reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dzień dobry dziewczynki [emoji4]
U mnie 28dc i na testach nic jakiś cień w tle ale nie kreseczka
Więc czekam na @ i kolejny cykl .
Stwierdziłam że może uda mi się zajść dopiero we wrześniu...w pierwsza ciążę tak zaszłam i wierzę że mój Aniołek wtedy do mnie wróci skoro się nie udaje teraz :( no ale to tylko takie marzenie
@burczuś &&& kciuki [emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 bardzo dziękuję za przepis :) zapisałam sobie i będę kombinować :)

@roxie123 kochana poczekaj jeszcze jak widzisz jakiś cień to sytuacja może jeszcze się rozwinąć na pozytywną :)
A jak nie to spróbuj jak @kas90 nafaszerowac męża orzechami i peskami dyni witamina E cynkiem selenem. I jak probowalas z wiesiolkiem to jak pisała też @kas90 jej np się nie udało to może zrób tak jak ja i zamiast tak jak nabopakowaniu 6 tabletek zjedz 3. Chociaż ja wierzę jeszcze w Twoje dwie kreseczki :*

Witam po weekendzie! ;)

@Destino - Jezuuuuu! jak miło się czyta takie informacje!!! ;))) Cudownie, że jest niskie ryzyko wad!!!! :* :* :* Mega Ci kibicuję i te wszystkie pozytywne wieści od Ciebie tak bardzo cieszą i budują!!! :)))

@marzycielka81 - zdrówka dla Twojego synka!!! ;*

@tusia404 - gratuluję! :D :D :D zastrzyki robiłabym już od teraz na Twoim miejscu.

@kas90 - jaki piękny (i duziutki <3) brzusio!!! :* To już 6 mscy? Jej, a pamiętam jak dopiero testowałaś!!! ALe ten czas leci :)))
Btw. piekna mamusia z Ciebie! :* <3

@roxie123 - tylko spokój Cię uratuje ;) a tak serio, dopóki nie ma @ jest nadzieja... :) z tego, co pamiętam to pisałaś chyba, że @ powinna być w środę, więc do środy bym nie rezygnowała i opadała z emocji... te 3 dni mogą jeszcze wiele zmienić. Może i nie ma co się napalać wielce, ale też nie ma co składać broni ;)
Owu mogłabyć później... Mi w jednej ciąży test pozytywny wyszedł dopiero w prawie 40 dc... bo okresu nie było i chyba w 36 dc zrobiłam 1 test gdzie był lekki cień, ale przyrosty bety byly idealne, za to. :) Także, cierpliowości.... :)

@anetkruczek więc tak , mimo super żołnierzy faszerowałam M :) chodzi Ci o zmniejszenie dawki wiesiołka ?:) ja już nie nastawiam sie pozytywnie ...za duzo stresu miałam teraz i nerwów żeby się przykleiło
@burczuś ten cykl bd dla Ciebie zobaczysz &&& :*
@Marthi dziękuję za ciepłe słowo :*
Ja mierze temke o 4: 20 < 37 > i o 8:20 rano < 37.2 > i tak się utrzymuje , ale pewnie spadnie do jutra
Niby 3 dni ale nie mam juz pozytywnych myśli jutro 29 dzień cyklu ;/ ja już nie ogarniam mojego organizmu bardzo się zmienił po tych zabiegach i poronieniach :/

Hej dziś tu taka cisza
@kas90 Chyba dobrze pamiętam ty kochana sama te zastrzyki robiłaś albo robisz. W brzuch do którego tygodnia? Bo ja mam do 10 tyg dziś nie trafiłam i oczywiście pokulam się udało się za drugim razem.
Pozdrawiam Was wszystkich razem o każdego z osobna.
Do 20 tc w brzuch miałam. Teraz w udo.

@anetkruczek, posłałam przepis

@roxie123, możesz wrzucić test, to zobaczymy czy coś tam widać.

Burczus dziekuje, dobrze. Dzis 2 dc. Rano bylam zawiesc mocz i nasienie meza. Wyniki miedzy sr a pt. Zobaczymy czy u niego wyjdzie jakis grzybek...
Zastanawiam sie co bym mogla jutro zbadac u siebie oprocz prolaktyny.

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@kas90 bardzo dziękuję za przepis jesteście kochana w końcu wykorzystam do czegoś czerwona poprzeczkę oprócz kompotu :D

@roxie123 tak o zmniejszenie dawki na np 3 tabletki. I ja później bym wstawila leki tzn encoryon dzien po OWu ale reszta od 20 dnia cyklu gdzies dopiero, ktoś tu na forum pisał że jak zawczesnie się wstawia progesteron to nie dochodzi do zagniezdzenia ? Ale nie wiem na ile to prawda jest.... @matulkaa i jakiej porze dnia między lekami dajesz ten accofil ? Bo się zastanawiam ?

Do góry