reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Ag86 ja tylko w trakcie @ nie brałam acardu :) do tego wiesiołek do 12 dc bo mi dziewczyny doradziły :) no i od 16dc żelazny zestaw odpaliłam znowu :)

reklama
Dziewczyny dajcie namiary gdzie można zrobić te badania na MTHFR i Leiden zamawiając kuriera? I co jeszcze mozna tak wyslac? Chyba @Funia90 o tym pisała?

@Porzeczka1234 - ehh, ciężki temat z tą pracą! hahaha, co do pisania tutaj to faktycznie - 1 dzień nieobecności i do nadrabiania całe mnóstwo :O

@Ag86 - mi ginka kazała zacząć brać już teraz, jeśli planujemy za jakiś czas starania. Mam go brać codziennie. Biorę ten bez recepty - 75, raz dziennie.

@nafoczka - wydaje mi się, że można tak zrobić to badanie w Genesis w Poznaniu. To bardzo dobre labolatorium.

@Destino - z całych sił &&&&&&&&& zaciśnięte! :))

powodzeniatrzymamkciuki_sko_thumb.jpg

Witajcie:)
Dziś ja Was proszę o chwilę uwagi. Potrzebna pomoc, na pewno macie FB. Jeśli nie możecie wspomóc, to udostępnijcie proszę:)
Link do: Kiedy urodzę, Laura zacznie umierać. Błagam o pomoc
Przez tą historię miałam dziś tak podły sen...eh.Oby człowiek nigdy nie musiał być w takiej potrzebie...

@Liluli jak tam trzymasz się jeszcze?
@Destino jak tam?
pozdrawiam Was ciepło:)

@burczuś takich historii niestety jest coraz więcej :(
Czytałam na oficjalnym profilu Policji Polskiej wczoraj ten wpis :(
Dorzuciłam swoje pare groszy oczywiście, oby się udało uzbierać!!!

reklama
Do góry