Porzeczka1234
Fanka BB :)
@marzycielka81 to trzymam bardzo mocno kciuki za wizytę. I współczuję jeśli chodzi o pracę ja na pewno nie miałabym siły aby siedzieć w pracy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobra, tez was kocham koniec przewy na kawe
dobra, tez was kocham koniec przewy na kawe
Witam to teraz ja
@agatush jak u Was dziś pewnie nie lepiej niż u nas
Wczoraj jeszcze przegadałam z mężem te cytokiny malina powiedział że ja nigdy nie będę miała wyników w normie przekroczenie w tej chwili to 24 poza normę ale trzeba to kontrolować także muszę się wyluzować i nie nakręcać
Dzis umieram, wlasnie wrocilam z zakupow autem bez klimy Ale ogolnie nie mam na co narzekać @Destino, brzuszek bez skurczy, zadnych bóli. A te ciązowe dolegliwosci, no coż, czekałam na nie <3@mickey* trzymam kciuki za dobre nk
@anetkruczek jatez Pani doktor sama dla siebie hehe,jeszcze musze recepty skombinowac i bede sobie wypisywac
@Porzeczka1234 dziekuje za informacjenie wiem co to sa cytokiny,ale skoro fraxi to chyba tez krzepliwosc,wazne zeby reagowac w pore
@czarna_mala teraz musi byc Twoj czas,choc wiem,ciezko uwierzycale musi byc dobrze
Rob ogory bo za chwile innym ogorem bedziesz sie zajmowala
@bertha oczywiscie ,ze jestdopki nie ma wredoty to zawsze jestja Ci juz myslami robie ten cien
@Destino musze sie wziac w garsc,ja poprostu ciagle boje sie cieszyc,ale dzis zaczynam,mam nadzieje,ze jest w porzadku z dzidzi
Czytalam wlasnie o tym ssaniu i denerowoaniu sie przez dzidzi juz wczesniej,jakiez to rozczulajace
Jezdzicie na dzialke odpoczywac w tych upalach?
@kas90 co robisz na obiad w taka pogode ?Zeby jak najmniej gotowac?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom