reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@matulkaa ojej to bedziesz tam w ogole jeszcze szla? Masz jakies korzysci z tego?

Dam im jeszcze szansę [emoji12] podobno na pierwszej wizycie "wprowadzają mnie tylko do systemu" jakkolwiek to brzmi. @Kas90 usłyszałam, że mamy bardzo mądrą panią doktor
@anetkruczek ja po prostu znalazłam dodatkowego lekarza, który nie ma problemu z przepisywaniem heparyny i acardu [emoji12]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@mickey* miło że się odezwałaś kiedy kochana zaczynasz starania ? Bierzesz jeszcze wlewy

@nafoczka musisz wytrzymać może się negatywnie nastawiłaś mnie też tak trudno było wrócić po ciąży ( straconej) czułam się jak wyrzutek a przecież byłam szefem. Jest trudno współczuję ale jutro czwartek i piątek i wolne 2 dni

@Gabiś coś jest z tym mianem jak pisałam mickey* bo ja miała ana 1:100 i pisało graniczne ale juz ana 2 i 3 negatywne malina powtórzył dla pewności i ujemne wyszło

@Funia90 twoje wyniki są spoko bo moje bardziej przekroczone i malina powiedział że na razie ok

Jeśli chodzi o moje wyniki niestety cytokiny szaleją i trochę się martwię 30 powtarzam wynik jak by się pogarszały to zwiekszamy dawkę fraxi. Sprawdził serce dedektorem tętna bije jak dzwon wczoraj było usg to dziś nie powtarzaliśmy

Miłego wieczoru kochane

Ostatnia edycja:
Dziękuję Wam Kochane Moje [emoji8][emoji8][emoji8]

Przyszła @ i od razu nastrój w górę, ale nie zupełnie, bo dzięki Waszemu wsparciu poczułam się lepiej, dobrze że w tym całym nieszczęściu potrafimy się wspierać. Jest mi trudno, bo ja nigdy nie rozumiałam osób, które załamują się staraniami, zawsze szłam do przodu mimo porażek, a teraz sama nie wiem co się stało, chyba doszło do mnie, że jak teraz się nie uda, to chyba koniec?! I chyba tego się tak boję, budujące są jednak statystyki tutaj na wątku, bo jednak prawie wszystkim udaje się po szczepieniach [emoji4]

@matulkaa Tobie Kochana chciałam szczególnie podziękować, za Twoje privy, które bardzo mi pomogły [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Póki co, zajmuję głowę przetworami i przed chwilą wyszłam z kuchni, bo zrobiłam z pomocą męża 16 słoików ogórków w zalewie musztardowej. Jutro zrobię kilka "na spróbę" z kolendrą i marzą mi się jeszcze na ostro z chilli, ale brakuje mi słoików [emoji23] więc może zaczekam do przyszłego roku [emoji13]

@nafoczka [emoji8] nie daj się [emoji110]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
@nafoczka :* pamiętaj, że codziennie tu na Ciebie czekamy!

@matulkaa, nie rozczaruj się tym, że nasza dr też czasem nie pokazuje zbyt duzo na usg :p Np po prenatalnych miałam tylko szybkie usg żeby pokazać dla mojego spokoju serduszko, ale juz bez pomiarów.
Chociaz zawsze mozesz poprosic jesli ci bardzo zalezy. Swoją drogą, wiesz, że ma ponoć trojkę dzieci? Ciekawe kiedy to ogarnęła :D

NO to @czarna_mala, zacznie Wam się maraton :D

Niestety Blanusia mi się nie wyświetla.

Do góry