bertha
Fanka BB :)
Dokładnie - tak mi mój gin powiedział. Czy to prawda to nie wiemKochana, radzę nie sprawdzać samej owulacji, jeśli nie miałaś pełnego monitoringu. Ja jak tak polazłam, to lekarz stwierdził, że owu na pewno nie było, a jednak mała fika mi w brzuszku. Lekarz musi mieć porównanie w którym jajniku i jak szybko rośnie dominujący pecherzyk/pecherzyki i czy zniknął, bo inaczej to trudno się lekarzowi odnieść (u mnie np nie było widać płynu w zatoce, ani ciałka żółtego, które swoją drogą @bertha mówiła, że nie jest widoczne na usg).
Jeżeli bardzo chcesz to możesz sobie zbadać progesteron ok. 7 dni po przewidywanej owu, to bedziesz wiedziała, czy była.
A Barwinski olał te Ana? On przynajmniej mi zalecił heparynę po pozytywnym teście przez mutacje MTHFR.@bertha chodziłam do Medicover do dr Barwińskiego, do Mediconcept do dr Pochwałowskiego a teraz z tymi ANA poszłam do Invimed do dr Żórawskiego i chyba przy nim póki co zostanę
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja do niego chodzę w Medicover, tzn raz na jakiś czas a w ciąży będę chodziła do niego jako gin nr 2. Jak go oceniasz?
A mam do Was jeszcze jedno pytanie czy wasi mężowie zazywaja jakieś suplementy na poprawę nasienia ?
Mój zażywa EkstraSperm. Tanie a fajny skład.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom