reklama
A ja zamowilam zestaw do badania mhtfr, w poniedziałek ma przyjść więc zobaczę czy w tej kwestii coś u mnie szwankuje... Przynajmniej będę miała jasność bo to chyba bardzo powszechna mutacja. Jak się czyta jakiekolwiek forum to sporo dziewczyn do ma....
bertha
Fanka BB :)
Kochane maluch zyje, rusza sie i wg Milewicza wszystkie pomiary ok. Poryczalam sie
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo się cieszę
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
marzycielka81
Dziewczyny nie zawsze porod. jest magiczny. Oczywiscie zycze Wam tego, zeby Wasze takie byly. Moj niestety byl traumatyczny.
Destino wspaniale wiesci.
Zazdroszcze tym, ktorych pracodawcy podchodza normalnie bo moi niestety a to kobiety... Do takich nie naleza
Susana bedzie dobrze juz niedlugo.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Destino wspaniale wiesci.
Zazdroszcze tym, ktorych pracodawcy podchodza normalnie bo moi niestety a to kobiety... Do takich nie naleza
Susana bedzie dobrze juz niedlugo.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
@nafoczka tak,juz po raz 2 na Szopena [emoji12]
@marzycielka81 bo chociaz to wlasnie kobiety powinny wiecej rozumiec to jest wrecz przeciwnie.
@marzycielka81 bo chociaz to wlasnie kobiety powinny wiecej rozumiec to jest wrecz przeciwnie.
reklama
bertha
Przyszły wyniki histopato z biopsji endometrium po histero.. przewlekłe zapalenie, znowu antybiotyk i ponowna biopsja po antybiotykach... conajmniej miesiąc w plecy... ja pierdziele... dlaczego ciagle podcinają mi skrzydła...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Podziel się: