reklama
@Destino ja wiem że może być troszkę przekroczone ale taki tak panikuję wiesz jak jest to chyba Fondie bo na leczyła się u Maliny ale nie ważne. Zastanawiam się czy to biodro co mnie boli to nie zakrzepica? Muszę pogadać z Maliną
Kochana Ty 15 tydzień ja 24 tydzień dziś świętujemy!!!
Ja robię muffinek brownie ale tylko 4 szt bo jak zrobię więcej to je zjem
To czekam na przepis na 2 wątek, muffiny mi zawsze wychodzą przynajmniej (dodaj koniecznie zdj) Proszę podrzuć też na jakieś słodkie ciasta bez pieczenia:*
EDIT: @Destino <3
Porzeczka1234
Fanka BB :)
Ok Kasiu jak upiekę to podam ze zdjeciem idę do biedry po maliny zrobię sos malinowy dla przełamania słodyczy albo jeżyny i muszę kupić makaron bo robię z sosem kurkowymi i szpinak ale osobno jako warzywo sałatka. Podoba mi się slodkie ciasta bez pieczenia a robiłaś tski torcik z naleśników?
@Destino a gdzie tam widzisz sadełko widzę tam dzidziola. Pokaże jeszcze psiunia
@Destino a gdzie tam widzisz sadełko widzę tam dzidziola. Pokaże jeszcze psiunia
susana
Hej
Destino
Super .Ciągle do przodu i to jest cudowne .
Gabiś
Ale sie Blanka zamartwia problemami .
Ma tyle zmartwień Bidulka że hej
Kas
U ciebie też bebzonek wielki tak jak u mnie ..
Ja dzisiaj po wizycie
Mała pcha sie główką już w kanał chociaż szyjka trzyma bo ma 4 cm
Duża jest bardzo
Waży 2700 .A to dopiero 34 tydzień .
Wody nie przybierają , nawet troche spadły .
Destino
Super .Ciągle do przodu i to jest cudowne .
Gabiś
Ale sie Blanka zamartwia problemami .
Ma tyle zmartwień Bidulka że hej
Kas
U ciebie też bebzonek wielki tak jak u mnie ..
Ja dzisiaj po wizycie
Mała pcha sie główką już w kanał chociaż szyjka trzyma bo ma 4 cm
Duża jest bardzo
Waży 2700 .A to dopiero 34 tydzień .
Wody nie przybierają , nawet troche spadły .
@susana super wiadomosci. No moze bez ostatniej linijki. To juz 34 t wiecej spokoju w razie W. Obyscie dotrwaly do 36 chociaz bez zbednych trudnosci. To juz tak niewiele
@kas90 najbardziej bez pieczenia lubie robic sernik na zimno. Dzis bede robic to wstawie z fotka. Przepis bajka i jeszcze szybciej sie robi zobaczysz jaki ze mnie leniuszek [emoji3]
@Porzeczka1234 ja swietuje kazdy dzien ciazy, a w szczegolnosci teraz, kiedy powoli strach maleje a radosc zaczyna go zagluszac [emoji7] Dzis bedzie z serniczkiem [emoji1] Owszem jestem niezmiernie czujna, ale coraz wiecej szczescia z tego stanu. Moje siostry narzekaly ze im ciezko, mi czasem tez, ale fakt ze nosze maleństwo jest dla mnie o niebo wazniejszy niz niedogodnosci z tym zwiazane
@marshia juz wstawiam przepis, a brzuszek... bedzie, za jakis czas bedzie zasiedlony, moze szybciej niz sie wydaje?
@Ag86 zdaje sobie sprawe z tego, ze trudno ci czasem patrzec nie tylko na nasze brzuszki. Kochana, my zanim nam sie udalo probowalismy 1,5 roku nie liczac wczesniejszych strat. I bede to podkreslac wbrew temu co lekarze mowili, ze nie bede miec dzieci w sposob naturalny. Pierwszy raz uslyszelismy to w 2012 roku. Nie dalismy temu wiary, powtorzyli to na tyle dosadnie w tym roku, ze w koncu do nas dotarlo. A mimo to, troche zrezygnowani probowalismy dalej. Nie mielismy nic do stracenia a do zyskania wszystko. Dlatego podkreslam tak WYTRWAŁOŚĆ na tej drodze. Medycyna opiera sie o wyniki. JEDNAK CUDA SIE ZDARZAJA !!! Kochana i tego sie trzymaj. A modulacje emocjii...to bedzie, i bedziesz temu dzielnie stawiac czola.
Powodzenia wszystkim staraczkom [emoji110][emoji110][emoji110]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Porzeczka a to nasze piekne ciele
@kas90 najbardziej bez pieczenia lubie robic sernik na zimno. Dzis bede robic to wstawie z fotka. Przepis bajka i jeszcze szybciej sie robi zobaczysz jaki ze mnie leniuszek [emoji3]
@Porzeczka1234 ja swietuje kazdy dzien ciazy, a w szczegolnosci teraz, kiedy powoli strach maleje a radosc zaczyna go zagluszac [emoji7] Dzis bedzie z serniczkiem [emoji1] Owszem jestem niezmiernie czujna, ale coraz wiecej szczescia z tego stanu. Moje siostry narzekaly ze im ciezko, mi czasem tez, ale fakt ze nosze maleństwo jest dla mnie o niebo wazniejszy niz niedogodnosci z tym zwiazane
@marshia juz wstawiam przepis, a brzuszek... bedzie, za jakis czas bedzie zasiedlony, moze szybciej niz sie wydaje?
@Ag86 zdaje sobie sprawe z tego, ze trudno ci czasem patrzec nie tylko na nasze brzuszki. Kochana, my zanim nam sie udalo probowalismy 1,5 roku nie liczac wczesniejszych strat. I bede to podkreslac wbrew temu co lekarze mowili, ze nie bede miec dzieci w sposob naturalny. Pierwszy raz uslyszelismy to w 2012 roku. Nie dalismy temu wiary, powtorzyli to na tyle dosadnie w tym roku, ze w koncu do nas dotarlo. A mimo to, troche zrezygnowani probowalismy dalej. Nie mielismy nic do stracenia a do zyskania wszystko. Dlatego podkreslam tak WYTRWAŁOŚĆ na tej drodze. Medycyna opiera sie o wyniki. JEDNAK CUDA SIE ZDARZAJA !!! Kochana i tego sie trzymaj. A modulacje emocjii...to bedzie, i bedziesz temu dzielnie stawiac czola.
Powodzenia wszystkim staraczkom [emoji110][emoji110][emoji110]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Porzeczka a to nasze piekne ciele
Ostatnia edycja:
@marshia, @aga86, życzę wam takich brzuszków z całego serca <3 Musicie wierzyć, że się uda (piszę to oczywiście z mojej obecnej, kolorowej perspektywy), ale kibucuję:*
@susana, to już duże jesteście Ale to zleciało, niedługo będziesz tulić małą:*
@porzeczka1234, @Destino, poproszę Słodkie, haha. W sensie takim, że ja większość rzeczy robię na słono, bo słodkości to bardzo mało jem i umiarkowanie przepadam (może dlatego mi ciasta nie wychodzą?). Ale jak są goście, to trzeba coś zrobić, a ja jako obsesyjna pani domu katuję się robieniem ich samodzielnie Nie robiłam nigdy tortu naleśnikowego.
@susana, to już duże jesteście Ale to zleciało, niedługo będziesz tulić małą:*
@porzeczka1234, @Destino, poproszę Słodkie, haha. W sensie takim, że ja większość rzeczy robię na słono, bo słodkości to bardzo mało jem i umiarkowanie przepadam (może dlatego mi ciasta nie wychodzą?). Ale jak są goście, to trzeba coś zrobić, a ja jako obsesyjna pani domu katuję się robieniem ich samodzielnie Nie robiłam nigdy tortu naleśnikowego.
reklama
Porzeczka1234
@Destino ale "piękne ciele" ja kocham wszystkie psiaki małe, duże, brzydkie, ładne wszystkie.
@susana super ale księżniczka duża dziewczyna oby jeszcze 2-4 tygodnie i możecie się witać . Trzymam mocno kciuki
@kas90 podam również przepis na torcik naleśnikowy jest pyszny
Dziewczyny starający życzę wam tak samo jak kas90 i Destino żebyście doczekały tego stanu ale wierzcie, że u każdej z nas trwało to trochę. Ściskam Was
@susana super ale księżniczka duża dziewczyna oby jeszcze 2-4 tygodnie i możecie się witać . Trzymam mocno kciuki
@kas90 podam również przepis na torcik naleśnikowy jest pyszny
Dziewczyny starający życzę wam tak samo jak kas90 i Destino żebyście doczekały tego stanu ale wierzcie, że u każdej z nas trwało to trochę. Ściskam Was
Podziel się: