reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Destino kochana bardzo się cieszę ;))

Mi do ciebie pasuje chłopczyk nie wiem dlaczego ale jak myśle o tobie i bobasku to jakiś mi się widzi chłopczyk .
Wiem najważniejsze aby było zdrowe i tego wam życzę . [emoji8][emoji8][emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Destino
Bardzo suę cieszę ze maluszek zdrowy i wszystko ok .Dał ci coś Milewicz na te skurcze?

Asiu
Tymuś słodziak. Tygrysek
Chłopcy starsi zakochani w bracie ?

Liluli
Trzymam kciuki za szybki poród .Rach ciach i żeby było już po .

Destino
Bardzo suę cieszę ze maluszek zdrowy i wszystko ok .Dał ci coś Milewicz na te skurcze?

Asiu
Tymuś słodziak. Tygrysek
Chłopcy starsi zakochani w bracie ?

Liluli
Trzymam kciuki za szybki poród .Rach ciach i żeby było już po .
Starszy ma z nim super kontakt. Zabawia go i potrafi się nim super zająć np. w drodze do lekarza w samochodzie. Młodszy też go lubi, ale nie ma pomysłu jak go zabawić. A Tymuś uwielbia obydwu [emoji2]

A Ty jak się czujesz? Jak Kruszynka? Imię już wybraliście?

mhsv3e5ez4n46979.png

@susana nic mi nie dal. Natazie przeszly. Ja mam takie fazy, po prostu przychodza bez zapowiedzi, mecza, ale narazie daja sie rozgonic. W przyszlym tygodniu bede na prenatalnych na nfz to poprosze o spasmoline. Jest lepsza niz nospa. Tak wrazie W

Kochane dziekuje za wszystkie cieple slowa. Ja dalej rycze. Tak sie ciesze ze jest dobrze

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny
U mnie skurcze nadal dokuczają
Jak trzy dni jest względnie ok to czwarty dzień jest fatalny i brzuch twardnieje co 10 mniut .
Biorę wtedy spasmiline i pomaga .
Najważniejsze że szyjka trzyma i ma prawie 5 cm .
Kompletuje wyprawkę tzn już ją mam tylko jeszcze dokupię biustonosze do karmienia i pampersy i wszystko powoli piorę i prasuję .
Asiu to super że chłopcy się starają .
Moi już się nie mogą doczekać aż urodzę .A ja też oczywiście ale muszę jeszcze wytrzymać z 5 tygodni czyli do 36 tygodnia a potem niech się dzieje wola nieba .
Imię jeszcze nie wybrane .Szok że sie tak wahamy .Będzie Zuzanna albo Amanda .

Liluli
Pierwszy poród jest wielkim magicznym przeżyciem .
Nastaw się że musi być dobrze .
Ja mam mieć cc i też sie boję bo nie wiem co mnie czeka bo chłopców rodziłam naturalnie .

reklama
Do góry