reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Gogac ja miałam bardzo podobnie. Jeszcze przed terminem @ pobolewały mnie piersi więc zrobiłam test- słaba kreseczka. W terminie @ (4/5tydz) zera dolegliwości piersiowych i plamienia... Byłam na 100% pewna że nic z tego nie będzie, zwłaszcza, ze w 5tyg6d był pusty pęcherzyk. Od tamtej pory do dzisiaj jedyny objaw to na początku niesmak w ustach (trudno to nazwać objawem bo wcześniej troszkę popalałam i non stop żułam gumy:), obecnie tylko o rozmiar może 2 większe piersi (niebolesne), olbrzymi brzuch i dodatkowe 13kg (w tym ponad 2kg to młody,33 tydz:)..

Gogac bylam 8 razy w udokumentowanej ciazy z tego przyv2 nie mialam objawów w tej ciazy bolala mnor na poczatku glowa.
Uwiez w swe malenstwo to naprawde wieksza część sukcesu :)
mimi nie chodxilam do zadnego znanego profesora.to ze wiem co mi jest sama przez badania dotego doszlam takbym dalej nie miala dzieci
Zulus skarbie ty juz za niedlugo bedziesz rodzic a w styczniu nawet nie pomyslalabys ze bedziesz w ciąży

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny dziękuję za wsparcie:-)
obyście miały rację ale moje poprzednie doświadczenia zostawiły ogromne piętno na mojej psychice :no:

zula biorę acard, clexane 0,4, encorton 10mg, lutenine 2x200, folik 10mg, femibion natal, magnez, b12

adidko w żaden sposób nie mogę otworzyć linku do detektora :-(
Byłam dziś na wizycie-szyjka super 4cm ale ten jej sprzęt i podejście do mierzenia to dramat :-(
Mam dziś 23.1 dzień u niej 22tc-za każdym razem robi to na odp....i mówi ze z tego się nie strzela -nie ma różnicy a ja potem nie spie po nocach :-(
Nie wiem czy iść gdzieś na lepszy sprzęt czy to zostawić do ostatnich badań prenetalnych .
Jak myślicie?

Dziewczyny napiszcie prosze jak to sie z refundacja na clexane ? Wiem, ze refundacja nalezy sie m.i przy zespole antyfosfolipinowym, ale czy ja maja dodatnie ANA i mutacje nie mam szans na refundacje ? Lekarz powiedział, że nie i mam wszystko na 100 %

gabi433 dokładnie-tylko przy zespole jest refundowany ale to zależy tylko od lekarza-ja nie mam a dostaję refundowaną - podobno podciąga się to pod chorobę przewlekłą czy jakoś tak.

Próbował na kazzdy sposob zdobyc refundacje i przez znajomosci, bylaam u lekarza rodzinnego zeby na babcie wypisac na zylaki nie ma szans ;( wiadomo, ze jak trzeba to wydam te 600 zl ale wolałabym zaoszczędzić .

reklama
Do góry