reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witajcie,
dawno mnie tu nie było bo nie miałam już siły przeżywac kolejnych strat. Teraz chyba staram sie po raz ostatni. Proszę powiedzcie, jak to u Was jest z clexane. Ja mam zamiennik neoparin i biore go wieczowem. Rano 10 encortonu, luteina dupek i kwas foliowy. Wieczorem 5 encortonu, luteina, dupek i neoparin. Nie wiem czy dobrze robie te zastrzyki bo bolą mnie i mam małe siniaczki. Robię je tak 8 cm od pęppka. No ale najważniejsze pytanie czy wam po clexane czy tez neoparinie się udało, ewentualnie ile razy próbowałyście? Mi lekarz po 5 staraniach bez neoparinu powiedział że spróbujemy z zastrzykmi a jak sie nie uda to in vitro.

reklama
@magda1208 dziwna sprawa z ta fryzjerka ale byc moze są takie osoby. Tak jak pięknie @Destino to opisała ze Bóg nie obraża się i nie jest zły bo czeka na nasz najdrobniejszy gest ♡
@Destino głowa do góry, już przeszlas bardzo trudny 1 trym teraz tylko uważajcie na siebie :)
@matulkaa doktor daje piękne focie :D @Kwiatuszekk23 bierz leki i to najważniejsze ♡ @anetkruczek ty tez i musicie wierzyć i czekać ♡
@agatush tak właśnie korzystam, okna umylam, szafy przegladnelam i prałam wszystko jak leci, ogórki i sałatki zrobiłam. .. jeszcze ketchub i dżem i nawet spowiedź zaliczyłam :D będzie dobrze!

@magda1208 dziwna sprawa z ta fryzjerka ale byc moze są takie osoby. Tak jak pięknie @Destino to opisała ze Bóg nie obraża się i nie jest zły bo czeka na nasz najdrobniejszy gest ♡
@Destino głowa do góry, już przeszlas bardzo trudny 1 trym teraz tylko uważajcie na siebie :)
@matulkaa doktor daje piękne focie :D @Kwiatuszekk23 bierz leki i to najważniejsze ♡ @anetkruczek ty tez i musicie wierzyć i czekać ♡
@agatush tak właśnie korzystam, okna umylam, szafy przegladnelam i prałam wszystko jak leci, ogórki i sałatki zrobiłam. .. jeszcze ketchub i dżem i nawet spowiedź zaliczyłam :D będzie dobrze!

@nafoczka ile Ty masz siły :p i jaka szybka akcja.... Ty kończ te porządki i gotowania i relaksuj sie ze swoimi chłopakami!!! ;)

Hej dziewczyny długo mnie nie było. Troszkę ciężko znoszę starania i niepowodzenia. Mam pytanie czy któraś brała accofil razem z Encortonem. Szczepie się u maliny encorton mam od niego. A accofil przepisał mi przybycień i nie wiem co robić bo nie mam jak się z Malinowskim skontaktowac

@Lili81 czesc[emoji4]ja jestem po dwoch poronieniach w 10 tyg.
Teraz na clexane 14 tydz.
Zastrzyki czasem bola bardzo a czasem umiarkowanie ,siniaka milam dwa razy,takze M sie sprawdza jako pielegniarz[emoji4]
Powodzenia zycZe[emoji4]

@agatush zajechalam pod dom i kminilam jak Ty ten pas zapinasz[emoji4]
Nie wykminilam,aczkolwiek ja zamierzam zapinac pasy do konca ,wydaje mi sie ,ze to bezpieczniejsze niz wyleciec przez szybe,najwyzej zakupie ten adapter o ktorym piszecie[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Lili81 czesc[emoji4]ja jestem po dwoch poronieniach w 10 tyg.
Teraz na clexane 14 tydz.
Zastrzyki czasem bola bardzo a czasem umiarkowanie ,siniaka milam dwa razy,takze M sie sprawdza jako pielegniarz[emoji4]
Powodzenia zycZe[emoji4]

@agatush zajechalam pod dom i kminilam jak Ty ten pas zapinasz[emoji4]
Nie wykminilam,aczkolwiek ja zamierzam zapinac pasy do konca ,wydaje mi sie ,ze to bezpieczniejsze niz wyleciec przez szybe,najwyzej zakupie ten adapter o ktorym piszecie[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja też zapinam, tylko go przekładam. Jak będę jechała autem i zapnę pas zrobię Ci zdjęcie ;)

reklama
@anetkruczek dziękuję zostawilam ci jeszcze wiadomość prywatną. Pozdrawiam

@magda1208 kochana ja też w takiej sytuacji właśnie byłam się doszczepiac w srode mlr. Nigdy nie miałam problemu. Zmieniłam u siebie lekarza i próbuje z nim. Pełno dylematów jak nie mam jak się z malina skonsultować. Trzymam kciuki

@Porzeczka1234 kochana moja pomoc.:))) oj co ty ze mną masz.
Pozdrawiam wszystkie:)
Może wkoncu mi się uda i będę miała czas żeby się wam tu pochwalic;)

Do góry