reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej dziś tu taka cisza
@kas90 Chyba dobrze pamiętam ty kochana sama te zastrzyki robiłaś albo robisz. W brzuch do którego tygodnia? Bo ja mam do 10 tyg dziś nie trafiłam i oczywiście pokulam się udało się za drugim razem.
Pozdrawiam Was wszystkich razem o każdego z osobna.

reklama
@anetkruczek ja robiłam tak
200 g porzeczek czerwonych gotuję w garnku na początku na dużym ogniu 10 min później na wolnym ok 15 min aż porzeczki się lekko rozpadną . Na patelni szklę 2 cebule czerwone pokrojone w pióra dodaję 2 ząbki czosnku ,pół papryczki, pół papryczki chili pół soku z cytryny i 4 duże łyżki cukru trzcinowego jak lekko rozgotuja się porzeczki wrzucam całość z patelni przegotowuję 10 min i do słoików odwracam do góry dnem i już.

@magda1208 jak u Ciebie bo ja Cię wspieram i czekam na wieści od Ciebie

@roxie123 jak u Ciebie?

Gdyby ktos chcial to mam juz przepis na porzeczke do mies.
1kg czerwonej porzeczki
1/2 kg cukru
1szklanka octu winnego
1 łyżeczka mielonego cynamonu
1łyżeczka mielonych gozdzikow
1/2 łyżeczki mielonego ziela ang
1/2 łyżeczki pieprzu czarnego

Porzeczke oczyscic obrac i zasypac cukrem i odstawic az pusci sok (ok pol godziny). Nastepnie dusic mieszajac, az powstanie jednolita masa. Dodac przyprawy i ocet. Smazyc jeszcze pol godziny mieszajac. Rozlac do wyparzonych sloikow, zakrecic i postawic do gory dnem do ostygniecia. Smacznego

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
20170716_213004-747x1328.jpg
ja mam to i na opisie od lekarza pisze do 10 tyg

Załączniki

• 20170716_213004-747x1328.jpg
    20170716_213004-747x1328.jpg
    160,6 KB · Wyświetleń: 293
Do góry