reklama
bertha
Fanka BB :)
Mysle ze kat nie ma znaczenia. jak mi polozna tlumaczyla jak mam robic zastrzyk, to w ogole tak sie nad tym nie spuszczala, jaki kat ma byc.A wstrzykując trzymacie igłę pod kątem (tak się z Ovitrelle robi) czy pionowo? Czy to mące ogole znaczenie?
burczus, najwazniejszze ze drozne!! dobrze ze juz po, odpoczywaj!
Śpij zdrowo i odpicznij bo bzykanie czekaJestem po hsg.jajowody drożne. Bolało.ide spać.
@marshia zastrzyki powinno robić się pod kątem tak jak Ovitrele bo to podskorne są ale każda z nas robi tak jak jest jej wygodnie
bertha
dopiero jak sie normalne krwawienie zaczznie to 1dc.
plamienie wg mnie moze byc niedomoga lutealna. zbadaj progesteron 7dpo.
burczuś
Dzieki dziewczyny już pospałam na trybie czuwanie chyba jestem tak.dobrze,że już po. Teraz to głodna jestem a i do domu jutro.nie ma opcji,że dziś. A jak jechalam do szpitala to też miałam przygode.ostre hamowanie co by sarny nie pozbawić życia...
magda1208
@burczuś No i przeżyłaś ciesze się, że wszystko w porządku.
Ja jestem po wizycie dzisiaj 9dc JL pęcherzyki trzy 16,17,18 E 6mm. Więc będziemy działać nad potomstwem. Proszę o kciuki i modlitwę aby w końcu udało się zajść. Myślę sobie , że długo
nie badałam prolaktyny i progresteronu nie wiem czy to ma znamienny wpływ w tym momencie .?
Jak się nie uda to również będę miała sprawdzaną drożność i pewnie inseminacja.
Ja jestem po wizycie dzisiaj 9dc JL pęcherzyki trzy 16,17,18 E 6mm. Więc będziemy działać nad potomstwem. Proszę o kciuki i modlitwę aby w końcu udało się zajść. Myślę sobie , że długo
nie badałam prolaktyny i progresteronu nie wiem czy to ma znamienny wpływ w tym momencie .?
Jak się nie uda to również będę miała sprawdzaną drożność i pewnie inseminacja.
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: