reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Funia90 wczoraj przyjechalismy. Zobaczymy czy przezyje. Ostatnio bylam u mamy i jedlismy gaspachio andaluzyjskie. Polecam na taka pogode

@Porzeczka1234 z kopniakami to jeszcze sie nie budze, ale z glodem codziennie i to coraz wiekszym [emoji23][emoji23][emoji23]
Noc chlodniejsza to sobie pospalam. Dzis w koncu macica nie bolala. Narazie jest przyjemnie wiec dobrze. Spedze dzien z nogami w misce zimnej wody-pomaga.

@kas90 co u was?

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 a co to za te cytokiny? Jak są podwyższone to podaje się jakieś leki?
U mnie za tydzień druga wizyta w Lodzi gdzie dopiero dostanę wyniki.
@Destino My też tak szybko zorganizowaliśmy mini wesele i nie zamienilabym go na żadne inne nie wiem po co niektórzy 2 lata się organizują...
@magda1208 @burczuś @roxie123 @czarna_mala @marzycielka81 @bertha I wszystkie staraczki wszystkiego dobrego i malutkiego cudu!
@wszystkie brzuchatki dużo radości z nudnych ciąż !

@matulkaa dzięki :* no to dzidzie będziesz oglądać jutro czekam na fotki :)
@anetkruczek czekamy na wizytę i tez poproszę foteczki :)
@nafoczka buuuziaczki dla Ciebie :* 3maj się dzielnie , olej zuchwalców ...tez Cie kochamy :*
@Porzeczka1234 musisz przypilnować wyników i wszystko będzie dobrze :* ważne że dzidzi rośnie i szaleje u mamy w brzuszku :)
@czarna_mala kochana to normalne , każdą z nas dopada taka myśl... niby jest pozytywnie a w głębi serca boimy się co będzie ... musimy wierzyć , że się uda ...to nie koniec to dopiero początek :* zobaczysz niedługo będziemy się chwalić fotkami z usg :*
@bertha nie ma @ jest szansa :) 10dpo jeszcze czas... :*
@Destino chyba tak jest lepiej ...nie nakręcać się , trzeba mieć tylko wiarę ,że w końcu życie nas zaskoczy :) dzięki za kciuki ;*

@Destino

Rozumiem Cię doskonale - ja też miałam problem z zastawką, ale jak byłam dzieckiem, a później mi sie to unormowało. Staraj się jak najwięcej odpoczywać Kochana :) Zresztą co innego robić przy takiej pogodzie i w stanie Błogosławionym :D

dobra, tez was kocham :D koniec przewy na kawe :p

Nafoczka :*

Witam to teraz ja :D

@agatush jak u Was dziś pewnie nie lepiej niż u nas

Wczoraj jeszcze przegadałam z mężem te cytokiny malina powiedział że ja nigdy nie będę miała wyników w normie przekroczenie w tej chwili to 24 poza normę ale trzeba to kontrolować także muszę się wyluzować i nie nakręcać

@Porzeczka1234 powiem tak.... siedzę przy wiatraku i se pocę :p cieszę się, że mam ugotowany obiad na dzisiaj, bo została mi zupka z wczoraj ugotowana w towarzystwie wentylatora w kuchni :D

Jutro muszę jechać na zakupy i chyba po prostu wstanę o 7 i pojade od rana, bo później to jakaś tragednia... a nie zapowiadają żeby miało być chłodniej ;)

Co do wyników - głowa do góry Kochana - Malina trzyma rękę na pulsie, Malutka rośnie i jest wszystko ok - to najważniejsze.

@Funia90 czekamy z niecierpliwością na informacje od Ciebie z wizyty :D Ja coś czuje u Ciebie dziewusię ;)

@mickey* trzymam kciuki za dobre nk
emoji5.png

@anetkruczek jatez Pani doktor sama dla siebie hehe,jeszcze musze recepty skombinowac i bede sobie wypisywac
emoji3.png

@Porzeczka1234 dziekuje za informacje
emoji8.png
nie wiem co to sa cytokiny,ale skoro fraxi to chyba tez krzepliwosc,wazne zeby reagowac w pore
emoji4.png

@czarna_mala teraz musi byc Twoj czas,choc wiem,ciezko uwierzyc
emoji53.png
ale musi byc dobrze
emoji8.png

Rob ogory bo za chwile innym ogorem bedziesz sie zajmowala
emoji3.png

@bertha oczywiscie ,ze jest
emoji5.png
dopki nie ma wredoty to zawsze jest
emoji5.png
ja Ci juz myslami robie ten cien
emoji8.png

@Destino musze sie wziac w garsc,ja poprostu ciagle boje sie cieszyc,ale dzis zaczynam,mam nadzieje,ze jest w porzadku z dzidzi
emoji4.png

Czytalam wlasnie o tym ssaniu i denerowoaniu sie przez dzidzi juz wczesniej,jakiez to rozczulajace
emoji7.png

Jezdzicie na dzialke odpoczywac w tych upalach?
emoji4.png

@kas90 co robisz na obiad w taka pogode ?Zeby jak najmniej gotowac?
emoji4.png

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzis umieram, wlasnie wrocilam z zakupow autem bez klimy :D Ale ogolnie nie mam na co narzekać @Destino, brzuszek bez skurczy, zadnych bóli. A te ciązowe dolegliwosci, no coż, czekałam na nie <3

Zrobię makaron z truskawkami, jogurtem i bialym serem z cukrem na zimno. Nakupilam pięknych brzoskwin w biedronce (kto zainteresowany po 2,49!! Kg). Zrobię dzem, ale nie dzis :D

@Porzeczka1234, zaraz jadę po siostrzenicę i będziemy się moczyć, jak nie zapomnę to cyknę ci foto w czym :p
NAjlepiej to mi i tak w domu. Jest w miarę chlodno, bo mamy zewnętrzne rolety.

Ostatnia edycja:
@iveo kochana to jest ocena cytokin i stosunek th1/th2 na pewno robiłaś to badanie u Maliny tam jest czynnik martwiczy nowotworu i mam go poza lekka normą i trzeba sprawdzić czy rośnie bo jak tak to krzepnie mi krew za szybko i muszę zwiększyć fraxiparyne. Po szczepieniach spadły mi do normy teraz znów szaleją. Jeszcze
dopiszę że brałam również encorton na to ale tylko do 16 tygodnia zalecenia maliny ( zalecenia moje własne do 20 tygodnia i cytokiny byly w miarę opanowane) teraz tylko fraxiparynę mogę brać żeby je ujarzmić
Tyle mojej wiedzy resztę wyjaśni profesorek

@roxie123 wiesz jak jest najpierw panika później strach na koncu myślenie logiczne

@Marthi jutro taki zrobię kupiłam skladniki na pestio i zrobię sama tzn. bazylię wychodowałam dziś mam polędwiczki od wczoraj

@kas90 a ja bym zjadła twój makaron tak to jest jedna zjadłam by to co druga ma haha. Liczę na fote bo myślę że to może być balia albo mini basenik i Kasiula w środku :p
Brzoskwinie też bym zrobiła dżem ale jak w takiej temperaturze

Cholera przyjechałam po obraczki a facet mówi ze musi ja wypolerować jeszcze i potrzebuje 30 min i muszę siedzieć na ławeczce a jest 32 stopnie ale do domu nie opłaca mi się jechać

Ostatnia edycja:
reklama
@Porzeczka1234 wiem... ale chyba tak musi być :)

U mnie mimo przeziębienia dobrze ... jajniki bolą , wiesiołek spełnił swoją rolę , test ow prawie pozytywny < kreseczka coraz ciemniejsza > a ja mam bzika na bzykanie :D także mam nadzieje ,że tym razem zmajstrujemy ...jak nie to trzeba bdzie działac dalej ale nastawienie jest bardzo dobre :)

Do góry