reklama
Ja w 2 ciąży pracowałam do 13 tygodnia z plamieniami ale to że pracowalam niczego nie zmieniło maleństwo zasnęło by czym bym pracowała czy nie
Był mały krwiak ale przez brak leżenia wcale się nie powiększył
W 3 ciąży poszłam na zwolnienie od razu i straciłam ja w 6 tyg
Wydaje mi się że najważniejsze jak my się czujemy bo gdy są duże mdłości czy plamienia wiadomo trzeba iść na zwolnienie a tak to chyba jak kto woli.
W 2 ciąży dopoki nie brałam żadnych leków bylo ok potem dolaczyl acard ze wzgledu na wcześniejsza 1 stratę potem duphaston i luteine że względu na plamienia ale z tego co piszecie to moje plamienia to praktycznie nic parę różowych kropek było
W 3 ciąży brałam acard encorton duphaston kw foliowy i trwała tak krótko dlatego nie do końca mam przekonanie do żelaznego zestawu
Do żelaznego zestawu poza acardem i encortonem potrzebny jest clexan miałaś??
Destino nie wiem czemu tak ostrożnie podchodzę do Twojej ciąży ale za każdym razem jak piszesz że żyje maluch to cieszy mi się micha i czuję ,że Ty jak i ja masz swój własny i osobisty cud.
Która tu narzeka ,że nie zaglądnie to ma 3 strony do nadrobienia?? Ja jestem jak zombie śpiąca i zmęczona i odładam czytanie Was zeby nie było czytania po łebkach i potem mam 20 do nadrobienia. Dziś chyba do 21 nie dotrwam.
Liluli moja kumpela rodziła na Szopena i mówiła że też podczas porodu się nasłuchała stęków i jęków innych rodzących to tak jak doping hehehe.
bobasek1990
Fanka BB :)
@Destino super wiesci ja dzisiaj dowiedzialam sie ze szwagierka jest w ciązy bedą mieli drugie dziecko rok po roku ona troche podlamana bo tak szybkoba co ja mam powiedziec mieszkamu pod jednym dachem kocham pierwsze ich dziecko jak wlasne ale dobilo mnie dzisiaj to co powiedziala.Brakuje mi sily i wiary tylko czytając to forum wasze historie pomagają mi myslec pozytywnie ehhh....
Życzę Ci takiego Tymusia!@asia669 nie musze robic suwaczka, bo twoj odzwierciedla moja ciaze [emoji3]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Liluli, trzymam kciuki!!! Pochwal się po wszystkim swoim skarbem!
Załączniki
roxie123
@bea25ta tak ja biore i jeszcze dupek , nizej mam wypisane wszystko
@bobasek1990 znam to...po prostu nie ma świadomości co to znaczy "starać się o dziecko" , dla wiekszosci to normalne i nic takiego być w ciąży ...
@Liluli a jak tam rozwój sytuacji ?
@bobasek1990 znam to...po prostu nie ma świadomości co to znaczy "starać się o dziecko" , dla wiekszosci to normalne i nic takiego być w ciąży ...
@Liluli a jak tam rozwój sytuacji ?
reklama
iveo
@bea25ta właśnie ja nigdy nie miałam Clexanu a myślę że on jest bardzo ważny
Teraz zapisałam się na konsultacje w Lodzi bo tak poradził mi ostatni lekarz że w Krak nie mam czego szukać
Wolałabym na żelaznym żeby nie musieć tych szczepień tylko że względu na wiek się boję kolejnych prób i eksperymentów
To dobrze żeś taka senna jak dla mnie jeden z głównych objawów świadczących o dobrej ciąży
Dziewczyny ogólnie zauważyłam że żyjemy w strasznym stresie przez te wszystkie niepokojące objawy plamienia itd ale tak naprawdę jak coś się dzieje niedobrego to wcale nie ma objawów tego.
Teraz zapisałam się na konsultacje w Lodzi bo tak poradził mi ostatni lekarz że w Krak nie mam czego szukać
Wolałabym na żelaznym żeby nie musieć tych szczepień tylko że względu na wiek się boję kolejnych prób i eksperymentów
To dobrze żeś taka senna jak dla mnie jeden z głównych objawów świadczących o dobrej ciąży
Dziewczyny ogólnie zauważyłam że żyjemy w strasznym stresie przez te wszystkie niepokojące objawy plamienia itd ale tak naprawdę jak coś się dzieje niedobrego to wcale nie ma objawów tego.
Podziel się: