reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Marthi - ja w pierwszej ciazy pracowalam do 23tyg i wyladowalam po raz pierwszy na ip z zagrozenuem przedwczesnym porodem. I tak juz so konca ciazy co jakis czas wracalam na min tydzien do szpitala pod kroplowki powstrzymujace skurcze. Corka ur w 39tyg.
Pozniej 2 ciaze stracilam. Jedna w toalecie w pracy. Nikt nic nie wiedzial. Nie pamietam jak wyszlam i trafilam do domu. Zaliczylam szpital i nastepnego dnia znow bylam w pracy. Zeby nie wiedzieli. Zeby nie gadali.
Teraz z synkiem w ciaxy w pracy powiedzialam po prenatalnych i wtwdy poszlam na l4 ciazowe. Od pierwszy raz bylam na zwolnieniu juz w 5tc tylko nie z lit b. Rodzinna mi wystawila "na przeziebienie". Wrocilam w 7tc i pracowalam do 9tc po czym znow poszlam na przeziebienie. Wrocilam na krociutko i mialam prenatalne. Bylo ok. Zaczelam wierzyc ze sie uda. Powiedzialam o ciazy i po tyg poszlam na zwolnienie juz do konca. Szefowa miala focha ze jak to w tym wieku dzieci ciaza...mialam 35lat. Ona 37 jak urodzila swoje 3 dziecko. Ale zapomnial wol jak cieleciem byl. Jak odwiedzalam prace to sie do mnie nie odzywala przez cala ciaze. I kij jej w oko. Mialam powazniejsze zmartwienia. Zreszta ja sie nie przejmuje takimi osobami, mam wywalone i tak latwiej
Kochane maluch zyje, rusza sie i wg Milewicza wszystkie pomiary ok. Poryczalam sie

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Destino - extra! Nawet nie wiesz jak sie ciesze. Mocno Wam kibicuje. Z calego serca

Dziewczynki ja tez sie ciesze, dziekuje za wsparcie. Maluch ma kosc nosowa, przeziernosc niecale 1, prawie 6 cm dlugosci + nozki i wychodzi na 12t6d choc dzis dopiero 12t. Lekarz nie proponowal papy.

Ostatnia edycja:
Dziewczynki ja tez sie ciesze, dziekuje za wsparcie. Maluch ma kosc nosowa, przeziernosc niecale 1, prawie 6 cm dlugosci + nozki i wychodzi na 12t6d choc dzis dopiero 12t. Lekarz nie proponowal papy.

Destino, gratuluję dobrych wieści!!! I oby same takie do końca!

mhsv3e5ez4n46979.png

reklama
Do góry