reklama
Witajcie
Dziś ja Was proszę o chwilę uwagi. Potrzebna pomoc, na pewno macie FB. Jeśli nie możecie wspomóc, to udostępnijcie proszę
Link do: Kiedy urodzę, Laura zacznie umierać. Błagam o pomoc
Przez tą historię miałam dziś tak podły sen...eh.Oby człowiek nigdy nie musiał być w takiej potrzebie...
@Liluli jak tam trzymasz się jeszcze?
@Destino jak tam?
pozdrawiam Was ciepło
Zrobione
Co miesiąc wspieram jakiegoś dzieciaczka lub osobę potrzebującą najszybszej pomocy właśnie z tej strony .
Nie można przejść obojętnie w obliczu takiej tragedii ;(
Dużo siły i wytrwałości im życzę !
2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe
Burczuś, marthi, dobrze, że wrzucacie takie linki. Mąż mnie przekonał jakiś czas temu, żebyśmy co miesiąc przesyłali jakąś większą sumę na takie cele, a zawsze chcemy przelać na coś sensownego, bo nie raz zdarzyło się nam, że pomogliśmy komuś na ulicy, kto nas oszukał:/ Więc na pewno lepiej wpłacać przez takie strony. Jestem pewna co do nich, bo sama jak prowadziłam terapię dzieci np z ZD, to właśnie rodzice mogli za pośrednictwem takiej fundacji dziecku zapewnić opiekę lekarską czy rehabilitację, tym samym nie mogąc wypłacić z takiego subkonta samemu pieniędzy (one mogą iść tylko na określony cel).
reklama
Podziel się: