reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Funia90 wczoraj przyjechalismy. Zobaczymy czy przezyje. Ostatnio bylam u mamy i jedlismy gaspachio andaluzyjskie. Polecam na taka pogode

@Porzeczka1234 z kopniakami to jeszcze sie nie budze, ale z glodem codziennie i to coraz wiekszym [emoji23][emoji23][emoji23]
Noc chlodniejsza to sobie pospalam. Dzis w koncu macica nie bolala. Narazie jest przyjemnie wiec dobrze. Spedze dzien z nogami w misce zimnej wody-pomaga.

@kas90 co u was?

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 a co to za te cytokiny? Jak są podwyższone to podaje się jakieś leki?
U mnie za tydzień druga wizyta w Lodzi gdzie dopiero dostanę wyniki.
@Destino My też tak szybko zorganizowaliśmy mini wesele i nie zamienilabym go na żadne inne nie wiem po co niektórzy 2 lata się organizują...
@magda1208 @burczuś @roxie123 @czarna_mala @marzycielka81 @bertha I wszystkie staraczki wszystkiego dobrego i malutkiego cudu!
@wszystkie brzuchatki dużo radości z nudnych ciąż !

@matulkaa dzięki :* no to dzidzie będziesz oglądać jutro czekam na fotki :)
@anetkruczek czekamy na wizytę i tez poproszę foteczki :)
@nafoczka buuuziaczki dla Ciebie :* 3maj się dzielnie , olej zuchwalców ...tez Cie kochamy :*
@Porzeczka1234 musisz przypilnować wyników i wszystko będzie dobrze :* ważne że dzidzi rośnie i szaleje u mamy w brzuszku :)
@czarna_mala kochana to normalne , każdą z nas dopada taka myśl... niby jest pozytywnie a w głębi serca boimy się co będzie ... musimy wierzyć , że się uda ...to nie koniec to dopiero początek :* zobaczysz niedługo będziemy się chwalić fotkami z usg :*
@bertha nie ma @ jest szansa :) 10dpo jeszcze czas... :*
@Destino chyba tak jest lepiej ...nie nakręcać się , trzeba mieć tylko wiarę ,że w końcu życie nas zaskoczy :) dzięki za kciuki ;*

@Destino

Rozumiem Cię doskonale - ja też miałam problem z zastawką, ale jak byłam dzieckiem, a później mi sie to unormowało. Staraj się jak najwięcej odpoczywać Kochana :) Zresztą co innego robić przy takiej pogodzie i w stanie Błogosławionym :D

dobra, tez was kocham :D koniec przewy na kawe :p

Nafoczka :*

Witam to teraz ja :D

@agatush jak u Was dziś pewnie nie lepiej niż u nas

Wczoraj jeszcze przegadałam z mężem te cytokiny malina powiedział że ja nigdy nie będę miała wyników w normie przekroczenie w tej chwili to 24 poza normę ale trzeba to kontrolować także muszę się wyluzować i nie nakręcać

@Porzeczka1234 powiem tak.... siedzę przy wiatraku i se pocę :p cieszę się, że mam ugotowany obiad na dzisiaj, bo została mi zupka z wczoraj ugotowana w towarzystwie wentylatora w kuchni :D

Jutro muszę jechać na zakupy i chyba po prostu wstanę o 7 i pojade od rana, bo później to jakaś tragednia... a nie zapowiadają żeby miało być chłodniej ;)

Co do wyników - głowa do góry Kochana - Malina trzyma rękę na pulsie, Malutka rośnie i jest wszystko ok - to najważniejsze.

@Funia90 czekamy z niecierpliwością na informacje od Ciebie z wizyty :D Ja coś czuje u Ciebie dziewusię ;)

@mickey* trzymam kciuki za dobre nk
emoji5.png

@anetkruczek jatez Pani doktor sama dla siebie hehe,jeszcze musze recepty skombinowac i bede sobie wypisywac
emoji3.png

@Porzeczka1234 dziekuje za informacje
emoji8.png
nie wiem co to sa cytokiny,ale skoro fraxi to chyba tez krzepliwosc,wazne zeby reagowac w pore
emoji4.png

@czarna_mala teraz musi byc Twoj czas,choc wiem,ciezko uwierzyc
emoji53.png
ale musi byc dobrze
emoji8.png

Rob ogory bo za chwile innym ogorem bedziesz sie zajmowala
emoji3.png

@bertha oczywiscie ,ze jest
emoji5.png
dopki nie ma wredoty to zawsze jest
emoji5.png
ja Ci juz myslami robie ten cien
emoji8.png

@Destino musze sie wziac w garsc,ja poprostu ciagle boje sie cieszyc,ale dzis zaczynam,mam nadzieje,ze jest w porzadku z dzidzi
emoji4.png

Czytalam wlasnie o tym ssaniu i denerowoaniu sie przez dzidzi juz wczesniej,jakiez to rozczulajace
emoji7.png

Jezdzicie na dzialke odpoczywac w tych upalach?
emoji4.png

@kas90 co robisz na obiad w taka pogode ?Zeby jak najmniej gotowac?
emoji4.png

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzis umieram, wlasnie wrocilam z zakupow autem bez klimy :D Ale ogolnie nie mam na co narzekać @Destino, brzuszek bez skurczy, zadnych bóli. A te ciązowe dolegliwosci, no coż, czekałam na nie <3

Zrobię makaron z truskawkami, jogurtem i bialym serem z cukrem na zimno. Nakupilam pięknych brzoskwin w biedronce (kto zainteresowany po 2,49!! Kg). Zrobię dzem, ale nie dzis :D

@Porzeczka1234, zaraz jadę po siostrzenicę i będziemy się moczyć, jak nie zapomnę to cyknę ci foto w czym :p
NAjlepiej to mi i tak w domu. Jest w miarę chlodno, bo mamy zewnętrzne rolety.

Ostatnia edycja:
@iveo kochana to jest ocena cytokin i stosunek th1/th2 na pewno robiłaś to badanie u Maliny tam jest czynnik martwiczy nowotworu i mam go poza lekka normą i trzeba sprawdzić czy rośnie bo jak tak to krzepnie mi krew za szybko i muszę zwiększyć fraxiparyne. Po szczepieniach spadły mi do normy teraz znów szaleją. Jeszcze
dopiszę że brałam również encorton na to ale tylko do 16 tygodnia zalecenia maliny ( zalecenia moje własne do 20 tygodnia i cytokiny byly w miarę opanowane) teraz tylko fraxiparynę mogę brać żeby je ujarzmić
Tyle mojej wiedzy resztę wyjaśni profesorek

@roxie123 wiesz jak jest najpierw panika później strach na koncu myślenie logiczne

@Marthi jutro taki zrobię kupiłam skladniki na pestio i zrobię sama tzn. bazylię wychodowałam dziś mam polędwiczki od wczoraj

@kas90 a ja bym zjadła twój makaron tak to jest jedna zjadłam by to co druga ma haha. Liczę na fote bo myślę że to może być balia albo mini basenik i Kasiula w środku :p
Brzoskwinie też bym zrobiła dżem ale jak w takiej temperaturze

Cholera przyjechałam po obraczki a facet mówi ze musi ja wypolerować jeszcze i potrzebuje 30 min i muszę siedzieć na ławeczce a jest 32 stopnie ale do domu nie opłaca mi się jechać

Ostatnia edycja:
reklama
@Porzeczka1234 wiem... ale chyba tak musi być :)

U mnie mimo przeziębienia dobrze ... jajniki bolą , wiesiołek spełnił swoją rolę , test ow prawie pozytywny < kreseczka coraz ciemniejsza > a ja mam bzika na bzykanie :D także mam nadzieje ,że tym razem zmajstrujemy ...jak nie to trzeba bdzie działac dalej ale nastawienie jest bardzo dobre :)

Do góry