reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

To dobrze że u niej wszystko w porządku :)

Funia tak przepraszam za takie porównanie już na początku ciąży hihi :*

Destino piękny brzuszek masz :*:* <

Susana gratulacje z powodu udanej wizyty :)

Kas robię sałatkę dzisiaj z kurczaka ta co dałaś linka <3

reklama
To dobrze że u niej wszystko w porządku :)

Funia tak przepraszam za takie porównanie już na początku ciąży hihi :*

Destino piękny brzuszek masz :*:* <

Susana gratulacje z powodu udanej wizyty :)

Kas robię sałatkę dzisiaj z kurczaka ta co dałaś linka <3
Tylko ja ją robię z takim sosem Link do: Sos Cezara, jakoś bardziej mi pasuje. Tylko pomijam składnik, którego nie mam: worcestershire, a daję więcej soku z cytryny, czasem nawet wodą rozrzedzam.

@Funia90 ty jesteś lodożercą? To w biedronce wyłapałam że wybrane lody - 30% . Właśnie zajadam Grand ale dla mnie za słodki uwielbiam za to kaktusy :D

Jak się chwalić to się chwalić ;p
19758437_1579846112048838_1077247136_n.jpg

Załączniki

• 19758437_1579846112048838_1077247136_n.jpg
    19758437_1579846112048838_1077247136_n.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 385
Hej
Destino
Super .Ciągle do przodu i to jest cudowne .:)

Gabiś
Ale sie Blanka zamartwia problemami .
Ma tyle zmartwień Bidulka że hej :-D

Kas
U ciebie też bebzonek wielki tak jak u mnie ..
Ja dzisiaj po wizycie
Mała pcha sie główką już w kanał chociaż szyjka trzyma bo ma 4 cm :D
Duża jest bardzo
Waży 2700 .A to dopiero 34 tydzień .
Wody nie przybierają , nawet troche spadły .
@susana cudowne wiadomości :-) trzymam za Was kciuki Kochana niezmiennie :-)
@Funia90 ty jesteś lodożercą? To w biedronce wyłapałam że wybrane lody - 30% . Właśnie zajadam Grand ale dla mnie za słodki uwielbiam za to kaktusy :D

Jak się chwalić to się chwalić ;p Zobacz załącznik 816612
Piękny brzuszek!!!!!

@Porzeczka1234 ja mam fibrynogen ponad 700 a norma do 450 i też moja gin powiedziała ze dopóki Mała rośnie prawidłowo nie ma się absolutnie co martwić bo te wskaźniki moga rosnąć w ciąży :-*

@Destino [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] śliczne Mieszkanko Małego Szkraba :-)

@anetkruczek nic sie nie dzieje hehe[emoji16]

@bea25ta piekny brzusio[emoji7]
Tez lubie kaktusa ,lubie tez twistera ale takiego fioletowego[emoji4]w biedrze jest.
Nie gadaj mi o takich promo[emoji7]ja czasem jem dwa lody dziennie[emoji1]
To ja pokaze brzucha z soboty ale z wieczora,z rana nie pokzauje bo mnie wysmiejecie [emoji1]
1501248435-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 ale brzuczek pracuj nad nim kochana

@bea25ta kochana no ależ piękny no w końcu się pochwaliłaś

@agatush dziękuję kochana juz troszkę się uspokoiłam

Ja zjadłam muffinek i obiad i stopy mnie bolą i leżę

@kas90 mufiny już na stronie na torcik musisz poczekać na kiedy go potrzebujesz mogę jutro???

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry