reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

A to my w 15 tc, sadelko pomincie, patrzcie na dzidziola [emoji23]
IMG_20170728_111212.jpg

A teraz mykam z psem

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20170728_111212.jpg
    IMG_20170728_111212.jpg
    43,9 KB · Wyświetleń: 487
reklama
@Destino ja wiem że może być troszkę przekroczone ale taki tak panikuję wiesz jak jest to chyba Fondie bo na leczyła się u Maliny ale nie ważne. Zastanawiam się czy to biodro co mnie boli to nie zakrzepica? Muszę pogadać z Maliną
Kochana Ty 15 tydzień ja 24 tydzień dziś świętujemy!!!
Ja robię muffinek brownie ale tylko 4 szt bo jak zrobię więcej to je zjem :D

To czekam na przepis na 2 wątek, muffiny mi zawsze wychodzą przynajmniej (dodaj koniecznie zdj):D Proszę podrzuć też na jakieś słodkie ciasta bez pieczenia:*
EDIT: @Destino <3

Ok Kasiu jak upiekę to podam ze zdjeciem idę do biedry po maliny zrobię sos malinowy dla przełamania słodyczy albo jeżyny i muszę kupić makaron bo robię z sosem kurkowymi i szpinak ale osobno jako warzywo sałatka. Podoba mi się slodkie ciasta :p bez pieczenia a robiłaś tski torcik z naleśników?

@Destino a gdzie tam widzisz sadełko widzę tam dzidziola. Pokaże jeszcze psiunia :)

Hej
Destino
Super .Ciągle do przodu i to jest cudowne .:)

Gabiś
Ale sie Blanka zamartwia problemami .
Ma tyle zmartwień Bidulka że hej :-D

Kas
U ciebie też bebzonek wielki tak jak u mnie ..
Ja dzisiaj po wizycie
Mała pcha sie główką już w kanał chociaż szyjka trzyma bo ma 4 cm :D
Duża jest bardzo
Waży 2700 .A to dopiero 34 tydzień .
Wody nie przybierają , nawet troche spadły .

@susana super wiadomosci. No moze bez ostatniej linijki. To juz 34 t wiecej spokoju w razie W. Obyscie dotrwaly do 36 chociaz bez zbednych trudnosci. To juz tak niewiele

@kas90 najbardziej bez pieczenia lubie robic sernik na zimno. Dzis bede robic to wstawie z fotka. Przepis bajka i jeszcze szybciej sie robi zobaczysz jaki ze mnie leniuszek [emoji3]

@Porzeczka1234 ja swietuje kazdy dzien ciazy, a w szczegolnosci teraz, kiedy powoli strach maleje a radosc zaczyna go zagluszac [emoji7] Dzis bedzie z serniczkiem [emoji1] Owszem jestem niezmiernie czujna, ale coraz wiecej szczescia z tego stanu. Moje siostry narzekaly ze im ciezko, mi czasem tez, ale fakt ze nosze maleństwo jest dla mnie o niebo wazniejszy niz niedogodnosci z tym zwiazane

@marshia juz wstawiam przepis, a brzuszek... bedzie, za jakis czas bedzie zasiedlony, moze szybciej niz sie wydaje?

@Ag86 zdaje sobie sprawe z tego, ze trudno ci czasem patrzec nie tylko na nasze brzuszki. Kochana, my zanim nam sie udalo probowalismy 1,5 roku nie liczac wczesniejszych strat. I bede to podkreslac wbrew temu co lekarze mowili, ze nie bede miec dzieci w sposob naturalny. Pierwszy raz uslyszelismy to w 2012 roku. Nie dalismy temu wiary, powtorzyli to na tyle dosadnie w tym roku, ze w koncu do nas dotarlo. A mimo to, troche zrezygnowani probowalismy dalej. Nie mielismy nic do stracenia a do zyskania wszystko. Dlatego podkreslam tak WYTRWAŁOŚĆ na tej drodze. Medycyna opiera sie o wyniki. JEDNAK CUDA SIE ZDARZAJA !!! Kochana i tego sie trzymaj. A modulacje emocjii...to bedzie, i bedziesz temu dzielnie stawiac czola.

Powodzenia wszystkim staraczkom [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
1501237496-aaaaaa.jpeg

Porzeczka a to nasze piekne ciele

Ostatnia edycja:
@marshia, @aga86, życzę wam takich brzuszków z całego serca <3 Musicie wierzyć, że się uda (piszę to oczywiście z mojej obecnej, kolorowej perspektywy), ale kibucuję:*

@susana, to już duże jesteście :) Ale to zleciało, niedługo będziesz tulić małą:*

@porzeczka1234, @Destino, poproszę :) Słodkie, haha. W sensie takim, że ja większość rzeczy robię na słono, bo słodkości to bardzo mało jem i umiarkowanie przepadam (może dlatego mi ciasta nie wychodzą?). Ale jak są goście, to trzeba coś zrobić, a ja jako obsesyjna pani domu katuję się robieniem ich samodzielnie :oops::cool2: Nie robiłam nigdy tortu naleśnikowego.

reklama
@Destino ale "piękne ciele" ja kocham wszystkie psiaki małe, duże, brzydkie, ładne wszystkie.

@susana super ale księżniczka duża dziewczyna oby jeszcze 2-4 tygodnie i możecie się witać . Trzymam mocno kciuki

@kas90 podam również przepis na torcik naleśnikowy jest pyszny

Dziewczyny starający życzę wam tak samo jak kas90 i Destino żebyście doczekały tego stanu ale wierzcie, że u każdej z nas trwało to trochę. Ściskam Was

Do góry