reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Mimi ja po IUI w obecnej ciąży miałam taki nieprzyjemny ból podbrzusza jak nigdy...I byłam przekonana że nic z tego :happy: Ale jak dołączył do tego rwanie w pachwinach (to u mnie objaw ciąży) to już wiedziałam że coś jest na rzeczy :-)

Ja jestem wkurzona na maxa bo nakupowałam worków próżniowych, część popakowałam wczoraj a dzisiaj już wiem że nie trzymają znowu napompowują się powietrzem....
Zamawiałam na allegro aż 2 komplety, jeden rozpakowałam wiec ten drugi mogłabym oddać ale o 30 zł mi się nie chce....Pozostaje mi tylko pierwszy raz wystawić negatywa:no:

reklama
Laseczki, mam do sprzedania nasz monitor oddechu. Nie uzywamy go bo Piotrus nie spi w lozeczku swoim... Mamy babysense V (czy jakos tak :-D). :-)

Alokin, my kupilismy za 389zl, chcemy sprzedac za 300+kw :-) nie ma wibtacji tylko glosno wyje :-) moge nagrac filmik jak dziala:-).

Jeśli to nie problem to jak najbardziej - zobacze jak działa. Widziałam takie które się przypina- też wyją ale dodatkowo wibrują pobudzając prace serca ale koszt jest chyba większy. Muszę mieć coś super ze względu na kota który jest olbrzymi i boję się że może się kłaść na dzidzię tak jak na nas włazi :-(

Sam alarm moze doprowadzic do zawału:) u nad najpierw jest glosne pikniecie potem alarm. Mozna sobie ustawic pikanie na kazdy oddech ale sie nie pospi wogole hihi

Jak ja kocham poranki niewiem juz czy 3 czy 6 godzine bardziej:)
Mimi ja tez tak mialam.

reklama
mi mi tak jak dziewczyny piszą: bóle okresowe dobrze wróżą. Ja za każdym razem zrezygnowana czekałam na @, bo bolał mnie dół brzucha i krzyże i za każdym razem zarodek mocno siedział :) Wyluzuj zatem i nie denerwuj maluszka :)

Do góry