reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Mimi ja po IUI w obecnej ciąży miałam taki nieprzyjemny ból podbrzusza jak nigdy...I byłam przekonana że nic z tego :happy: Ale jak dołączył do tego rwanie w pachwinach (to u mnie objaw ciąży) to już wiedziałam że coś jest na rzeczy :-)

Ja jestem wkurzona na maxa bo nakupowałam worków próżniowych, część popakowałam wczoraj a dzisiaj już wiem że nie trzymają znowu napompowują się powietrzem....
Zamawiałam na allegro aż 2 komplety, jeden rozpakowałam wiec ten drugi mogłabym oddać ale o 30 zł mi się nie chce....Pozostaje mi tylko pierwszy raz wystawić negatywa:no:

reklama
Laseczki, mam do sprzedania nasz monitor oddechu. Nie uzywamy go bo Piotrus nie spi w lozeczku swoim... Mamy babysense V (czy jakos tak :-D). :-)

Alokin, my kupilismy za 389zl, chcemy sprzedac za 300+kw :-) nie ma wibtacji tylko glosno wyje :-) moge nagrac filmik jak dziala:-).

Jeśli to nie problem to jak najbardziej - zobacze jak działa. Widziałam takie które się przypina- też wyją ale dodatkowo wibrują pobudzając prace serca ale koszt jest chyba większy. Muszę mieć coś super ze względu na kota który jest olbrzymi i boję się że może się kłaść na dzidzię tak jak na nas włazi :-(

Sam alarm moze doprowadzic do zawału:) u nad najpierw jest glosne pikniecie potem alarm. Mozna sobie ustawic pikanie na kazdy oddech ale sie nie pospi wogole hihi

Jak ja kocham poranki niewiem juz czy 3 czy 6 godzine bardziej:)
Mimi ja tez tak mialam.

reklama
mi mi tak jak dziewczyny piszą: bóle okresowe dobrze wróżą. Ja za każdym razem zrezygnowana czekałam na @, bo bolał mnie dół brzucha i krzyże i za każdym razem zarodek mocno siedział :) Wyluzuj zatem i nie denerwuj maluszka :)

Do góry