reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Witajcie:)
Dziś ja Was proszę o chwilę uwagi. Potrzebna pomoc, na pewno macie FB. Jeśli nie możecie wspomóc, to udostępnijcie proszę:)
Link do: Kiedy urodzę, Laura zacznie umierać. Błagam o pomoc
Przez tą historię miałam dziś tak podły sen...eh.Oby człowiek nigdy nie musiał być w takiej potrzebie...

@Liluli jak tam trzymasz się jeszcze?
@Destino jak tam?
pozdrawiam Was ciepło:)

Zrobione ;)
Co miesiąc wspieram jakiegoś dzieciaczka lub osobę potrzebującą najszybszej pomocy właśnie z tej strony .

Nie można przejść obojętnie w obliczu takiej tragedii ;(
Dużo siły i wytrwałości im życzę !

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@Liluli trzymaj sie bedzie dobrze[emoji5]
A rodzialas juz czy to pierwszy porod?bo jesli nie to w sumie nie mozesz ocenic czy bedzie zle bo nie wiesz co Cie czeka[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Liluli bedzie szybko ,na pewno[emoji5]i bezbolesnie ,obiecuje[emoji16]

Ahh ci mezczyzni hahaha powiedz mu ,ze jutro o 12.33 bedzie po wszystkim haha[emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Burczuś, marthi, dobrze, że wrzucacie takie linki. Mąż mnie przekonał jakiś czas temu, żebyśmy co miesiąc przesyłali jakąś większą sumę na takie cele, a zawsze chcemy przelać na coś sensownego, bo nie raz zdarzyło się nam, że pomogliśmy komuś na ulicy, kto nas oszukał:/ Więc na pewno lepiej wpłacać przez takie strony. Jestem pewna co do nich, bo sama jak prowadziłam terapię dzieci np z ZD, to właśnie rodzice mogli za pośrednictwem takiej fundacji dziecku zapewnić opiekę lekarską czy rehabilitację, tym samym nie mogąc wypłacić z takiego subkonta samemu pieniędzy (one mogą iść tylko na określony cel).

reklama
Do góry