reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@czarna_mala supeeeeer [emoji1] moje gratulacje. To jest jeśli dobrze widzę wynik z dawcą, mam nadzieję, że z mężem też jest równie OK [emoji1]
Trzymam teraz kciuki za starania i 2 kreseczki

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak jest z Małżem, co myślicie?
e9e64c2492a893d4654515fd089bd28b.jpg

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Tak jest z Małżem, co myślicie?
e9e64c2492a893d4654515fd089bd28b.jpg

Ja z gorszymi wynikami dostałam zielone światło [emoji1] (z partnerem 10.5 z z dawcą 41.6) Udało się w pierwszym cyklu starań i odpukać na razie jest wszystko OK

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

@czarna_mala, ale super!!! :) doczekałaś się, gratki:*

My po wizycie. Sikorka potwierdzona :D:cool2:
A Mała nie taka mała jak się obawiałam, 880g już ma :)
Szyjka długa i pozamykana. Tylko muszę z Asią pogadać, żeby się obracała, bo dziś głowę miała u góry a nóżki na dole, zresztą tak czułam dziś kopniaczki w kroku.

reklama
@czarna_mala, ale super!!! :) doczekałaś się, gratki:*

My po wizycie. Sikorka potwierdzona :D:cool2:
A Mała nie taka mała jak się obawiałam, 880g już ma :)
Szyjka długa i pozamykana. Tylko muszę z Asią pogadać, żeby się obracała, bo dziś głowę miała u góry a nóżki na dole, zresztą tak czułam dziś kopniaczki w kroku.
Kasiu ogromne gratulacje :-) niech rośnie zdrowo Asienka :-)
@czarna_mala suuuper!!! Teraz czas na ciebie i ll kreseczki

@nafoczka ja w ciazy tez nic nie robie, no moze przytulam czesto kanape [emoji1]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Destino popatrz to tak jak ja... Nie robię nic - w sensie jakichkolwiek przetworów Itp.
@czarna_mala powalasz system! Kocham to ♡

Teraz ja zaszaleje :D
Zobacz załącznik 816207
Objaśniam, od dołu od prawej: korniszony, sałatka ala @bea25ta, ogorasy kiszone, półka 2: zielone papryczki, leczo, buraczki, koszaki, półka na gorze: sok z mięty, sok z porzeczki, czkodzem, ketchub,
W kwestii wyjaśnienia 1. spieszy mi się (przed powrotem do pracy) 2. @Porzeczka1234 @kas90 i reszta zaciazonych gospos- w ciąży nie robiłam nic, null, ziro :D
Nafoczka [emoji33][emoji33][emoji33] czy Ty chcesz żeby mi język do ty*** uciekł :-p pyszności :-D
Mam wynik allo mlr nananananana [emoji16]
d684bbd9c134736e7e360057088ba87a.jpg

Ogromne gratulacje!!!!! No i czekamy na II kreski :-)

Do góry