reklama
marshia
Fanka BB :)
@nafoczka 330 zł. W pakiecie jest MTHFR a i c, V leiden, vR2, protrombina/ czynnik II, pai -1.
Na wynik czeka się 10-14 dni roboczych (ja czekałam niecałe 2 tygodnie) www.testdna.pl
Na wynik czeka się 10-14 dni roboczych (ja czekałam niecałe 2 tygodnie) www.testdna.pl
Marthi
@Porzeczka1234 - ehh, ciężki temat z tą pracą! hahaha, co do pisania tutaj to faktycznie - 1 dzień nieobecności i do nadrabiania całe mnóstwo :O
@Ag86 - mi ginka kazała zacząć brać już teraz, jeśli planujemy za jakiś czas starania. Mam go brać codziennie. Biorę ten bez recepty - 75, raz dziennie.
@nafoczka - wydaje mi się, że można tak zrobić to badanie w Genesis w Poznaniu. To bardzo dobre labolatorium.
@Ag86 - mi ginka kazała zacząć brać już teraz, jeśli planujemy za jakiś czas starania. Mam go brać codziennie. Biorę ten bez recepty - 75, raz dziennie.
@nafoczka - wydaje mi się, że można tak zrobić to badanie w Genesis w Poznaniu. To bardzo dobre labolatorium.
burczuś
Witajcie
Dziś ja Was proszę o chwilę uwagi. Potrzebna pomoc, na pewno macie FB. Jeśli nie możecie wspomóc, to udostępnijcie proszę
Link do: Kiedy urodzę, Laura zacznie umierać. Błagam o pomoc
Przez tą historię miałam dziś tak podły sen...eh.Oby człowiek nigdy nie musiał być w takiej potrzebie...
@Liluli jak tam trzymasz się jeszcze?
@Destino jak tam?
pozdrawiam Was ciepło
Dziś ja Was proszę o chwilę uwagi. Potrzebna pomoc, na pewno macie FB. Jeśli nie możecie wspomóc, to udostępnijcie proszę
Link do: Kiedy urodzę, Laura zacznie umierać. Błagam o pomoc
Przez tą historię miałam dziś tak podły sen...eh.Oby człowiek nigdy nie musiał być w takiej potrzebie...
@Liluli jak tam trzymasz się jeszcze?
@Destino jak tam?
pozdrawiam Was ciepło
reklama
Podziel się: