reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
@anetkruczek ja robiłam tak
200 g porzeczek czerwonych gotuję w garnku na początku na dużym ogniu 10 min później na wolnym ok 15 min aż porzeczki się lekko rozpadną . Na patelni szklę 2 cebule czerwone pokrojone w pióra dodaję 2 ząbki czosnku ,pół papryczki, pół papryczki chili pół soku z cytryny i 4 duże łyżki cukru trzcinowego jak lekko rozgotuja się porzeczki wrzucam całość z patelni przegotowuję 10 min i do słoików odwracam do góry dnem i już.
@magda1208 jak u Ciebie bo ja Cię wspieram i czekam na wieści od Ciebie
@roxie123 jak u Ciebie?
200 g porzeczek czerwonych gotuję w garnku na początku na dużym ogniu 10 min później na wolnym ok 15 min aż porzeczki się lekko rozpadną . Na patelni szklę 2 cebule czerwone pokrojone w pióra dodaję 2 ząbki czosnku ,pół papryczki, pół papryczki chili pół soku z cytryny i 4 duże łyżki cukru trzcinowego jak lekko rozgotuja się porzeczki wrzucam całość z patelni przegotowuję 10 min i do słoików odwracam do góry dnem i już.
@magda1208 jak u Ciebie bo ja Cię wspieram i czekam na wieści od Ciebie
@roxie123 jak u Ciebie?
magda1208
@Porzeczka1234 Kochan dziękuję za miłe słowa ja nie testuje na razie ten cykl miałam w zawieszeniu. Więc nie liczę na dwie kreski . Całym sercem jestem z roxie i burczuś. Bo wiem jak trudne i męczące jest to czekanie .
burczuś
No nie robilam testu wiecej,dziś 28dc.miesiaczki narazie brak.ból cycków nadal jestKochane dziewczyny ja jestem w trakcie oczekiwania rozwoju sytuacji o tak powiem więc musicie być cierpliwe a ja jeszcze bardziej
@burczuś jak u Ciebie :*
Gdyby ktos chcial to mam juz przepis na porzeczke do mies.
1kg czerwonej porzeczki
1/2 kg cukru
1szklanka octu winnego
1 łyżeczka mielonego cynamonu
1łyżeczka mielonych gozdzikow
1/2 łyżeczki mielonego ziela ang
1/2 łyżeczki pieprzu czarnego
Porzeczke oczyscic obrac i zasypac cukrem i odstawic az pusci sok (ok pol godziny). Nastepnie dusic mieszajac, az powstanie jednolita masa. Dodac przyprawy i ocet. Smazyc jeszcze pol godziny mieszajac. Rozlac do wyparzonych sloikow, zakrecic i postawic do gory dnem do ostygniecia. Smacznego
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
1kg czerwonej porzeczki
1/2 kg cukru
1szklanka octu winnego
1 łyżeczka mielonego cynamonu
1łyżeczka mielonych gozdzikow
1/2 łyżeczki mielonego ziela ang
1/2 łyżeczki pieprzu czarnego
Porzeczke oczyscic obrac i zasypac cukrem i odstawic az pusci sok (ok pol godziny). Nastepnie dusic mieszajac, az powstanie jednolita masa. Dodac przyprawy i ocet. Smazyc jeszcze pol godziny mieszajac. Rozlac do wyparzonych sloikow, zakrecic i postawic do gory dnem do ostygniecia. Smacznego
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: