Marthi
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój gin powiedział mi ze da mi L4 od pozytywnego testu. Jak nie będę chciała to ok, ale on tak sugeruje.
dziewczyny, która tu kiedyś pisała ze któryś koenzymq10 lepiej się wchłania bo skleroza mnie dopadła a i jeszcze raz zapytam ten zółto mocz po tych B metylowanych to norma rozumiem i dalej brać???
@Liluli kciuki za szczęsliwy poród i przytulisz juz swego szkraba
@Marthi ja chodziłam dość wczesnie choc chciałam jak najpóźniej, żeby nikt się nic nie domyslał, ale niestety zawsze miałam krwawienia i plamienia, które mnie paralizowały. Szefowej mówiłam ale nie miałam w niej oparcia nie potrafiła dotrzymac tajemnicy i cała firma już o tym trąbiła, niesty powrót do pracy po każdym poronieniu był dla mnie traumą niby nikt nic nie mówił...............ale te spojrzenia i wogóle sterta paierów, brak słów............
Ja już przed ciążą wiedziałam, że od razu (jak tylko będzie serduszko) idę na L4. A krwawienie tylko przyspieszyło moje wolne. Postawiłam na jedną kartę, bo wiedziałam, że jak się nie uda, to nie mam do czego wracać (prowadziłam działalnosc). Po prostu czułam, że nie dam rady pracować w takim stresie i czy nie zaszkodze.Dziewczyny, swoją drogą - kiedy podejmowałyście decyzję, by iść już na L4 będąc w ciąży?
Po tylu stratach raczej walczyłyście długo, czy odkąd się pojawiały 2 kreski czy mijał 1 trymestr to szłyście na "odpoczynek" do domu?