reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hop hop dziewczyny gdzie wolicie grupe? :-) ja osobiscie eolalabym fb :-) ale moze nie wszyscy maja konto :-)

Moj chlop to apetyt ma zdecydowanie po tatusiu a nie po 40-kg mamie :p
Kaira, czy Twoja Liwcia miala juz skok rozwojowy?:-)

reklama
adidko ona już z 10 miała, i jestesmy w trakcie kolejnejprzemiany pt, nie będę spać w dzień bo nie, a w nocy pokaże na co mnie stać.Jestem padnięta. Już Zuli współczuje z blizniakami
NA bb założyłam czekamy na zgodę administratora

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kaira ja jestem za fb - zresztą jestem już w takiej jednej prywatnej grupie i jest fajnie:) Namiary do mnie https://www.facebook.com/anita.trzpiot

Ja byłam wczoraj u koleżanki i malutkiej Marysi:-) Ma 2 tygodnie:-D Zakochałam się - jaka Ona jest piękna i maleńka. Ja już zapomniałam jak to jest i tym barzdiej nie mogę się doczekać aż przytulę moją Basiulę...
I dzisiaj byłam w pracy - oczywiście wszyscy chcieli ze mną pogadać, pytali sie o wszystko i tak pojechałam na godzinę a byłam 3,5 hehe

Karola no podziwiam Cię:) Bo ja wiem że jakbym mimo wszystko dostała nakaz na 100% leżenia, leżenia to i tak pewnie bym go tak do końca nie respektowała, no chyba że to byłoby już np 0 szyjki i mega rozwarcie. A tak jakoś mam przeczucie że dobrze sie to wszystko skończy:) Ja mam też jakoś inne podejście bo I ciążę miałam jaką miałam, w ostatnim miesiącu miałam rozwarcie na 2,5 cm a i tak donosiłam prowadząc po prostu oszczędny tryb życia ale nie leżąc non stop. I teraz tez jakoś tak mi się wydaje że spoko będzie:-p

Ostatnia edycja:
alternatywa ty mi się chyba pytalas o relanium odpisałam ci na kto po in vitro u mnie w klinice tez tego nie daja ra zalatwilam sobie i biore na wlasna reke

zula
a powiedz mi czy przy tym teraz transferze pobolewał cie dul brzucha tak jakby na okres albo tak jak by delikatnie cos tam ciaglo co jakiś czas dzis mam 4dpt i wlasnie tak jakos teraz mnie pobolewa i się zastanawiam czy to może tak być.. a jeszcze mam takie pytanie ty normalnie funkcjionowalas po transferze ???? bo ja to czasem poprasuje oczywiście tak żeby się nie przemeczyc pogotuje tyle ze nie sprzątam nie dźwigam ale na spacer i do sklepu tez z moim M jade bo stwierdziłam fakt ze jak ma się udac to powinno się udac a leżenie w tym nie pomoze ... lekarz tez mi mowil zebym unikala leżenia... tak się boje ze jak cos mnie tam zaczelo pobolewać to nie jest dobry znak :(((

reklama
aditka i karol dziekuje Wam bardzo bo ja to już chyba wariuje jestem w 5dpt a od wczoraj wieczora tak miałam dzisiaj tak przez chwilke... oby to był dobry znak tak jak mówicie :))) oj żeby się teraz udało wkoncu :)))

Do góry