reklama
marzycielka81
Fanka BB :)
Roxie ja tez mam dzis 13 dc:-)
Destino przytulam. Przykro mi, ze takie 2 rocznice Wam sie nalozyly. Caly czas mocno trzymam za Ciebie i Twoj cud w brzuszku mocno kciuki
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Destino przytulam. Przykro mi, ze takie 2 rocznice Wam sie nalozyly. Caly czas mocno trzymam za Ciebie i Twoj cud w brzuszku mocno kciuki
roxie123
@marzycielka81 o proszę to nie będę sama testować a jakie masz cykle ? u mnie na razie test ow nie jest poz . także nastawiam się na ow ok 16dc
7Martynka88
Cześć dziewczyny,
tak sobie czytam forum już od jakiegoś czasu i przykro mi, ze wszystkie mamy takie problemy
W maju miałam ciążę biochemiczną, zrobiłam badania z których wyszły dodatnie ANA oraz antykoagulant toczniowy. Dostałam zalecenie brać acard rano i wieczorem clexane, także od 27.07 się kłuję mam tylko ogromną nadzieję, że pomoże!
Rozmawiałam z kilkoma lekarzami o dodatnich ANA i żaden nie chce przepisać sterydów, nie wiem co o tym myśleć.. w poniedziałek mam jeszcze wizytę u reumatologa - zobaczymy co powie.
Jestem świeżo po owulacji (była najprawdopodobniej w poniedziałek), zobaczymy za dwa tygodnie
3mam za nas wszystkie kciuki
tak sobie czytam forum już od jakiegoś czasu i przykro mi, ze wszystkie mamy takie problemy
W maju miałam ciążę biochemiczną, zrobiłam badania z których wyszły dodatnie ANA oraz antykoagulant toczniowy. Dostałam zalecenie brać acard rano i wieczorem clexane, także od 27.07 się kłuję mam tylko ogromną nadzieję, że pomoże!
Rozmawiałam z kilkoma lekarzami o dodatnich ANA i żaden nie chce przepisać sterydów, nie wiem co o tym myśleć.. w poniedziałek mam jeszcze wizytę u reumatologa - zobaczymy co powie.
Jestem świeżo po owulacji (była najprawdopodobniej w poniedziałek), zobaczymy za dwa tygodnie
3mam za nas wszystkie kciuki
Witam nowe kolezanki.
Kochane do postow odniose sie innym razem. Kibicuje mocno starajacym sie i testujacym. O brzuszkach i mamach tez pamietam. Cos dzis poleglam. Jest niskie cisnienie i nienajlepiej dzis funkcjonuje.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochane do postow odniose sie innym razem. Kibicuje mocno starajacym sie i testujacym. O brzuszkach i mamach tez pamietam. Cos dzis poleglam. Jest niskie cisnienie i nienajlepiej dzis funkcjonuje.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
burczuś
Witaj @7Martynka88 w naszym zacnym gronie No to za te dwa tygodnie razem będziemy sprawdzać testy
marzycielka81
@roxie123 ja mam cykle 28dniowe. Jutro ide do gibekologa na kontrole i bede wiedziala czy owulacja byla czy nie. Temperatura na razie nie wzrosla takze watpliwe. A wlasnie tez.mam pytanie odnosnie encortonu. Mam rozpisane 1 tabletka rano i 1/2 tabletka w poludnie i czy to trzyma sie kupy odnosnie leczniczej dawki. Encorton 5mg
Martynka witaj. Na ANA to chyba kazda dpstaje steryd.
Jak zaszlam w ciążę z córka miałam taką dawkę encortonu wtedy mi sie udało@roxie123 ja mam cykle 28dniowe. Jutro ide do gibekologa na kontrole i bede wiedziala czy owulacja byla czy nie. Temperatura na razie nie wzrosla takze watpliwe. A wlasnie tez.mam pytanie odnosnie encortonu. Mam rozpisane 1 tabletka rano i 1/2 tabletka w poludnie i czy to trzyma sie kupy odnosnie leczniczej dawki
reklama
7Martynka88
@burczuś oby się udało choć ja bez encortonu.. więc może być ciężko.
@marzycielka81 no właśnie coś Ci lekarze we Wrocławiu są jacyś dziwni... jeden wspomniał, że może jak już zajdę w ciążę.. ale przed (w trakcie starań) powiedział, że nie ma wskazań
@marzycielka81 no właśnie coś Ci lekarze we Wrocławiu są jacyś dziwni... jeden wspomniał, że może jak już zajdę w ciążę.. ale przed (w trakcie starań) powiedział, że nie ma wskazań
Podziel się: