reklama
Kochana, radzę nie sprawdzać samej owulacji, jeśli nie miałaś pełnego monitoringu. Ja jak tak polazłam, to lekarz stwierdził, że owu na pewno nie było, a jednak mała fika mi w brzuszku. Lekarz musi mieć porównanie w którym jajniku i jak szybko rośnie dominujący pecherzyk/pecherzyki i czy zniknął, bo inaczej to trudno się lekarzowi odnieść (u mnie np nie było widać płynu w zatoce, ani ciałka żółtego, które swoją drogą @bertha mówiła, że nie jest widoczne na usg).@marzycielka81 ja tak się zastanawiam czy iść zobaczyć w poniedziałek czy ow była ... ale mam duże wahania i chyba jeszcze ten cykl odpuszcze . Ja do tej pory też takie miałam ale się pozmieniało na 29-30 po ostatnich przygodach . Ja mam encorton niby jedną tabl rano ale dziewczyny mi piszą żeby brać 2 na raz bo 5tka działa jak placebo
Jeżeli bardzo chcesz to możesz sobie zbadać progesteron ok. 7 dni po przewidywanej owu, to bedziesz wiedziała, czy była.
7Martynka88
Fanka BB :)
Funia90
@7Martynka88 witaj[emoji4]
@bertha mam nadzieje,ze to fasolka sie wgryza[emoji5]
Przykro mi ,ze tak sie stalo przed Waszym slubem[emoji17]
@Destino fajnie ,ze cieszysz sie ciaza ,kiedys trzeba[emoji5]ja obiecuje zaczac cieszyc sie po jutrzejszej wizycie[emoji4]
Trzymam kciuki za wszystkie testujace dziewczyny[emoji5]
Czyli myslicie,ze te moje wyniki nie sa najgorsze i nie trzeba wiekszej dawki? A ten fibrynogen tez oki?ja mam 4 przy normie do 3,5.
Buziaki dla wszystikch[emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Destino fajnie ,ze cieszysz sie ciaza ,kiedys trzeba[emoji5]ja obiecuje zaczac cieszyc sie po jutrzejszej wizycie[emoji4]
Czyli myslicie,ze te moje wyniki nie sa najgorsze i nie trzeba wiekszej dawki? A ten fibrynogen tez oki?ja mam 4 przy normie do 3,5.
roxie123
@magda1208 mam te same odczucia ...walczę z gardłem jakis katar mi się z gorąca pokazuje i głowa coś mnie boli od ciśnienia chyba ;/ więc jakoś nie sądzę żebym załapała ;/
@bertha no to niezła historia... rób jutro ten drogi test
@kas90 stwierdziłam ,że jeszcze ten cykl odpuszcze ... mam luz i bede sie go trzymać gnębi mnie tylko przeziębienie i daje do myślenia ,że popsuje mi plany
@bertha no to niezła historia... rób jutro ten drogi test
@kas90 stwierdziłam ,że jeszcze ten cykl odpuszcze ... mam luz i bede sie go trzymać gnębi mnie tylko przeziębienie i daje do myślenia ,że popsuje mi plany
agatush
Moderatorka
Witam nowe kolezanki.
Kochane do postow odniose sie innym razem. Kibicuje mocno starajacym sie i testujacym. O brzuszkach i mamach tez pamietam. Cos dzis poleglam. Jest niskie cisnienie i nienajlepiej dzis funkcjonuje.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Destino odpoczywaj... ja od wczoraj też sie ledwo kulam... pogoda jest dla mnie zabójcza :/
@7Martynka88 witaj[emoji4]
@Funia90 Kochanie ja mam fibrynogen 753mg/dl przy normie do 400 mg/dl więc spokojnie myślę, że u Ciebie jest ok Zresztą zobaczysz co Ci powie lekarz, ale moja gin tak jak Ci pisałam mówiła, że dopóki z Małą jest wszystko ok i ładnie rośnie to większej dawki nie potrzeba :*
Funia90
@monia0208 moj akurat nie bral ale badalismy nasienie i bylo oki[emoji4]
reklama
roxie123
@monia0208 mój też ma super żołnierzyki ale czasami dobrze dać facetowi orzechy czy pestki dyni
Podziel się: