resztę staraczek tyle nas jest ze nie pamiętam kto jeszcze testuje

@magda1208 :* jestem z Tobą oby to osłabienie pomogło w druga stronę na II kreski

@agatush jak u Was dziś pewnie nie lepiej niż u nas

@7Martynka88 witaj ja szczerze powiedziawszy bez encortonu i clexan nie podeszłabym do kolejnej ciąży szukaj lekarza. Może rozszerz diagnostykę ?? Nie wiem jakie badania jeszcze robiłaś pisałaś o ana.

@matulkaa jak u Was? Jak się czujesz trzymam kciuki za wizytę piatkowa

@Destino jak się dziś czujesz?

@kas90 masz basen?

@marzycielka81 kiedy wizyta?

@anetkruczek a może to jakaś infekcja? Albo krwiaczek? Jaki kolor te upławy mają?

Pozdrawiam wszystkie niewymienione

Wczoraj jeszcze przegadałam z mężem te cytokiny malina powiedział że ja nigdy nie będę miała wyników w normie przekroczenie w tej chwili to 24 poza normę ale trzeba to kontrolować także muszę się wyluzować i nie nakręcać

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry