reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Witam dziewczyny mam pytanie @agatush może Ty coś wiesz zrobiłam badania cukrzycy nie mam , hemoglobina 12,5 jem tylko buraki,pestki z dyni i herbatę z pokrzywy , attp w porządku ale d-dimery 0,69 ug/ml norma od 0,2-0,50 także przekraczam czy powinnam się martwić może ktoś coś?
Ja na pierwszej wizycie u hematologa miałam takie d-dimery jak Ty i podobno dopiero jak przekroczy 1500 to można się martwić. Mi nawet hematolog mówiła że dla kobiet w ciąży nie ma norm bo one (d-dimery nie kobiety :-)) ciągle rosną.
Ja mam Leidena i przy wyniku 896 nie zwiększyła mi dawki clexane.
Myślę że nie masz czym martwić, tylko za jakiś czas skontroluj.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, a gdzieś mi się tu rzuciło w oczy coś o kiszonych burakach. Dajcie przepis :) To do picia czy jedzenia?

Ale tu sie dzieje u Was :-)
Czytam Was nieustannie i gratuluję wszystkim stsraczkom którym sie udalo...
Nie udzielam się ostatnio bo nic się nie dzieje... Cos czuje ze mogę się nie doczekać takiego pięknego brzuszka jak tu pokszujecie, piękne są :-)
U mnie piąty cykl z accofilem...
Pozdrawiam serdecznie

@marshia ja robie barszcz kiszony ze strony smaczna pyza. Tylko chleba nie dodaje. To do picia, z burakow mozna zupe zrobic albo podjadac jako przekaski. Wroce ze spaceru z psem to wrzuce na aniolkowe mamy w kuchni

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino ja wiem że może być troszkę przekroczone ale taki tak panikuję wiesz jak jest to chyba Fondie bo na leczyła się u Maliny ale nie ważne. Zastanawiam się czy to biodro co mnie boli to nie zakrzepica? Muszę pogadać z Maliną
Kochana Ty 15 tydzień ja 24 tydzień dziś świętujemy!!!
Ja robię muffinek brownie ale tylko 4 szt bo jak zrobię więcej to je zjem :D

Moge byc i dynia heheh bo pewnie niedlugo i tak bede [emoji5]

@asia669 piekny synek [emoji5]

Ja wiem ,ze bentula urodzila na poczatku lipca,pytalam jej czy moge Wam powiedziec ale nie odpowiedziala,no ale skoro sie martwicie to Wam mowie[emoji4]pewnie sie nie pogniewa[emoji4]wszystko w porzasiu u nich

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja na pierwszej wizycie u hematologa miałam takie d-dimery jak Ty i podobno dopiero jak przekroczy 1500 to można się martwić. Mi nawet hematolog mówiła że dla kobiet w ciąży nie ma norm bo one (d-dimery nie kobiety :-)) ciągle rosną.
Ja mam Leidena i przy wyniku 896 nie zwiększyła mi dawki clexane.
Myślę że nie masz czym martwić, tylko za jakiś czas skontroluj.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Potwierdzam Gabis. Mi też mówiła ze ddimery do 1000 w ciąży są ok.

Dzięki Funia za informacje ♡

Do góry