reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@burczuś oby się udało :) choć ja bez encortonu.. więc może być ciężko.

@marzycielka81 no właśnie coś Ci lekarze we Wrocławiu są jacyś dziwni... jeden wspomniał, że może jak już zajdę w ciążę.. ale przed (w trakcie starań) powiedział, że nie ma wskazań :(
Ja narazie też bez Encortonu. od pozytywnego testu dopiero jak coś:)

reklama
@marzycielka81 ja tak się zastanawiam czy iść zobaczyć w poniedziałek czy ow była ... ale mam duże wahania i chyba jeszcze ten cykl odpuszcze . Ja do tej pory też takie miałam ale się pozmieniało na 29-30 po ostatnich przygodach . Ja mam encorton niby jedną tabl rano ale dziewczyny mi piszą żeby brać 2 na raz bo 5tka działa jak placebo

@roxie123 ja na lekach bylam ten cykl talze musze idź sprawdzicnco sie tam zadzialo.

Poza tym poprzednie cykle byly do kitu i owu nie bylo. Pecherzyk nie rosl.

Martynka ja mam brac od pozytywnego testu encorton. Mam stwierdzone ANA.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dzięki za wszystkie porady. Rozmawiałam z ginem i wg niej cykl 26 dni jest prawidłowy. Także teoretycznie możemy się starać, jednak ja mam wątpliwości. Chyba poczekam jeszcze jeden cykl.. Nie chce wam smęcić ale strasznie się boję. Po pierwszym poronieniu marzyłam żeby być znowu w ciąży.. Teraz jestem przerażona. Być może lepiej nie dokładać sobie stresu i żeby się nie zamartwiać czy zmiany czasowe zaszkodziły przełożę staranka na wrzesień.
@burczuś @roxie123 @marzycielka81 Zobaczycie uda się! :)

Witam nie ustannie trzymam kciuki za staraczki życzę wam aby każda zobaczyła upragnione kreseczki. Dzisiaj miałam świętować rocznicę a tu pech dopadł mnie wirus chyba grypa żołądkow. Boję się że może to zaszkodzić staraniom. Jutro mieliśmy w planach wyjazd na rybkę nad morze .

reklama
12 wrzesnia my tez mamy druga rocznice slubu i... dzien kiedy miala sie urodzic Oliwka. Zawsze bedziemy pamietac. Te daty niechcaco zbiegly sie razem. Zawsze lekki smutek zostaje.
Bylam u mamy. Coz napisac. Cieplo. Upaly dobrze znosze tylko ostatnio znowu wiecej krwi i bol. Ale to u nas zostanie do konca bo endomenda prawie na 1/4 macicy. Ciesze sie ciaza. Takie niedogodnosci kiedys mnie przytlaczaly, a dzis slodycz stanu blogoslawionego przykrywa coraz czesciej niedogodnosci. Tylko dzis mam cos placzliwy dzien. Lzy same leca. Podejrzalam was na watku zamknietym. To ja baryleczka jestem patrzac na was. Jak sie troche ogarne to wam pokarze. Wciaz walcze z naswaga. Jednak dostalam conajmniej druga szanse zycia wiec jestem za nia wdzieczna, a z waga powalcze po ciazy bo teraz to mam wilczy apetyt i nie zamierzam odchudzac babelka [emoji23][emoji23][emoji23] taka wymoweczka

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

O prosze! to dokladnie w tym samym czasie mialysmy slub! :)
Ja tez kochana mialam slaby czas w okresie slubu, bo 5 dni przed mialam lyzeczkowanie po poronieniu. I na dodatek tego, przy wypisie polozna pobierala mi jeszcze na cos krew, i taki mi zrobila krwiak jakiego w ZYCIU nie mialam. Podklad nie dal nawet rady tego przykryc. takze z taka pamiatka bylam na swoim slubie. a caly slub organizowalismy sami, ozdoby, miejsce zaslubin, dekoracje stolu, sali, takze jeszcze w szpitalu zalatwialam fotografa, bratowa zalatwila mi manicure bo ja juz mialam to gleboko w d. wiec wyszlam nastepnego dnia - we wtorek ze szpitala, pojechalam na manicure, i musialam jeszcze kupic sukienke na poprawiny, a od srody przygotowania sali, a ja z bolami i krwaiweniem.. Ale i tak slub byl cudowny i dzieki niemu i podrozy poslubnej szybko stanelam na nogi.
A w ogole do szpitala przyszlam razem z moja przyjaciolka - ona na porod, ja na lyzeczkowanie. lezalysmy lozko w lozko na sali. Takze cos sie skonczylo i cos sie zaczelo.

@burczuś oby się udało :) choć ja bez encortonu.. więc może być ciężko.

@marzycielka81 no właśnie coś Ci lekarze we Wrocławiu są jacyś dziwni... jeden wspomniał, że może jak już zajdę w ciążę.. ale przed (w trakcie starań) powiedział, że nie ma wskazań :(
O, Wroclaw! a u kogo sie leczysz?

@bertha 3mamy dalej kciuki :) :* jeszcze jest czas :) jutro powtórka :D jakie testy robisz ?

mam bobotesty i facelle i wlasnie mi przyszly dzisiaj te First Response.

Do góry