reklama
bertha
Fanka BB :)
O wow... niesamowite są takie sytuacje.. mi się nie zdarzyło nic takiego nigdy. Albo nie zwróciłam uwagi .@Kwiatuszekk23 Będzie dobrze .
Wczoraj byłam u fryzjera trochę dziwna sytuacja mi się przydarzyła trafiłam tam z przypadku . Wywiązała się rozmowa rozgadałam się na temat moich starań itd. Fryzjerka do mnie , że na pewno się uda po czym podaje mimochodem miesiąc grudzień ja do niej , że akurat w grudniu mam urodziny . Po czym mówi do mnie żebym jej źle nie zrozumiała ale w jej otoczeniu mówią , na nią czarownica bo potrafi przewidzieć nie które scenariusze,że to nie przypadek że się tam znalazłam ,wspomniała o życzliwości obcych ludzi . Zapytała mnie o a gdybym miała bliźniaki a ja do niej , że super by było najważniejsze aby było choć jedno a on na to zdrowe i żeby Pani była zdrowa. Jestem osobą religijną jednak trochę rozmyślam nad tym całym zdarzeniem.
Ja tez bym się nad tym zastanawiała..
Super!! Kciuki!Dziewczyny !!!
Ja zaczyna starania od następnego miesiąca !!
Aż nie wierze !!!
Że to już zaraz !! Ha ha ha
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
marzycielka81
@tusia404 ja jak mialam biochemiczna kazali mi isc do lekarza po tygodniu z powtorzona beta.
Ovli22 trzymam kciuki.
Czy ktoras po puregon miala biegunki? Boje sie, ze sobie dolozylam bo biore xifaxan na jelita i moze za szybko zaczelismy sie starac. W tamtym tygodniu znowu mi sie biegunki nasilaly i zastanawiam sie czy to moja cudowna bakteria a ja jej daje teraz pozywke czy to teraz dolozyl sie lek hormonalny. Powiem Wam, ze to dla mnie wszystko takie nierealne
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Ovli22 trzymam kciuki.
Czy ktoras po puregon miala biegunki? Boje sie, ze sobie dolozylam bo biore xifaxan na jelita i moze za szybko zaczelismy sie starac. W tamtym tygodniu znowu mi sie biegunki nasilaly i zastanawiam sie czy to moja cudowna bakteria a ja jej daje teraz pozywke czy to teraz dolozyl sie lek hormonalny. Powiem Wam, ze to dla mnie wszystko takie nierealne
Czesc dziewczyny!
@tusia404, susana miala 2 biochemiczne raz po raz a potem obecną ciąze na tych samych lekach. Ja wydaje mi się ze w grudniu tez mialam biochem (bo mialam 6 dni po owu plamienie implantacyjne ale testy -), a w lutym na tych samych lekach obecną ciążę.
@Porzeczka1234, te skurcze lydek to ponoc norma w ciazy przy upałach, anetkruczek mi pisala że mimo maksymalnej dawki magnezu i tak je dalej miała. Widzisz, ja tez je mam często, a skurczów macicy nie mam.Duzo pij
@bea25ta, jak to mozliwe? Mnie w 4-5 miesiącu to juz wszędzie w kolejkach przepuszczali ale siostra się zdziwi!
@magda1208, wiadomo że o takim czymś człowiek myśli, ale staraj się wierzyć że szybciej się uda
Staraczki, która będzie testować teraz?
@tusia404, susana miala 2 biochemiczne raz po raz a potem obecną ciąze na tych samych lekach. Ja wydaje mi się ze w grudniu tez mialam biochem (bo mialam 6 dni po owu plamienie implantacyjne ale testy -), a w lutym na tych samych lekach obecną ciążę.
@Porzeczka1234, te skurcze lydek to ponoc norma w ciazy przy upałach, anetkruczek mi pisala że mimo maksymalnej dawki magnezu i tak je dalej miała. Widzisz, ja tez je mam często, a skurczów macicy nie mam.Duzo pij
@bea25ta, jak to mozliwe? Mnie w 4-5 miesiącu to juz wszędzie w kolejkach przepuszczali ale siostra się zdziwi!
@magda1208, wiadomo że o takim czymś człowiek myśli, ale staraj się wierzyć że szybciej się uda
Staraczki, która będzie testować teraz?
Porzeczka1234
@kas90 wczoraj siedzimy u znajomych i cholera stopy mi spuchły lekko ale jednak więc do domu pokrzywa nogi do góry i przeszło ale było bardzo bardzo gorąco. Wczoraj wzięłam 2 magnezy i na razie spokój.
@magda1208 mnie się raczej nie zdarzyła taka sytuacja ale wiem ze jak się długo starałam to wszystko wydawało mi się realne ze to znaki itd. Kochana kiedy do lekarza jak się czujesz po stymulacji?
@marzycielka81 trzymam za was bardzo mocno kciuki
U nas znów gorąco mam dość kiedy będzie padać haha
@magda1208 mnie się raczej nie zdarzyła taka sytuacja ale wiem ze jak się długo starałam to wszystko wydawało mi się realne ze to znaki itd. Kochana kiedy do lekarza jak się czujesz po stymulacji?
@marzycielka81 trzymam za was bardzo mocno kciuki
U nas znów gorąco mam dość kiedy będzie padać haha
marzycielka81
Mala79 trzymam mocno kciuki
reklama
Porzeczka1234
@mała79 trzymam bardzo mocno kciuki
@czarna_mala kochana kiedy mrl??? czekam pewnie mniej intensywnie niż Ty ale ciągle jestem z Tobą
@bentula @agatush co u Was dawno się nie odzywałyście wszystko dobrze?
@susana jak księżniczka ? Jak Ty się czujesz
@dżoł jak się czujesz?
Pozdrawiam wszystkie niewymienione
@czarna_mala kochana kiedy mrl??? czekam pewnie mniej intensywnie niż Ty ale ciągle jestem z Tobą
@bentula @agatush co u Was dawno się nie odzywałyście wszystko dobrze?
@susana jak księżniczka ? Jak Ty się czujesz
@dżoł jak się czujesz?
Pozdrawiam wszystkie niewymienione
Podziel się: