reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja sie kladlam, lapalam fald skory pod pepkiem, wbijalam pod katem 90' , wstrzykiwalam, fald puszczalam dopiero po wyjeciu igly

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

reklama
A wstrzykując trzymacie igłę pod kątem (tak się z Ovitrelle robi) czy pionowo? Czy to mące ogole znaczenie?
Mysle ze kat nie ma znaczenia. jak mi polozna tlumaczyla jak mam robic zastrzyk, to w ogole tak sie nad tym nie spuszczala, jaki kat ma byc.

burczus, najwazniejszze ze drozne!! dobrze ze juz po, odpoczywaj!

@burczuś super ze wszystko ok
@Destino a jak mam wlasnie taki okres plamienie we wt sr nic dzis sie zaczal normalny to kiedy badac hormon cyklu. Jutro czy sobota? Nie wiem jak to uznac ktory dzien jest ktory ale dzis chyba pierwszy

@burczuś super ze wszystko ok
@Destino a jak mam wlasnie taki okres plamienie we wt sr nic dzis sie zaczal normalny to kiedy badac hormon cyklu. Jutro czy sobota? Nie wiem jak to uznac ktory dzien jest ktory ale dzis chyba pierwszy
dopiero jak sie normalne krwawienie zaczznie to 1dc.
plamienie wg mnie moze byc niedomoga lutealna. zbadaj progesteron 7dpo.

Dzieki dziewczyny:) już pospałam;) na trybie czuwanie chyba jestem;) tak.dobrze,że już po. Teraz to głodna jestem;) a i do domu jutro.nie ma opcji,że dziś. A jak jechalam do szpitala to też miałam przygode.ostre hamowanie co by sarny nie pozbawić życia...

@burczuś No i przeżyłaś ciesze się, że wszystko w porządku.
Ja jestem po wizycie dzisiaj 9dc JL pęcherzyki trzy 16,17,18 E 6mm. Więc będziemy działać nad potomstwem. Proszę o kciuki i modlitwę aby w końcu udało się zajść. Myślę sobie , że długo
nie badałam prolaktyny i progresteronu nie wiem czy to ma znamienny wpływ w tym momencie .?
Jak się nie uda to również będę miała sprawdzaną drożność i pewnie inseminacja.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry