reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@burczuś - to jesteś prawdziwą szczęściarą ;) ja w sumie tez nie mogę narzekać, ale mam duży stres z tym związany... jakąś dzika jestem, może niepotrzebnie ;)
heeeh, pilnuję się z tym jak mogę, ale czasem tak mi wyjdzie :( @nafoczka nie ubijaj mnie, proszę! :D

@kas90 - i bdb zrobiłaś :* jak widać, zmiany Ci służą! :D

Marthi nie moja ciaza byla idealna,gin zapobiegawczo mnie wyslal bo moja praca nie do konca jest dla kobiet w ciazy. A w pracy otwarcie kierownictwo mowi o tym zey isc na L4

Destino Skarbie trzymam kciuki za Was zeby wszystko bylo dobrze [emoji8] mocno w to wierze [emoji8][emoji8]

Marthi nie moja ciaza byla idealna,gin zapobiegawczo mnie wyslal bo moja praca nie do konca jest dla kobiet w ciazy. A w pracy otwarcie kierownictwo mowi o tym zey isc na L4

Destino Skarbie trzymam kciuki za Was zeby wszystko bylo dobrze [emoji8] mocno w to wierze [emoji8][emoji8]

Liluli trzymam kciuki za szybki i bezbolesny poród. I miałam tak samo, leżałam na.sali.od.rana a.Blanka urodziła się o 00.15 więc się z mężem tyle nasluchalismy że mieliśmy oboje dosyć.
Powodzenia :-)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

@Liluli trzymam kciuki kochana

@Marthi ja nie poszłam od razu na l4 bo nie chciałam nic mówić ale pracuję w korporacji i ciężko mi było po godzinach zostawać i słuchać bełkotu szefa codziennie wiec poszłam w 10 tygodniu ale Malina chciał dać l4 od razu. U mnie nikt niby nie wiedział o poronieniach ale wszyscy tak na prawdę wiedzieli. Szef jak by wiedział ze zajdę to by mnie zwolnił wcześniej bo zwalniali starą kadrę ale jakoś się utrzymałam i Bóg zrobił mi i mu niespodziankę w postaci bydluniowej. Fajnie macie takich szefów muszę zmienić branżę

@Destino kochana jesteś. Będę mocno trzymać kciuki za Was na pewno jest dobrze

Ale tu jest produkcja nie wejdę przez 7 godzin i 3 strony do przeczytania ha ha

@Marthi @marshia @roxie123 dzięki za rady. Zastanawiam się nad badaniem z policzka bo w zestawie jest....
A acard bierzecie cały czas bez żadnych przerw? Bo mi dr nie powiedział dokładnie jak przyjmować...
@Destino potrafisz pięknie pisać... Każda z nas ma długą historię do opowiedzenia... Bedzie dobrze :-)

@Ag86 przelicz sibie - na pewno w zestawie masz duuuuuuzo taniej.
Ja na razie tylko metyle wdrożyłam (i ciagle pije od stycznia Inofem 2xdziennie), acardu nie biorę.
Mam jeszxze przynajmniej 1 miesiąc do odczekania po poronieniu dojladnie miesiąc temu :( (bez łyżeczkowania, wiec można po 2 miesiącach się starać) Ale chce brać metyle min 2 miesiące zanim cokolwiek mize się zdarzyć, wiec mam czas na acard raczej

@marshia no ja właśnie nie wiem jak ten acard brać...
A co do mhtfr to lekarz od Accofilu odradzil mi te badania bo one są bardziej dla osób po poronieniach... Choć z drugiej strony mój lekarz prowadzący twierdzi że najprawdopodobniej może u mnie dochodzić do zapłodnienia i albo problem jest w zagniezdzeniu albo dochodzi do bardzo wczesnego poronienia...
Wiec chyba warto zrobić te badania a jak coś wyjdzie to wprowadzić metyle
..

reklama
@Ag86 to jest 330 zł. Gdyby ktokolwiek mi wczesnuej to zasugerował, już dawno bym je zrobiła. Od razu po pierwszym poronieniu na pewno.
Ja tez bardzo długo nie miglam zajść w ciaze - a mize tez zachodziłam, ale nue testowałam tak szybko, żeby wykryć to odpowiednio wcześnie. A potem nue biorąc duphastonu dostawałam "spóźniony" okres.... a może to były poronienia? Może, może, może. Teraz wiem, ze gdybym wiedziała o tych badaniach wczesniej zrobiłabym je. Nie byłoby tyle tych "może". To nie 3300, tylko 330 ;)

Do góry