reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witajcie,
dawno mnie tu nie było bo nie miałam już siły przeżywac kolejnych strat. Teraz chyba staram sie po raz ostatni. Proszę powiedzcie, jak to u Was jest z clexane. Ja mam zamiennik neoparin i biore go wieczowem. Rano 10 encortonu, luteina dupek i kwas foliowy. Wieczorem 5 encortonu, luteina, dupek i neoparin. Nie wiem czy dobrze robie te zastrzyki bo bolą mnie i mam małe siniaczki. Robię je tak 8 cm od pęppka. No ale najważniejsze pytanie czy wam po clexane czy tez neoparinie się udało, ewentualnie ile razy próbowałyście? Mi lekarz po 5 staraniach bez neoparinu powiedział że spróbujemy z zastrzykmi a jak sie nie uda to in vitro.

reklama
@magda1208 dziwna sprawa z ta fryzjerka ale byc moze są takie osoby. Tak jak pięknie @Destino to opisała ze Bóg nie obraża się i nie jest zły bo czeka na nasz najdrobniejszy gest ♡
@Destino głowa do góry, już przeszlas bardzo trudny 1 trym teraz tylko uważajcie na siebie :)
@matulkaa doktor daje piękne focie :D @Kwiatuszekk23 bierz leki i to najważniejsze ♡ @anetkruczek ty tez i musicie wierzyć i czekać ♡
@agatush tak właśnie korzystam, okna umylam, szafy przegladnelam i prałam wszystko jak leci, ogórki i sałatki zrobiłam. .. jeszcze ketchub i dżem i nawet spowiedź zaliczyłam :D będzie dobrze!

@magda1208 dziwna sprawa z ta fryzjerka ale byc moze są takie osoby. Tak jak pięknie @Destino to opisała ze Bóg nie obraża się i nie jest zły bo czeka na nasz najdrobniejszy gest ♡
@Destino głowa do góry, już przeszlas bardzo trudny 1 trym teraz tylko uważajcie na siebie :)
@matulkaa doktor daje piękne focie :D @Kwiatuszekk23 bierz leki i to najważniejsze ♡ @anetkruczek ty tez i musicie wierzyć i czekać ♡
@agatush tak właśnie korzystam, okna umylam, szafy przegladnelam i prałam wszystko jak leci, ogórki i sałatki zrobiłam. .. jeszcze ketchub i dżem i nawet spowiedź zaliczyłam :D będzie dobrze!

@nafoczka ile Ty masz siły :p i jaka szybka akcja.... Ty kończ te porządki i gotowania i relaksuj sie ze swoimi chłopakami!!! ;)

Hej dziewczyny długo mnie nie było. Troszkę ciężko znoszę starania i niepowodzenia. Mam pytanie czy któraś brała accofil razem z Encortonem. Szczepie się u maliny encorton mam od niego. A accofil przepisał mi przybycień i nie wiem co robić bo nie mam jak się z Malinowskim skontaktowac

@Lili81 czesc[emoji4]ja jestem po dwoch poronieniach w 10 tyg.
Teraz na clexane 14 tydz.
Zastrzyki czasem bola bardzo a czasem umiarkowanie ,siniaka milam dwa razy,takze M sie sprawdza jako pielegniarz[emoji4]
Powodzenia zycZe[emoji4]

@agatush zajechalam pod dom i kminilam jak Ty ten pas zapinasz[emoji4]
Nie wykminilam,aczkolwiek ja zamierzam zapinac pasy do konca ,wydaje mi sie ,ze to bezpieczniejsze niz wyleciec przez szybe,najwyzej zakupie ten adapter o ktorym piszecie[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Lili81 czesc[emoji4]ja jestem po dwoch poronieniach w 10 tyg.
Teraz na clexane 14 tydz.
Zastrzyki czasem bola bardzo a czasem umiarkowanie ,siniaka milam dwa razy,takze M sie sprawdza jako pielegniarz[emoji4]
Powodzenia zycZe[emoji4]

@agatush zajechalam pod dom i kminilam jak Ty ten pas zapinasz[emoji4]
Nie wykminilam,aczkolwiek ja zamierzam zapinac pasy do konca ,wydaje mi sie ,ze to bezpieczniejsze niz wyleciec przez szybe,najwyzej zakupie ten adapter o ktorym piszecie[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja też zapinam, tylko go przekładam. Jak będę jechała autem i zapnę pas zrobię Ci zdjęcie ;)

reklama
@anetkruczek dziękuję zostawilam ci jeszcze wiadomość prywatną. Pozdrawiam

@magda1208 kochana ja też w takiej sytuacji właśnie byłam się doszczepiac w srode mlr. Nigdy nie miałam problemu. Zmieniłam u siebie lekarza i próbuje z nim. Pełno dylematów jak nie mam jak się z malina skonsultować. Trzymam kciuki

@Porzeczka1234 kochana moja pomoc.:))) oj co ty ze mną masz.
Pozdrawiam wszystkie:)
Może wkoncu mi się uda i będę miała czas żeby się wam tu pochwalic;)

Do góry