reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@burczuś o to Ty będziesz szybciej testować :) ja mam dzisiaj 13 dopiero...wczoraj było , a dzisiaj robię pauze w staraniach , bo podejrzewam ,że moja ow będzie późno więc no :p

Roxie ja tez mam dzis 13 dc:-)

Destino przytulam. Przykro mi, ze takie 2 rocznice Wam sie nalozyly. Caly czas mocno trzymam za Ciebie i Twoj cud w brzuszku mocno kciuki

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny,

tak sobie czytam forum już od jakiegoś czasu i przykro mi, ze wszystkie mamy takie problemy :(
W maju miałam ciążę biochemiczną, zrobiłam badania z których wyszły dodatnie ANA oraz antykoagulant toczniowy. Dostałam zalecenie brać acard rano i wieczorem clexane, także od 27.07 się kłuję :( mam tylko ogromną nadzieję, że pomoże!
Rozmawiałam z kilkoma lekarzami o dodatnich ANA i żaden nie chce przepisać sterydów, nie wiem co o tym myśleć.. w poniedziałek mam jeszcze wizytę u reumatologa - zobaczymy co powie.
Jestem świeżo po owulacji (była najprawdopodobniej w poniedziałek), zobaczymy za dwa tygodnie :)

3mam za nas wszystkie kciuki ✊

Witam nowe kolezanki.
Kochane do postow odniose sie innym razem. Kibicuje mocno starajacym sie i testujacym. O brzuszkach i mamach tez pamietam. Cos dzis poleglam. Jest niskie cisnienie i nienajlepiej dzis funkcjonuje.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 ja mam cykle 28dniowe. Jutro ide do gibekologa na kontrole i bede wiedziala czy owulacja byla czy nie. Temperatura na razie nie wzrosla takze watpliwe. A wlasnie tez.mam pytanie odnosnie encortonu. Mam rozpisane 1 tabletka rano i 1/2 tabletka w poludnie i czy to trzyma sie kupy odnosnie leczniczej dawki. Encorton 5mg

Martynka witaj. Na ANA to chyba kazda dpstaje steryd.

@roxie123 ja mam cykle 28dniowe. Jutro ide do gibekologa na kontrole i bede wiedziala czy owulacja byla czy nie. Temperatura na razie nie wzrosla takze watpliwe. A wlasnie tez.mam pytanie odnosnie encortonu. Mam rozpisane 1 tabletka rano i 1/2 tabletka w poludnie i czy to trzyma sie kupy odnosnie leczniczej dawki

Martynka witaj. Na ANA to chyba kazda dpstaje steryd.

Jak zaszlam w ciążę z córka miałam taką dawkę encortonu wtedy mi sie udało

reklama
@burczuś oby się udało :) choć ja bez encortonu.. więc może być ciężko.

@marzycielka81 no właśnie coś Ci lekarze we Wrocławiu są jacyś dziwni... jeden wspomniał, że może jak już zajdę w ciążę.. ale przed (w trakcie starań) powiedział, że nie ma wskazań :(

Do góry